20-04-08 Adana & Mersin & Osmaniye MT Kaynaşmalarından Biri Daha

Evet, evet resimleri bekliyoruz:queen:
Latifde bir sürü çekti ama göremedik henüz:farao:
Acaba para istiyor :pr:
Bir ara öyle birşeyler demişti bana:salut:

abi o resimler ismail in atıgı resim ler....:) ama aslolan videolar neoldu yaw yol boyu video cekmişti kameraman arkadaşlar asıl ben onlerı bekliyorum:cat:

uyuşamayız ne demek ya? 1000RR 100le gidemiyor mu ? Krankmı çatlatıyor 100le giderse..Hiç sevmem böyle şeyleri..

evet kanki sana katılıyorum:) hem biz bilmiyormuyuz yolda 300 --400 km süratle gitmeyi maksat gurup sürüşü olsun diye hep artkadan takip etim:pyoksa hani benim makinada bayaa süratli :p

Son düzenleme:
nerde bu resimler videolar bukadarmı hadin arkadaşlar benim teker videolarını merak ediyom yüklemiyonuzmu

tekrar teşekkür ederim katılan tüm arkadaşlarıma.sanırsam resimleri ekleme zamanıdır:)
adana mt den muzafferler(arada bir gaza iyi asılıyorlardı)
2qlxwrc.jpg

cengiz abim geziyi yarıda bırakmak durumunda kaldı:pr:keşke devam edebilseydi
e99hyu.jpg

recebim namıdiğer cerrezci:mrgreen:
m8lpnn.jpg

tekteker mali(tequ)
5f0imo.jpg

isom kaptırmış ferdayla yakalayana helal olsun,sevinçten uçuyor adam:p
2iv08j4.jpg

akburak latif baba tekteker hazırlığında.tekteker yaptığında hanım resmini yakalasın diye basıp yanına geliyorum, adam teker yaparken beraber gözden kayboluyor,yetişene aşkolsun:queen:
5qkv5.jpg

ve yine osmaniyeden racingci arkadaşlarımız.ben 180 le hız yapıyorum diye sevinirken adamlar yanımdan geçtiklerinde anca seslerini duyabiliyorum:queen:
14e5bti.jpg

yanımdan geçerlerken resme yakalayabilirsem yakalıyorum:mrgreen: yoksa ancak bi dahaki molada bir araya geliyoruz:queen:
2nb5z4k.jpg

ben osmaniyeli racingci arkadaşlarıma yetişme sevdasına düşünce guruptan biraz arayı açmışız, yarım saat kadar:queen:
14keekp.jpg

dedik bari birbirimizi resimleyelim
33v0o00.jpg

daha sonra arkadaşların yanına geçtik çaylarımızı içtik
nerden buldunuz demeyin oda touringci farkı olsun, topcasede çay termosu ve bardaklar her zaman hazır:mrgreen:
kağnı misali gelen arkadaşlarımızda gelince tekrar yola çıkıyoruz.tabi mola yerinde tequ ve akburağın teker gösterileri harikaydı, heycandan resim bile çekemedim, yalnız şu varki akburak kardeşime alanın mesafesi kısa geldi rahat bi teker yapamadı.tabi otobana dönünce asvaltın canını aldı, o tekteker ben iki teker yetişemedim abi :queen:
14keekp.jpg

artık mersine giriyoruz
30ljgo5.jpg

2lbjsl4.jpg

2eocu34.jpg

25fo9dk.jpg

teknede balık ekmek diyor sencer ve mersinli kardeşlerim, tabi onların mekanı bi bildikleri vardır deyip dalıyoruz tekneye:queen:
160wz0l.jpg

