[Mt İzmir] 25 Nisan '08 Rise Cafe Ayvalık Gezisi Öncesi Son Toplantı

Bende bisikletimle geleyim bari. Milletin ehliyeti yok 600cc motoru var. Ehliyet var ama motorum yok artık. Ya o kada ryol çekilirmi bisekletle şimdi yavvv.

Bende bisikletimle geleyim bari. Milletin ehliyeti yok 600cc motoru var. Ehliyet var ama motorum yok artık. Ya o kada ryol çekilirmi bisekletle şimdi yavvv.

kardeşim istersen seni tükkandan alırım akşamüzeri. iş çıkışında gelir bi çayını içerim ordan da terasa beraber kaçarız. Dönüşü de bi şekilde ayarlarız. Kimse müsait olmazsa ben seni bırakırım narlıdereye kadar.:cat: şaka değil ciddiyim.:cat:

kardeşim istersen seni tükkandan alırım akşamüzeri. iş çıkışında gelir bi çayını içerim ordan da terasa beraber kaçarız. Dönüşü de bi şekilde ayarlarız. Kimse müsait olmazsa ben seni bırakırım narlıdereye kadar.:cat: şaka değil ciddiyim.:cat:

ciddi olamazsın, ordan rise cafeye de geçin özletmeyin kendinizi. :)

akşamdan beri, kim kim var +kaç var, nerden ne geliyo, otel motel, pm, msn, plan proje kafa 1 olmuş (6 sıfır atılınca bööle deniyo artık) senin doğal olarak, e yoldan da geldin, dinlen artık, mt sana minnettar.

1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Alp_Tunay
4- Chatkut+böcek
5. Serhan yörük
6- Bizimoğlan
7- Extreme1925+Sezi(gklp)
8- Karmacoma

Son düzenleme:
1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Alp_Tunay
4- Chatkut+böcek
5. Serhan yörük
6- Bizimoğlan
8- Karmacoma
9-bikerboy35

bakın Alp_Tunay sonra yine diyecek hayallere saygı diye. Kim sildi bizim oğlanı

Sağolasın çayımı içmeye herzaman beklerim tabi. Topalntıya gelmem pek dertli olmaz sanırım. Ama kaskım dışında motosikletle ilgili hiçbir eşyam kalmadı motosikleti sattığım kişi az kalsın benide nüfusuna geçircekti motorumu kasklarımı montumu aldı (hep senin gibi bir oğlum olsun isterdim gibi bakıyordu adam).
Bir aksilik çıkmazsa yeni oyuncağımla gelirim toplantıya. Geziye gelecek kadar acemiiliğini atmış olamıycam büyük ihtimal.:pale:
Cuma akşamı görüşürüz...:cat::cat::cat:

1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Alp_Tunay
4- Chatkut+böcek
5. Serhan yörük
6- Bizimoğlan
8- Karmacoma
9-bikerboy35
10- EliteXC

Bir aksilik çıkmazsa yeni oyuncağımla gelirim toplantıya.

oo erdemcim bu ne hız, bravo, ama ööle aniden getirme şööle 100 mt aşağıda bi yera bark et ki birden yeni makinayı görüp nefesimiz kesilmesin. :wiinkk:
inşallah bi aksilik çıkmaz hayırlısıyla canavara hafta sonundan önce kavuşursun.

itiraf ediyorum bizim oğlan benim ( şimdilik ) her zaman açık bir kontenjan kalsın diye bunu yapıyoruz ama şimdi açık yok kontenjan tam o yüzden bu haftalık bizim oğlan benim :cat:

ciddi olamazsın, ordan rise cafeye de geçin özletmeyin kendinizi. :)

akşamdan beri, kim kim var +kaç var, nerden ne geliyo, otel motel, pm, msn, plan proje kafa 1 olmuş (6 sıfır atılınca bööle deniyo artık) senin doğal olarak, e yoldan da geldin, dinlen artık, mt sana minnettar.

1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Alp_Tunay
4- Chatkut+böcek
5. Serhan yörük
6- Bizimoğlan
8- Karmacoma

Ya şu karikatüre ne gülmüştüm haa heheheheheeeee

arkadaşlar merhaba bende gelmek ısterım ben yenı uye oldum ama..işim çıkmazsa mutlaka gelcem:)

oo erdemcim bu ne hız, bravo, ama ööle aniden getirme şööle 100 mt aşağıda bi yera bark et ki birden yeni makinayı görüp nefesimiz kesilmesin. :wiinkk:
inşallah bi aksilik çıkmaz hayırlısıyla canavara hafta sonundan önce kavuşursun.

Ben bile anlamadım bu ne hız gerçekten. Bir cuma günü satmaya niyetlendim 2 saat sonra satıldı Beverly. Bu cumada yeni MT03 elimde olacak inşallah. Cuma günü motoru saklarım söz. Yada şaşkınlıktan bisikletle bile gelebilirim, hala aldığıma inanamıyorum.

Erdem yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız bin....Cuma günü görüşürüz

Teşekkür ederim Serhan cuma günü görüşürüz.

Bu arada tatlısınıda getirir canavar toplantıya sanırım. :cat:(Ruhsat bile sığdıracxak kadar yeri yokmuş sele altında duyduğuma göre)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben bile anlamadım bu ne hız gerçekten. Bir cuma günü satmaya niyetlendim 2 saat sonra satıldı Beverly. Bu cumada yeni MT03 elimde olacak inşallah. Cuma günü motoru saklarım söz. Yada şaşkınlıktan bisikletle bile gelebilirim, hala aldığıma inanamıyorum.

Teşekkür ederim Serhan cuma günü görüşürüz.

Bu arada tatlısınıda getirir canavar toplantıya sanırım. :cat:(Ruhsat bile sığdıracxak kadar yeri yokmuş sele altında duyduğuma göre)
3 kişilik bisiklette orta koltuğu rezerve ediyorum........:queen::queen: Geçerken benide alın.....:queen::queen::queen:

dünkü motorcuya bak bevırliden indi mete-sıfır üç e bincek:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar