- Konu Yazar
hehehehehheeeee neyle uçaklamı
:queen::queen::queen::cat::cat:
hehehehehheeeee neyle uçaklamı
ben tekrar arayıp yuklenecegim.kaçışı yokBora gelmiyormu? bilen varmı?:bounce:
baba motora limit yok:queen:Otobanda motosiklet için hız sınırı nedir bileniniz varmı?:silent:
Salı günü sabah işe giderken zannedersem 175 km/h cıvarı süratle radarın önünden geçtim ama beni durdurmadılar. Anlamadım?:queen:
jönüm gel buyur.resimdekini tanımıyorum.okBakalım nasip olursa bende aranızda olurum. Bu arada benim msn [email protected] ekleyin belki lazım olur.
Arkadaşlar belki konumuz ile ilgisi yok ama şu resimdeki mt tanıyor musunuz?
Bizim arkadaş yeni almış Ve kiraya veriyor. Pilakası 01 ama devamını bilmiyorum.
![]()
gel abi gelmezsen biz nasıl taze çerez bulacagızAnlaşılan katılımcılar tamamen Racing'li benim krosla sizlere yeşmem çok zor. Zaten motor size yetişicek diye zorlanmaktan çatlayacak yakında. Hoşçakalın.
abi kimse alınmasın yolda iso dahil herkesi tokatlar geçer giderim![]()
Anlaşılan katılımcılar tamamen Racing'li benim krosla sizlere yeşmem çok zor. Zaten motor size yetişicek diye zorlanmaktan çatlayacak yakında. Hoşçakalın.
sakın gelmemezlik etme, ben 125 lik öinli motorumla giderken gfrubun ortasında yer alıyordum. en yavaş giden makineye göre gidliyordur diye düşünüyorum. gelmezsen kaçan balık(!) büyük olur...
Adana mt yede yazdım.Ben şimdi iskendeundayım bikaç saat önce geldim.Sabah 8de burdan yola çıkacam
11de orda olmaya çalışacağım.Umarım yetişirim.Yoldan Gürsel abiyi arayacam
ben moladan sonra ayrılmak zorunda kaldım motorun beynini değiştirdikten sonra hiç uzun mesafe test imkanım olmadı neyse çabuk ayıktım 2.vitesle eve geldim kazasız belasız bir ara bayağı korktum resmen silkeledi hemde iki kere yarın ilk iş ustamla otobanda küçük bir tur atmak, arkadaşlar hepinizden özür diliyorum
ekmiş gibi anlamayın sakın umarım çok eğlenmişsinizdir