istanbul mt kahvaltıda :):):)

GKN

bu resimdede mkhrrm ile ayşe arasında kimin patron oolduu çok ii anlaşılıor
(bkz; en ön soldaki hatunun tişörtü) :p:p
S6303509.jpg

..............................................................

SANY0034.jpg
SANY0024.jpg
SANY0025.jpg
SANY0026.jpg
SANY0027.jpg
SANY0032.jpg
SANY0031.jpg
SANY0033.jpg
SANY0035.jpg
SANY0038.jpg

Son düzenleme:
Haaa şimdi orda biraz durakla...Lamba kırmızı yandı... :p:p:p

Biz yaptığımız her kahvaltıyı reklam etmiyoruz.... :p:p Hemen koşup topic açmıyoruz... :p Neden ?... Sizler kıskanmayın biyerleriniz şişmesin diye.... :p:p

Dedik çenkis le olm yazıktır etme çocuklara.... :queen::queen: Artık topic açmadan yapıyoruz yapıcaklarımızı.... Sanmayın İzmir uyuyor.... Resimler birikiyor.... :p:p:p:p:p

Daha bizde karpuz denize düşsün o zaman gör sen..... :bounce::bounce::bounce:Senin için kuladası çeşme den plajlardan resimler çekeriz merak etme.... :wiinkk::wiinkk:

Tencere dibin tava seninki benden cezve....... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Diyene bak sen :mrgreen:

GKN

kuzen .. üzüm üzüme baka baka kararır tuğçede kaybetti kendini .. ama burhan felekte nasıl fark açtı sana (((:) :queen::queen:

ne farkı olüm
şike olmasına rağmentekerde geçtim onu:p
marv da videosu var koyar yarın:wiinkk:
hem mio su varmış onla geçerim dedi,
bende sen daha canavarı tanıyamamışsın dedim:mrgreen:

yok abi siz topik falan açmayın birisi yazamıyor birisi resim basamıyor geliyoruz oraya biraz ateşleyelim sizi yanımızda kahvaltı takımlarını mangalı alalım birde klavye getirelim :queen:

bugün gördük iki zamanlı canavarı (((((((:) kol çıkardı :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Diyene bak sen :mrgreen:

Bak bakalım ne görücen.... :p:p:p Daha başlık bilenem açamamışlar işte.... :queen::queen::queen:

Hem gittikten sonra değil gitmeden açın ki katılım artsın.... :queen::queen::queen:

Nerde çokluk orda bolluk..... :queen::queen::queen::queen::queen:

Bak bakalım ne görücen.... :p:p:p Daha başlık bilenem açamamışlar işte.... :queen::queen::queen:

Hem gittikten sonra değil gitmeden açın ki katılım artsın.... :queen::queen::queen:

Nerde çokluk orda bolluk..... :queen::queen::queen::queen::queen:

abi bizde oyle tolanıyoruzda bilmem neyde topicle işimiz olmaz bi sabah bi kalktım .. aa benim benzin almam lazım dedim .. bi baktım önce burak ardından pınar selim derken toplanmışız ama habersiz .(:) herkesin benzin alacagı tıtmuş . sonra ver elini kahvaltı .... biz buna cep to habersiz diyoruz:queen:

abi bizde oyle tolanıyoruzda bilmem neyde topicle işimiz olmaz bi sabah bi kalktım .. aa benim benzin almam lazım dedim .. bi baktım önce burak ardından pınar selim derken toplanmışız ama habersiz .(:) herkesin benzin alacagı tıtmuş . sonra ver elini kahvaltı .... biz buna cep to habersiz diyoruz:queen:

bizde size afiyet olsun diyoruz ve havalar ısındı yakında benzin almak için orada olabiliriz diyoruz tüm benzinliklerde birini bekletir yakalarız sizi :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Hee heeee yedik.... :queen::queen::queen::queen:

GKN genemi kitledin motoru.... :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar