Herhangi bir yangın anında kaçacak yer bırakmasına yoLu bLoke etmemesine eyw. Ama unutuLan bir mesELede siz motordan indikten sonra egsozun haLa aLev aLev yanıyor oLması,
Apartman içersine bıraktığın motorun yanından geçen kücük bi cocuk haLiyLe iLk kez yada sürekli karşıLaştığı bu estetik aLete ELbetteki yoneLecek, minicik parmakLarıyLa o egsozun boyuna anca yetişecek ve her cocuk gibi merak ettiği şeye dokunmak isteyecek.
Peki o parmaklar o egsoza yapıştığında nasıL bir önLem düşünüyorsunuz ?
Herhangi bir yangın anında kaçacak yer bırakmasına yoLu bLoke etmemesine eyw. Ama unutuLan bir mesELede siz motordan indikten sonra egsozun haLa aLev aLev yanıyor oLması,
Apartman içersine bıraktığın motorun yanından geçen kücük bi cocuk haLiyLe iLk kez yada sürekli karşıLaştığı bu estetik aLete ELbetteki yoneLecek, minicik parmakLarıyLa o egsozun boyuna anca yetişecek ve her cocuk gibi merak ettiği şeye dokunmak isteyecek.
Peki o parmaklar o egsoza yapıştığında nasıL bir önLem düşünüyorsunuz ?
Abi benzer bir durumla ben de karşılaştım. Ama bende adam merdiven dairesi motor koyduguma degil apartman önüne kaldırıma rampa yaptıgıma kızıyor.Neymiş bu rampayı yaparken kimseye sormamışım. Konunu özü söyle. Bu adamın fort transif var. Kersı konsunun da brodway var. ben rampayı yaptım ertesi günü arabayı (transit) oyle bi koymus ki rapmayı kullanamadım. abi arbayı şöyle kenera koyabilirsin dedim. vecabı sanamı soracam arabamı nereye koyacagımı oldu. Sonra konu degişti geriye cekersem diger komsu onune koyuyor ben cıkamıyorum demeye başladıı.. Soz konusu kişi yönetici de degil sadece o apartman da en eski oturan kişi. Apartmanda sadece ben kiracıyım.. Neyse konu bayagıı uzun. İlk fırsatta fotografla durumu detaylı bir şekilde anlatırım.
sencer abi apartman orası apartman, motopark mı:queen: adam sağlam bi bahane bulamamış ama haklı bence.
bir defasında ben bisikletimi yasak olduğunu bildiğim halde mecbur kalıp 5 dakikalığına apartmanda merdivenlerin yanına kilitlemiştim , bi geldim ki ne göreyim :cyclopsan hangi uzaylı mahlukat yaptıysa bilmiyorum ama bisikletimi tekerlekleri havaya gelecek şekilde ters çevirip karşı merdivenlerin olduğu tarafa fırlatmış , bisiklet kilitli olduğu için de havada asılı kalmıştı.başka birine yapsalar bunu cinayet sebebi haa20 dakika uğraşıp bisikleti ancak düzeltebilmiştim. sencer abi seni çok seviyorum biliyosun ama adam haklı bence
![]()
Motor üzerine yıkılmasında, gerisi çok önemli değil, babasına öyle söyleseydin.

ve çok güzel bir günün ardından ( ADANA MT VE MERSİN MT buluşması) akşam siteye girerken apartman yönetim kurulundan biriyle karşılaşıp tartıştım.
neymiş efendim, torunu 2,5 yaşındaymış, motoru ellemiş, alarm çalmış çok korkmuş. ya motoru içeri almıcakmışım ya da içeri alırsam alarmı açmıcakmışım. çocuğun psikolojisi bozulmuşmuş.
cevabım aynen şu oldu, plakamı okudum ve ben de sizi dava edeceğim, motorumla oynayıp zarar veryosunuz, çalmaya çalışyosunuz ve alarm çalınca suçu çocuğa atyosunuz.
o da: benim oğlum var doçent, ben öyle şey yapmam.
cevabım: ama ben dediğimi yaparım. dava açmanızı bekliyorum. plakamı yazdım verdim eline ve dedim ki, 2,5 yaşındaki bir çocuk ben işten en erken 19,30 da geldikten sonra tek başına nasıl inip motorla oynar. bu çocuk her gün sizde kalıyorsa çocuğa sahip çıkmıyorsunuz ve bu yaştaki çocuk başıboş bırakılmış ve kötü alışkanlıklara yöneltiliyor. bunu da ayrıca dava edecem.
bir de ben motor manyağıyım, motoruma zarar vermenizden korkuyorum o benim herşeyim psikolojim bozuldu, tazminat davası da açıcam.
adam ağzı bir karış açık girdi içeri ve asansörle çıktı...
tebligat bi gelsin, anasını ağlatmazsam şerefsizin...:bounce:
yine de güzel bir günün tadını kaçırmasına izin vermicem
:bounce:
hocam sen de maşşallah transporterı çıkartacak rampa yapmışın oraya. gören de seni transporter sahibi sanacak![]()