[ADANA MT]bahar geldi mersin yapmak lasım gezisi

seeeeeeeeeeeen

niiiiiiiiiiiiiiiiiiyeeeeeeeeeeeeee

harrrrrrrrrrrrrrrrfffffffffffleriiiiiiiiiiii

uzatarrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaakkkkkkkkkk

yazıooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnn

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkööötTttTTtTtüüüüüü

oLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLuuuuuuuuuuuuUUuuUuUUuyyyyYYYYYYYoOOOoO

:mrgreen:

ne biliym yaw hoşuma gidiyor yazıyorum istem dışı:p kusuruma bakma sayın başkan birdaha yasmayıss:p :rendeer:

neyi pas geçiyon sen yaa sinirlenirim haaa :farao:

yaw geliris yaw kızma hemen ama ne biliym gezinin neşesi biraz azaldı gibi sence de öyle dagilmi. kankii ama lunaparka gideceksek gelirim :p

Son düzenleme:
walla plan az cok belli gidilecek yerleri bilmem ama yenecek tek şey var o da TANTUNİİ soora da lunaparka gideriz hava güsel olursa denize de gireriz olmazsa :p

Herkese günaydın:rendeer: olayları okudum ve şok oldum :salut:ama sonunda bu konunun bizimle ilgisi olmadığının anlaşıldığı içinde sevindim:cherry: İnşallah bu tür olaylar bir daha yaşanmaz:cat: Pazar günü görüşmek üzere :queen:

günaydın muzaffer baba yarın hep beraberiz
:)

vallaaa ben denize girerim de seni bilmem kankaaa :p

vala ben balık ekmek istiyodum ama tantuni de olur artık ne yapalım

gelemiyecem dedi abi :pale:

başka zaman gelir inşallah:wiinkk:
Otobanda motosiklet için hız sınırı nedir bileniniz varmı?:silent:
Salı günü sabah işe giderken zannedersem 175 km/h cıvarı süratle radarın önünden geçtim ama beni durdurmadılar. Anlamadım?:queen:

Son düzenleme:
Salı günü sabah işe giderken zannedersem 175 km/h cıvarı süratle radarın önünden geçtim ama beni durdurmadılar. Anlamadım?:queen:

durdurmadılar mıııı :cyclopsan:silent::silent: cok ilginç yaa durdurmaları lasım aslında efendy_iso ya 170 yaptı die 250 civarı bi ceza yasmışlar
iyi sıyırmışsın :)

durdurmadılar mıııı :cyclopsan:silent::silent: cok ilginç yaa durdurmaları lasım aslında efendy_iso ya 170 yaptı die 250 civarı bi ceza yasmışlar
iyi sıyırmışsın :)

normal şartlarda yazamazlardı ,sadece onlarla uğraşacak zamanım yoktu,yani beni en zayıf anımda yakaladılar,yoksa türlü polimlerle çok kurtulmuşluğum vardır radardan:queen:[pankart] bu efendy_iso kim yaaa:p[/pankart]

hiç üzülme abi adrese gönderiyolar artıkk ,tasa edilecek bişey yokk:cherry:

Son düzenleme:
normal şartlarda yazamazlardı ,sadece onlarla uğraşacak zamanım yoktu,yani beni en zayıf anımda yakaladılar,yoksa türlü polimlerle çok kurtulmuşluğum vardır radardan:queen:[pankart] bu efendy_iso kim yaaa:p[/pankart]

hiç üzülme abi adrese gönderiyolar artıkk ,tasa edilecek bişey yokk:cherry:

inan hiç üzülmedim:bounce: bence plakayı okuyabildiğinde hiç zannetmiyorum:p sabah erken saatlerde olduğu için memur bey esniyordu:cherry: herhalde o sırada yanından geçtim:queen:

Otobanda motosiklet için hız sınırı otobüslerle aynı 80km/s.Ama otobüsler bile 90-100 arası gidiyor.Düzenleme yapılacaktı ama daha yapılmadı sanırım.Güya 2-3 yıldır motosiklet federasyonu kuluüpler bilmemne başvurular yapıyor imza falan topluor kurallar değişsin diye ama birşey olduğu yok.Olursa kavşaklarda falan geçiş üstünlüğü de motosiklete geçecek ama güven olmaz tabi

Otobanda motosiklet için hız sınırı otobüslerle aynı 80km/s.Ama otobüsler bile 90-100 arası gidiyor.Düzenleme yapılacaktı ama daha yapılmadı sanırım.Güya 2-3 yıldır motosiklet federasyonu kuluüpler bilmemne başvurular yapıyor imza falan topluor kurallar değişsin diye ama birşey olduğu yok.Olursa kavşaklarda falan geçiş üstünlüğü de motosiklete geçecek ama güven olmaz tabi

Ölme eşeğim ölme, beni bu dağlarda koma :queen:

Bakalım nasip olursa bende aranızda olurum. Bu arada benim msn [email protected] ekleyin belki lazım olur.

Arkadaşlar belki konumuz ile ilgisi yok ama şu resimdeki mt tanıyor musunuz?
Bizim arkadaş yeni almış Ve kiraya veriyor. Pilakası 01 ama devamını bilmiyorum.
img0768ci1.jpg

Son düzenleme:
Anlaşılan katılımcılar tamamen Racing'li benim krosla sizlere yeşmem çok zor. Zaten motor size yetişicek diye zorlanmaktan çatlayacak yakında. Hoşçakalın.

Anlaşılan katılımcılar tamamen Racing'li benim krosla sizlere yeşmem çok zor. Zaten motor size yetişicek diye zorlanmaktan çatlayacak yakında. Hoşçakalın.

Abi kesinlike öyle değil,kn150,cbf150,cbr125 var gurubta yalnız kalmassın ,kalırsan söz yanında 80 ile giderim canını sıkma yoldaşız bizz:rendeer:

Bakalım nasip olursa bende aranızda olurum. Bu arada benim msn [email protected] ekleyin belki lazım olur.

Arkadaşlar belki konumuz ile ilgisi yok ama şu resimdeki mt tanıyor musunuz?
Bizim arkadaş yeni almış Ve kiraya veriyor. Pilakası 01 ama devamını bilmiyorum.
img0768ci1.jpg

evet abicim ben tanıyorum motoruu :)

Son düzenleme:
abi kimse alınmasın yolda iso dahil herkesi tokatlar geçer giderim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar