Otobüs Hangi Yöne Gidiyor ?

otobusrc7.jpg

Otobüs Hangi Yöne Gidiyor?

Unutmayın, sadece tek bir yön tercih etme hakkınız var?

Soru çok mu zor? Yapmayın Allah aşkına, bu soru Amerika Birleşik Devletlerinde okul öncesi çocuklara sorulmak için hazırlanmış bir dikkat testi sadece. Ve çocukların zekası koşullanmamış olduğu için cevabı bulmaları çok da zor olmuyordu.

Biraz daha koşullanmışlıktan sıyrılıp düşünün ve cevabı bulmayı deneyin?

Cevabı hala bulamadıysanız üzülmeyin, bu soruyu hazırlayan editör de doğru cevabı bulamadı. (Not: Mantıksal bir çıkarım yapıp editörün zekası üzerinde yorum yapmak yerine cevabı bulmak üzerinde yoğunlaşmanız daha doğru değil mi, sayın okur? )

Şimdi en azından bir ipucu istiyorsanız, size editör bir kıyak yapıp ipucunu verecek. Bazen ipucunu görürde aramak yerine görünmeyende aramak zekaya faydalıdır?

Şimdi, cevabı bulmak için hazır mısınız?

Hâlâ bir cevabınız yok mu :)

bu nasıl bir sorudur yaw resmin sagı da solu da aynı ne tarafa gitmek istersek o tarafa gider diye birşey salayım ben belkim tutar:p

bu otobüsmü şimdi ayrıca nerenin otübüsü şehiriçimi şehirlerarasımı hangi şehirde istanbulda mı, istanbuldaysa her yöne gidebilir düz duvara bile çıkabilir yani, hele bide halk otobüsüyse o zaman şu yöne gider diyebilmek imkansız uzak durmak en iyisi ... :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Eğer gerçekten absürd bir cevabı yoksa sola doğru gidiyor. Çünkü resimde bu tarafta kapı gözükmüyor. Yada aynı soru ingilterede sorulsa sağa doğru gidiyor derdik :p

Abi geç bunları verildii bu :)

Sürücü ne taraftafsa o yöne gidiyo ok:wiinkk:

Eğer gerçekten absürd bir cevabı yoksa sola doğru gidiyor. Çünkü resimde bu tarafta kapı gözükmüyor. Yada aynı soru ingilterede sorulsa sağa doğru gidiyor derdik :p

al benden de okadar kaç kişilik bu abi 2009 modelmi bastımı kaç yapıyor kafa atarmı :queen::queen:

Benim cevabım biraz garip olacak fakat en azından bir cevap işte :)

Otobüs ileriye doğru (bize doğru değil) gidiyor... Yani tekerlekler olarak gördüğümüz çemberleri stop lambası ve camları koltuk olarak düşünürsek otobüsün resmi arkadan çizilmiş ve bizden uzaklaşıyor... diye düşünüyorum.

Benim cevabım biraz garip olacak fakat en azından bir cevap işte :)

Otobüs ileriye doğru (bize doğru değil) gidiyor... Yani tekerlekler olarak gördüğümüz çemberleri stop lambası ve camları koltuk olarak düşünürsek otobüsün resmi arkadan çizilmiş ve bizden uzaklaşıyor... diye düşünüyorum.

bende aynısını dusundum ...

uzay otobüsü bu uzay'a gidiyor mars'tan geçmez ay'a güneş'e gider:cherry::mrgreen::queen:

Eğer bizim Yönümüz otobüse dönük ve otobüste yan duruyor ise Türkiye şartlarında sağa gidiyor...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz çok mu zeki sanıonuz kendinizi,:mrgreen: kapısı sağdaysa sola gidiomusta ingilteredeyse bilmem nereye gidiyomus fransadaysa bi tarafa gidiomus. bu otobüsün geri vitesi yok mu ? hadi geri geri gidiosa hı ? ahanda çürüttüm tezinizi .

otobüs sola gidiyor neden mi işte cvp otobüslerde kapı ne taraftadır sag taraftadır bize dönük olan tarafta kapı olmadıgından sola gidicektir :queen::queen::queen:

:wiinkk:

otobüs sola gidiyor neden mi işte cvp otobüslerde kapı ne taraftadır sag taraftadır bize dönük olan tarafta kapı olmadıgından sola gidicektir :queen::queen::queen:

:wiinkk:

bu bir varsayim ve bahsi gecen otobusun gittigini nasil anlayabiliosun ben goremiorumda:queen:

Arabanın kapıları görünmüyor. buda demek oluyor ki sola gidiyor. bence :bounce: eminim hadda iddiaya bile girerim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar