[Adana - MT]

evet ferda abla mersine gidilo sanırım.... ama mersine nereye:silent:

ve liste açarmısın ferda sen daha ii becerirsin bu işleri

yok banyo yapmıyacam sadece depoyu dolduracan giderken bide adanaya geri dönüşte çıkarken biri senden biri isodan ok mmersin anlaştık geçen aç bırktığınız gibi olmaz umarım .
saat kaçta nerede buluşacaz

Cengiz cdler için çok teşekkür ederim bilader :p

bişeydegil dostum yükleyince bana bilgi ver de bende ya craysis i yada girof var ı yeniden yükleyim de bereber mutiplayer oynayalım mı looo güzel olur kanısındayım..
bundan sonra tekteker arifin devri kapanıyor artık tek teker mali var:cat:hareket güzeldii:cat:

arkadaşlar pazar günü saat 10:00 osmaniyeden 5 race geliyoruz nereye gelek adres lütfen nereye gidilecek mersinin neresine alo

bırakın leyn sosyal mesaj vermeyiii pazar günü latif abim gelioooo tekeriyle döver siziii:cherry:

abii erken gidersek önce bi sahilde kahvaltı soora kuşimato da tantuni yaparız soorası beni ilgilendirmes :p :p
ben 3 gündür bunların hayaliyle yaşıyom wallaaa :cherry:

isoooo senin kirvenin petrolünde benzin varmııı:queen:

abii erken gidersek önce bi sahilde kahvaltı soora kuşimato da tantuni yaparız soorası beni ilgilendirmes :p :p

kuşimatoda deilde gökselde tantuni daha iyi diye dşünüyorum kanımca:rendeer:

Son düzenleme:

iyi hade bakem yazın isimleri bee hadi

mersinden kimse yokmu katılacak

Son düzenleme:
ayıp ferda adam osmaniyeli allahın yabancısı:mrgreen: liste tutuoooo:queen: sen tut listeyi

evet başka kimler var nerde bu millet duyurular bölümüne bi konu açın adana hadi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar