Haaa şimdi orda biraz durakla...Lamba kırmızı yandı...
Biz yaptığımız her kahvaltıyı reklam etmiyoruz....Hemen koşup topic açmıyoruz...
Neden ?... Sizler kıskanmayın biyerleriniz şişmesin diye....
Dedik çenkis le olm yazıktır etme çocuklara.... :queen::queen: Artık topic açmadan yapıyoruz yapıcaklarımızı.... Sanmayın İzmir uyuyor.... Resimler birikiyor....
Daha bizde karpuz denize düşsün o zaman gör sen..... :bounce::bounce::bounce:Senin için kuladası çeşme den plajlardan resimler çekeriz merak etme.... :wiinkk::wiinkk:
Tencere dibin tava seninki benden cezve....... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
bu resimdede mkhrrm ile ayşe arasında kimin patron oolduu çok ii anlaşılıor
(bkz; en ön soldaki hatunun tişörtü)
![]()
tuçe napıo burda
![]()
kuzen .. üzüm üzüme baka baka kararır tuğçede kaybetti kendini .. ama burhan felekte nasıl fark açtı sana (((:queen::queen:
olmuyo ama abi bole o tisrtte genel bi anlam var:queen:
Diyene bak sen :mrgreen:
Bak bakalım ne görücen....Daha başlık bilenem açamamışlar işte.... :queen::queen::queen:
Hem gittikten sonra değil gitmeden açın ki katılım artsın.... :queen::queen::queen:
Nerde çokluk orda bolluk..... :queen::queen::queen::queen::queen:
abi bizde oyle tolanıyoruzda bilmem neyde topicle işimiz olmaz bi sabah bi kalktım .. aa benim benzin almam lazım dedim .. bi baktım önce burak ardından pınar selim derken toplanmışız ama habersiz .(herkesin benzin alacagı tıtmuş . sonra ver elini kahvaltı .... biz buna cep to habersiz diyoruz:queen:
abi bizde oyle tolanıyoruzda bilmem neyde topicle işimiz olmaz bi sabah bi kalktım .. aa benim benzin almam lazım dedim .. bi baktım önce burak ardından pınar selim derken toplanmışız ama habersiz .(herkesin benzin alacagı tıtmuş . sonra ver elini kahvaltı .... biz buna cep to habersiz diyoruz:queen:
naptığım konusunda hiç bi fikrim yok)
Hee heeee yedik.... :queen::queen::queen::queen:
GKN genemi kitledin motoru.... :queen::queen::queen::queen:
yok abi kol çıkardım :queen:
yok abi kol çıkardım :queen:
görende kendi kolun çıkmış sanır .. kendi kolun çıksa bu kadar üzülmesin yani :queen::queen: