:lus1::kumita45...tabi gönderirlerse....:silent:
yirmibeşkere.............![]()
kardeşim inşallah ne de güzel olur
:lus1::kumita45...tabi gönderirlerse....:silent:
yirmibeşkere.............![]()
biz uzaktan geliyoruz diye bikenara sıkıştırmayın bizi heeeekaporaları gönderelimmi kargoyla
rahmi abiciğim çoksağol düşünmen yeter,orda görüşürüz.Ümmet cim senin kaporan bende merak etme
Ümmet cim senin kaporan bende merak etme
Bende bisikletimle geleyim bari. Milletin ehliyeti yok 600cc motoru var. Ehliyet var ama motorum yok artık. Ya o kada ryol çekilirmi bisekletle şimdi yavvv.
kardeşim istersen seni tükkandan alırım akşamüzeri. iş çıkışında gelir bi çayını içerim ordan da terasa beraber kaçarız. Dönüşü de bi şekilde ayarlarız. Kimse müsait olmazsa ben seni bırakırım narlıdereye kadar.:cat: şaka değil ciddiyim.:cat:
kardeşim istersen seni tükkandan alırım akşamüzeri. iş çıkışında gelir bi çayını içerim ordan da terasa beraber kaçarız. Dönüşü de bi şekilde ayarlarız. Kimse müsait olmazsa ben seni bırakırım narlıdereye kadar.:cat: şaka değil ciddiyim.:cat:
Bir aksilik çıkmazsa yeni oyuncağımla gelirim toplantıya.
ciddi olamazsın, ordan rise cafeye de geçin özletmeyin kendinizi.
akşamdan beri, kim kim var +kaç var, nerden ne geliyo, otel motel, pm, msn, plan proje kafa 1 olmuş (6 sıfır atılınca bööle deniyo artık) senin doğal olarak, e yoldan da geldin, dinlen artık, mt sana minnettar.
1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Alp_Tunay
4- Chatkut+böcek
5. Serhan yörük
6- Bizimoğlan
7- Extreme1925+Sezi(gklp)
8- Karmacoma
oo erdemcim bu ne hız, bravo, ama ööle aniden getirme şööle 100 mt aşağıda bi yera bark et ki birden yeni makinayı görüp nefesimiz kesilmesin. :wiinkk:
inşallah bi aksilik çıkmaz hayırlısıyla canavara hafta sonundan önce kavuşursun.
Erdem yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız bin....Cuma günü görüşürüz
3 kişilik bisiklette orta koltuğu rezerve ediyorum........:queen::queen: Geçerken benide alın.....:queen::queen::queen:Ben bile anlamadım bu ne hız gerçekten. Bir cuma günü satmaya niyetlendim 2 saat sonra satıldı Beverly. Bu cumada yeni MT03 elimde olacak inşallah. Cuma günü motoru saklarım söz. Yada şaşkınlıktan bisikletle bile gelebilirim, hala aldığıma inanamıyorum.
Teşekkür ederim Serhan cuma günü görüşürüz.
Bu arada tatlısınıda getirir canavar toplantıya sanırım. :catRuhsat bile sığdıracxak kadar yeri yokmuş sele altında duyduğuma göre)