bencilce olacak belki ama sadece kendimiz:p
14e3ztf.jpg

2r5gw2r.jpg

IMG]http://i25.tinypic.com/2i8jiph.jpg[/IMG]
1zee6gh.jpg

5bd7k9.jpg

296iuxg.jpg

nz0md2.jpg

2hiczmv.jpg

lunaparka çocukları eylendirmeye bile gittik:queen:
1zn625z.jpg

tabi biz dinlencedeydik
artık dönüş zamanı
o7mw7d.jpg

e finali er5 imle yapsam ayıp olmaz sanırım
2hwmtg9.jpg

güzel bir gündü, yalnız biraz plansız kaldık galiba, osmaniyeden kalkıp buralara kadar yanımıza gelen arkadaşlarımızla yeterince ilgilenemediğimizi düşünüyorum ben, mersinli arkadaşlarım sağolsunlar hepimizle ilgilendiler, özellikle tekne faslı tam benlik bir olaydı.
cengiz abim teknik bir arızadan dolayı gişelerde adanaya dönmek zorunda kaldı.recebimin lastiği iki kez yanlış yaptı kardeşime sağolsun sencerler açık bir yer bulup lastik olayını hallettiler.burcu aramıza mersin gişelerinden sonra katıldı.ben geç kaldığını sanıyordum meğer o bize fark vermiş:queen: insanın altında 1300 hayabusa olunca böyle oluyor:p

emeği geçen tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.tekeriniz düz bassın:)

eet
ben çok sevdim adanalı arkadaşları.bidaha beqleriz.resimlerde müthiş.ama video vardı bide sanırım...

neyse bidahakine inşallah

tegu nun tekeride güzeldi ama

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar bu gezide osmaniye mt de vardı neden başlıkta hiç bahsedilmemiş sorabilirmiyim

abi yazdıktan sonra farkettim ama inanın çok üzgünüm. başlık değiştirebilme şansım yok ancak moderatörlerden rica edersek belki yapabilirler.

kusuruma bakmayın yaaa :salut::pr:

bi daha olmasın ama çok kırıldım bak adana mersini barıştıracaz derken arada kaldık haaa:pr::cat::queen:

Mersin İl Temsilcisi
ayrıca tüm ekibin memnun kaldığına sevindik.
yine bekleriz arkadaşlar.... sevgiler, saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paraşütçü küçük bir çocukla resim çekildik onlar nirdeeee bitanem resim gördüm şok şüküüürrrr keyfinize diyecek yok maşallah devamını yapıcaz inşallah

paraşütçü küçük bir çocukla resim çekildik onlar nirdeeee bitanem resim gördüm şok şüküüürrrr keyfinize diyecek yok maşallah devamını yapıcaz inşallah

inşallah bi dahakine cengiz abim:)

demirgursel, heredot1923, benkaan, adanalı, Marv, fazerr
şu an izleyenler
@adanalı
@fazerr
siz sadece izleyin abi:p:queen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
demirgursel, heredot1923, benkaan, adanalı, Marv, fazerr
şu an izleyenler
@adanalı
@fazerr
siz sadece izleyin abi:p:queen:[/QUOTE]

kardeş ne yapiim.haftada bir gün izin olunca,ondada birtakım önemli işler olunca gelemedik işte.ben istemezmiydim aranızda olupta,bu beraberliği paylaşmayı.sağlık olsun şuan resimlerle avunuyorum.güzel bir gezi,çok iyi bir kaynaşma olmuş.kendi adıma mersin mt.ye teşekkür ederim.hepinize sevgilerimle.

çok güzel bi kaynaşma olmuş hemşolarım sayılır hepsi,,akdeniz insanlarının sıcaklığı bi başka oluyo kimse darılmasın..hatta bi akdeniz mt de olsa hiç fena olmaz :rendeer:

bi daha olmasın ama çok kırıldım bak adana mersini barıştıracaz derken arada kaldık haaa:pr::cat::queen:
hallederiiiiiiz:) başlığa tekrar bak:cat::bounce:
tühh beh kacırdıgım geziye bqk:pr:
yaaaaaaaaaaaa:p muzaffer abi sen bizi bırak git istanbullarda gez:p
çok güzel bi kaynaşma olmuş hemşolarım sayılır hepsi,,akdeniz insanlarının sıcaklığı bi başka oluyo kimse darılmasın..hatta bi akdeniz mt de olsa hiç fena olmaz :rendeer:

neden olmasın olayı artık bölgeye yaymak lazım:)

çok güzel bir gezi olmuş.yazın gelicez yanınıza misafir olcaz size:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar