[Mt İzmir] 25 Nisan '08 Rise Cafe Ayvalık Gezisi Öncesi Son Toplantı

Ayvalık gezisinden bi gün önce oldugu icin geziye katılım gosterecek arkadasların özellikle bu toplantiya katılmaları rica olunur...

vay ben duymadım vay ben işitmedim demeyin:p

Yol guzergahı, grup sürüşü ve mola yerleri ile ilgili detaylar gorusulup, oteldeki oda dağılımı yapılacaktır! ! !

Kimler geliyor bakalım?

ben kesin geliyorum. listeyi yapalım madem. Yol, güzergah ve grup sürüşü ile ilgili son detaylar yapılacak ve bu konularda ufak bir eğitim verilecektir. Sonrasında da ilk yardım cd si seyredilecektir.
bu arada gelirken Kapora getirmeniz rica olunur. Getirmeyenlerin rezervasyonu iptal edilecektir. Cuma akşamı Otele kesin sayı verilecektir ve ona göre cumartesi için akşam yemeği ve pazar için kahvaltı hazırlatılacaktır.

TOPLANTI YERİMİZ

Yer :Rise Cafe [Bornova]

Mekan: RİSE NARGİLE CAFE İNTERNET
Yer : Bornova İzmir
Adres : Mustafa kemal cad. no:128/8-c Bornova/İZMİR (şekerbank yanı)
Mekan Tarifi : Bornava merkezden doğru gelirken yeni otaban köprüsünü geçince Özkanlar Migros'a gelmeden 500 metre geride. Şekerbank'ın yanındaki aradan girişi de mevcut.
Mekanın tarifi ve fotoları eski bir linkimizde mevcut. İsteyenler buradan bakabilir.

rsecafeso0ae9.png

resim002mo6vj2.jpg

1.Wallace
2.Duyulmaz

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Bizim Oğlan
4- Ben..:mrgreen:

ben gelemiyorum galiba motor var kullancak kişi varsa artçı bile razıyım yeterki sizle olayım hız konusu şaka :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biz uzaktan geliyoruz diye bikenara sıkıştırmayın bizi heeee:p:p:pkaporaları gönderelimmi kargoyla

1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Alp_Tunay
4- Chatkut+böcek
5. Serhan yörük

Beni de eklermisiniz listeye... belki kalabalık gelirim:)

biz uzaktan geliyoruz diye bikenara sıkıştırmayın bizi heeee:p:p:pkaporaları gönderelimmi kargoyla

Allahtan bi mani cıkmadıkca orda olacagina eminiz abi, senin sözün bize senettir...:cat: hem sen o mekanın yabancısı degisin:cat:

Arabayla gelsek olurmu
Henüz motor alamadım da

bu toplantı ayvalık gezisi için bilgilendirme toplantısıdır. Kendini tanıtmamışsın lütfen önce bir tanışma topiği açar mısın ve kendini tanıtır mısın? Cuma gününe gelince dediğim gibi bu ayvalık gezisine katılacak olanlarla yapılacak bir etkinlik. Ama bi sonraki cuma yapılacak toplantımıza bekleriz.

Beni de eklermisiniz listeye... belki kalabalık gelirim:)

kendi kendini ekle be kardeşim. Prosedürü biliyorsun niye milleti yoruyorsun.:queen::queen::queen:

unutun siz beni nede olsa ehliyet yok ve acemi :)

:D ne diyelim sana ki. Cuma ayvalık konuşulacak, bekleriz:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
1.Wallace
2.Duyulmaz
3.Alp_Tunay
4- Chatkut+böcek
5. Serhan yörük
6- Bizimoğlan

Hayallere saygı lütfen.... :p:p:p:p

Son düzenleme: