tekrar teşekkür ederim katılan tüm arkadaşlarıma.sanırsam resimleri ekleme zamanıdır

adana mt den muzafferler(arada bir gaza iyi asılıyorlardı)
cengiz abim geziyi yarıda bırakmak durumunda kaldı

r:keşke devam edebilseydi
recebim namıdiğer cerrezci:mrgreen:
tekteker mali(tequ)
isom kaptırmış ferdayla yakalayana helal olsun,sevinçten uçuyor adam
akburak latif baba tekteker hazırlığında.tekteker yaptığında hanım resmini yakalasın diye basıp yanına geliyorum, adam teker yaparken beraber gözden kayboluyor,yetişene aşkolsun:queen:
ve yine osmaniyeden racingci arkadaşlarımız.ben 180 le hız yapıyorum diye sevinirken adamlar yanımdan geçtiklerinde anca seslerini duyabiliyorum:queen:
yanımdan geçerlerken resme yakalayabilirsem yakalıyorum:mrgreen: yoksa ancak bi dahaki molada bir araya geliyoruz:queen:
ben osmaniyeli racingci arkadaşlarıma yetişme sevdasına düşünce guruptan biraz arayı açmışız, yarım saat kadar:queen:
dedik bari birbirimizi resimleyelim
daha sonra arkadaşların yanına geçtik çaylarımızı içtik
nerden buldunuz demeyin oda touringci farkı olsun, topcasede çay termosu ve bardaklar her zaman hazır:mrgreen:
kağnı misali gelen arkadaşlarımızda gelince tekrar yola çıkıyoruz.tabi mola yerinde tequ ve akburağın teker gösterileri harikaydı, heycandan resim bile çekemedim, yalnız şu varki akburak kardeşime alanın mesafesi kısa geldi rahat bi teker yapamadı.tabi otobana dönünce asvaltın canını aldı, o tekteker ben iki teker yetişemedim abi :queen:
artık mersine giriyoruz
teknede balık ekmek diyor sencer ve mersinli kardeşlerim, tabi onların mekanı bi bildikleri vardır deyip dalıyoruz tekneye:queen:
bencilce olacak belki ama sadece kendimiz
IMG]http://i25.tinypic.com/2i8jiph.jpg[/IMG]
lunaparka çocukları eylendirmeye bile gittik:queen:
tabi biz dinlencedeydik
artık dönüş zamanı
e finali er5 imle yapsam ayıp olmaz sanırım
güzel bir gündü, yalnız biraz plansız kaldık galiba, osmaniyeden kalkıp buralara kadar yanımıza gelen arkadaşlarımızla yeterince ilgilenemediğimizi düşünüyorum ben, mersinli arkadaşlarım sağolsunlar hepimizle ilgilendiler, özellikle tekne faslı tam benlik bir olaydı.
cengiz abim teknik bir arızadan dolayı gişelerde adanaya dönmek zorunda kaldı.recebimin lastiği iki kez yanlış yaptı kardeşime sağolsun sencerler açık bir yer bulup lastik olayını hallettiler.burcu aramıza mersin gişelerinden sonra katıldı.ben geç kaldığını sanıyordum meğer o bize fark vermiş:queen: insanın altında 1300 hayabusa olunca böyle oluyor
emeği geçen tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.tekeriniz düz bassın