tmm işte bizde erdinç ile çift gelirdikTeşekkür ederiz.. En yakın zamanda inşallah :wiinkk:
İstanbul mt çiftler buluşması![]()
tmm işte bizde erdinç ile çift gelirdikTeşekkür ederiz.. En yakın zamanda inşallah :wiinkk:
İstanbul mt çiftler buluşması![]()
![]()
Alem buysa erkek o...:mrgreen:şundaki tatlılığa bakarmısınız...
abi o olmazsa Emin'de olur..ama Emin'e 2 burma bilenzik çalışır...:queen:
abi o olmazsa Emin'de olur..ama Emin'e 2 burma bilenzik çalışır...:queen:
abi bileziğe gerenk yok beşibiyerdede olur o da olmadı bi nescafe 3 ü bi yerde ısmarlarsın![]()
abi bileziğe gerenk yok beşibiyerdede olur o da olmadı bi nescafe 3 ü bi yerde ısmarlarsın![]()
ben sana bi yerde ısmarlıyacam kanka :cat:![]()
bizim zamanımızda köleler susardı heç konuşmazdı...senin dilin pek uzun maşallah...yok istemiyom seni...Haremi karıştırır birbirine katar fişeklersin...:queen:
neşeli gördüm sizleri ;:cat: afiyet olsun
oohooooo sen köle izaora sandın galiba beni, sosyal haklarım var benim öyle kafana göre atamazsın tazminat isterim :mrgreen:
mt afiyet olsun.ama olmadı kibizsiz kahvaltı yapılır mı? bari topik açsaydınız.haberimiz olurdu.resimlerden anlaşılıyor keyfiniz yerinde maşallah diyeyim
:wiinkk:
metehan
sana yaarr olmam ben, delipembeliyide boşadım
öle 3 altına anca yan sanayi GKN alırsın
çin malı yane
kuzu alcak beni başlık parasını (k8 parasını) biriktirmiş öle dio:mrgreen:
:
Çok uzadı o iş Kaptan Curtis...r:
ben istediğimi alırım...:bounce:
bana k8 alcak paran varsa mümkündür:cherry:![]()
mt afiyet olsun.ama olmadı kibizsiz kahvaltı yapılır mı? bari topik açsaydınız.haberimiz olurdu.resimlerden anlaşılıyor keyfiniz yerinde maşallah diyeyim
:wiinkk:
Başlık parası vermem...ya benimsin ya torpağın...![]()
Son gün karar verdik, mangal buluşmasında gördüğümüz çiftlere söyledik.. Aklıma da gelmedi aslında gelseydi arar haber verirdimale:
Ama bi dahakine söz önce size haber vericem :wiinkk:
Bizde çifttik mangal partisinde bize söylemedin Pınar aşk olsun :salut:
Şaka şaka daha artçı alacak kadar kendime güvenemiyorum . Gamze ablanızda hepinize selam söylüyor hepinizi çok sevmiş![]()