[Bulgaristan - MT]

ya sorma ama bizim video onayda takıldı yartık yarın koyarım linki herkeze iyi geceler.

işte size bir link biraz bakın ve gülün:queen:
http://ru.youtube.com/watch?v=Ox6MxrFZGqE

biyeri hala yükleniyo bende bekliyom işte:pr:
yok böle bir olay:queen: zaten bursa gezisinde o cbr'la aramda 100 metre var hala rüzgarı geliyordu yüzüme.
işte buda diyeri.
http://ru.youtube.com/watch?v=pSsf0zrzgtU
ama bizim bursa gezisi daha yeni gitti onaya bekliyom müdür imzalarsa kyacam linki:queen:
yeni bir buluş daha...teknolojide son nokta......:queen:
Bratcetlerim; kesin kararımı verdim ve motorumu satıyorum.Cevrenizde düsünen varsa iletirseniz sevinirim.
http://www.sahibinden.com/12_400_km_de_2004_model_cbx250_twisterWQQaXQQ7825187WQQpXQQdisplayitem

bülent senin adına üzüldüm valla.keşke satmasan:salut: neyse herşey gelecek için :rendeer:

herkese slm heyyy yarıs dıye benıde pıknıge goturduler bı mangal yakmısız akıllara zarar yawww kımın aklına gelırdı bu arada memet abı mustafa abı bız gıttıkten sonra bıde cımende yuzdurmusunuz cbr ıı wallla bravo sızeee

Pazar günü yaptığımız piknikten birkaç kare de ben ekleyim.

200420081638090016el1.jpg
[/URL][/IMG]

Kameramanımız Uçanteneke iş başında

200420081934550156oc4.jpg
[/URL][/IMG]

Sevgin çocukları alıştırıyor. Öndeki benim çocuk, Serhan.
sevginveocuklarld7.jpg
[/URL][/IMG]

Gölde balıkçılar iş başında. Bu fotoğrafı özellikle Özcan için yüklüyorum.:mrgreen:
balklaryq1.jpg
[/URL][/IMG]

Gösteri yapan bir uçak
gsteriuawf6.jpg
[/URL][/IMG]

Benim çocuk Takımın bayrağını nasıl da dalgalandırıyor dimi.:cat:
serhan1lg1.jpg
[/URL][/IMG]

iyiyim sen nasılsın diyicem ama 1 saat önce konuştuk daha.senin iyi olduğunu biliyorum,seninde benim iyi olduğumu bilion :queen:[/QUOT

Haklısın Mesut.
O zaman sen niye üstüne alındın ki :queen:

Son düzenleme:
elıne saglık memet abı cok enfes resımler cekmısın yıne walla mt grubu olarak sana bı fotocu dukkanı acsak ıstetırmısın bence cogu fotocu senın elıne su dokemez

herkese slm heyyy yarıs dıye benıde pıknıge goturduler bı mangal yakmısız akıllara zarar yawww kımın aklına gelırdı bu arada memet abı mustafa abı bız gıttıkten sonra bıde cımende yuzdurmusunuz cbr ıı wallla bravo sızeee

sen erken kaçtın be güzelim.
Esas macera senden sonra başladı. Çok güzel eğlendik gerçekten.

ya gec gıdın dedım yok kandıramadık ya bızımkılerını aslında bı hafta sonu boyle kalabalık olup gıtsek sabahtan aksama kadar super olurdu bıde guzel bı yer buldukmu super bı gun gecırebılırdık ama pıknık hesapta yoktu benım bıldıgın yarısı ızler gelırız dıye dusundum ben saglık olsun sızlerle o kadar saat bıle benım ıcın kafiii ben yatıyom mehmet abı kendıne ıyı bak

elıne saglık memet abı cok enfes resımler cekmısın yıne walla mt grubu olarak sana bı fotocu dukkanı acsak ıstetırmısın bence cogu fotocu senın elıne su dokemez

İsmail övgü için teşekür ederim ama biraz abartmışsın galiba.:queen::queen:
Ama fotoğraflarımı beğendiğin için saol.

ya gec gıdın dedım yok kandıramadık ya bızımkılerını aslında bı hafta sonu boyle kalabalık olup gıtsek sabahtan aksama kadar super olurdu bıde guzel bı yer buldukmu super bı gun gecırebılırdık ama pıknık hesapta yoktu benım bıldıgın yarısı ızler gelırız dıye dusundum ben saglık olsun sızlerle o kadar saat bıle benım ıcın kafiii ben yatıyom mehmet abı kendıne ıyı bak

İyi geceler İsmail. Görüşmek üzere. Selamlar.

Saat epey ilerlemiş, yarın iş var. Ben de yatıyorum.
Herkeze iyi geceler.

Son düzenleme:
mehmet abi ne o bayrak ya bide cocuğunun eline vermişin yakışıyomu hiç:mrgreen: şööööyle sarı kırmızı en aslanınından bi bayrak hediye ediyim seninkine futbol topuda vericem:)
mehmet abi c.tesi sahilde konusrken yarıda kaldı sen bana benim motorun bakımı için birini oneriyodun.nerdeydi onun yeri.işlerden zaman bulabilirsem.sana haber verir bigun gidelim benim haylazın bi bakımına gidelim olurmu???bu honda servislerinden hayır yok

Son düzenleme:
mehmet abi yine döktürmüşsün resimleri hani.muazzam resimler yakalamışsın yine.yaa bir benim motoru baştan aşağıya elden geçirecek biri var mı tanıdığınız :silent: burdakilerine pek güven yok.bide az çok modifiye gibi bişeyler yapmak istiyorum:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bratcetlerim; kesin kararımı verdim ve motorumu satıyorum.Cevrenizde düsünen varsa iletirseniz sevinirim.
http://www.sahibinden.com/12_400_km_de_2004_model_cbx250_twisterWQQaXQQ7825187WQQpXQQdisplayitem
Gel senle anlaşalım bari yabancıya gitmesin motorun ver elini ::shake2::

Bu arada bende ilanı verdim arkadaşlar bende satıyorum motorumu :salut:üzerine 3-5 lira daha ekleyip er 5 veya cbf 250 almayı düşünüyorum bu iki modelden temiz ve uygun fiyata hangisi ilk karşıma çıkarsa onu almayı düşünüyorum varsa bildiğiniz güvendiğiniz yerlerde haberim olsun :cat:ilanın linkini vermeyi unutmuşum ahada buda ilanın linki :pale:
http://www.sahibinden.com/yamaha_ybr_125_sahibinden_satilikWQQaXQQ7813889WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Gel senle anlaşalım bari yabancıya gitmesin motorun ver elini ::shake2::

Bu arada bende ilanı verdim arkadaşlar bende satıyorum motorumu :salut:üzerine 3-5 lira daha ekleyip er 5 veya cbf 250 almayı düşünüyorum bu iki modelden temiz ve uygun fiyata hangisi ilk karşıma çıkarsa onu almayı düşünüyorum varsa bildiğiniz güvendiğiniz yerlerde haberim olsun :cat:ilanın linkini vermeyi unutmuşum ahada buda ilanın linki :pale:
http://www.sahibinden.com/yamaha_ybr_125_sahibinden_satilikWQQaXQQ7813889WQQpXQQdisplayitem

yasar bülent ile anlaşırsanız valla süper olur.hem yabancıya gitmemiş olur.iyi düşün derim.yaa ilanına baktımda egzosa 400 ytl para verdiğini sölemişsin.o egzosun neresi 400 ytl:silent: kazık fln mı yedin :silent: standart yoshumira 350 ytl :silent:

ayrıca arkadaşlar bugün bakıma verim dedim.bi baksınlar neyi var neyi yok diye.bir baktık arka balatalar bitmiş benim..adam sırf arka balatalar için 30 ytl dedi.sizce çok mu?ist'da fiyatlar kaç para

yasar bülent ile anlaşırsanız valla süper olur.hem yabancıya gitmemiş olur.iyi düşün derim.yaa ilanına baktımda egzosa 400 ytl para verdiğini sölemişsin.o egzosun neresi 400 ytl:silent: kazık fln mı yedin :silent: standart yoshumira 350 ytl :silent:

ayrıca arkadaşlar bugün bakıma verim dedim.bi baksınlar neyi var neyi yok diye.bir baktık arka balatalar bitmiş benim..adam sırf arka balatalar için 30 ytl dedi.sizce çok mu?ist'da fiyatlar kaç para[/Q

bence fazla deyil benimkiyle aynı fiyata mesut

yaşar anlaşırsanız iyi olur mesutun dediyi gibi yabancıya gitmemiş olur

spawnem bence mehmet abini oglu en iyi takımı tutuyor :queen:

Son düzenleme:
23 Nisan etkinliği yok mu? Herkes çalışıyor galiba:pale:

arkadaşım seni buralarda yeni görüyorum..kendini tanıtırmısın:silent:

alper abi bence pahalı çünküiş çıkışı başka yerde 15 ytl değiştirdim.fakat biraz geç kalmışım :salut: disk zarar görmüş hafiften.sanayide zımparalatman mı gerek törpülen mi gerek diye bişeyler dediler ama unuttum şimdi.zinciride gerdirdim.bide sprey sıktılar..şimdi zincirden hazur gucur ses geliyor.bu normal mi.hani yeni ya ondan yapabilir mi?yoksa anormal bişey olup yarın göstereyim mi?ayrıca zincirin kalitesiz olduğunu ve bir an önce değiştirmemi sölediler.bilmem ne zincir dediler ama onunda adını unuttum:queen: ön balatalarda bitik galiba yarın onada baktırıcam :salut:

arkadaşım seni buralarda yeni görüyorum..kendini tanıtırmısın:silent:

alper abi bence pahalı çünküiş çıkışı başka yerde 15 ytl değiştirdim.fakat biraz geç kalmışım :salut: disk zarar görmüş hafiften.sanayide zımparalatman mı gerek törpülen mi gerek diye bişeyler dediler ama unuttum şimdi.zinciride gerdirdim.bide sprey sıktılar..şimdi zincirden hazur gucur ses geliyor.bu normal mi.hani yeni ya ondan yapabilir mi?yoksa anormal bişey olup yarın göstereyim mi?ayrıca zincirin kalitesiz olduğunu ve bir an önce değiştirmemi sölediler.bilmem ne zincir dediler ama onunda adını unuttum:queen: ön balatalarda bitik galiba yarın onada baktırıcam :salut:

mustafa abi yalan oldu bizim video :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar