Kasten bana çarpmaya çalıştı!!

tecrübe alpciğim tecrübe,hakkaten sırtı sağlam adam o işlerle uğraşmaz,uğraşıyosa boştur ,emin ol,benimki sadece öneriydi adanada yalnız olduğunu düşünmemen için kardeşim:rendeer:

Kardeşim benim sağolasın.Allah yokluğunuzu göstermesin:rendeer:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:koptummmmmm
fazla macera filmi izlemiş arkadaşlar:p:mrgreen:şaka şaka kızmasın kimse:p

Kop sen kop.Adana burası İzmir e falan benzemez.Aç bakalım gastenin 3. sayfasını kaç İzmir haberi var kaç Adana haberi var.Kaçabildiğin sürece kaçarsın.Ama kaçamayacak bir duruma gelirsen cinnet getiren adama karçı 3xşiddetinde bir cinnet getirecen ki karşı koyabilesin.Deli deliyi görünce sopasını saklar misali:wiinkk:

Horozo sormuşlar, tavukmu yumurtadan çıkar, yumarta mı tavuktan,
- Polimiğe girmem (gerisini bilen bilir)

geçmiş olsu alp.... böyle bir durum olduğunda haber verde pasımızı atalım....çok zaman oldu kimlik göstermeyli:mrgreen: (isoooooooo yarın bunları merkezde istiorum)
tabi bir tande yanında fişek başkan gezdirmen gerekiyor:mrgreen:

Sağolasın Lütfü.Sen arabayla bizim yanımıza gelip durduğunda Latif demiştim sana sanki.Kusura bakma yav:mrgreen:Sen ltf yazmışsın ya aklımda öyle kalmış.Latif Doğan misali.:mrgreen:

bikere banada oldu ama kovalamaca deil yolda gidiorum sakin sakin adam almış jipini mahalle arasında bana dediki çekil nen şelepsiz yol babann yolumu dedi ozaman kaskım yoktu yüzümü cok net görüyodu adam baktım el harektimi çektim ve direk "R"okete taktım :p adam kendinden geçmiştir gece uyuyamamıtır cok zevkli oluo :cat: dönüş açısı cok zordu yola güvendim

Arkadaşlar önce plakasını alıp şikayetci olacaksınız kesinlikle polis hallediyor eskisi gibi değil arkadaşlar kanunlar bizzat şahit oldum adamı evinden alıyorlar,bu tarz olaylar çok sıklıkla yaşanıyor.Dikkatli olun adamın arabası ne olursa olsun o bir 4 tekerli Allah korusun vurur falan cahil adam çok etrafta motorla dengede kalma ihtimali çok zor ,böyle bir durumda kalırsanız motorunuzun özelliklerinden faydalanın trafik sıkışıklığı,aracın tersi istikametine yönelme yada güvenli park (kesinlikle yüksek hızla uzaklaşma yapmayın o andaki sinir ve stresle ciddi kaza yapabilirsiniz)sonrada 155 arayın ama kesin şikayetçi olunki başkalarına yapamasınlar.Adana gibi yerlerde adama saldırmayı falan tavsiye etmiyorum seni kolay bulurlar hemde polisten önce akrabalarının oraya gelme olasılığı yüksektir :cherry:

Arkadaşım polis başından savar umurunda bile olmaz kimseyide evinden almaz...
Hallederiz der seni yollar ben neler gördüm...

Kardeşim benim sağolasın.Allah yokluğunuzu göstermesin:rendeer:

Kop sen kop.Adana burası İzmir e falan benzemez.Aç bakalım gastenin 3. sayfasını kaç İzmir haberi var kaç Adana haberi var.Kaçabildiğin sürece kaçarsın.Ama kaçamayacak bir duruma gelirsen cinnet getiren adama karçı 3xşiddetinde bir cinnet getirecen ki karşı koyabilesin.Deli deliyi görünce sopasını saklar misali:wiinkk:

alpcigim sana aynen katılıyorum adana da yaşamak zor iş be dostum her ana hazırlıklı olmak lazım... ben de bir ara iki arabanın arasında kaldım arabayla menderesteki adada sonra bunlar birbirlerine silah çekmesin mi nasılllllllllllllllllllll gazladım aradan anlatamam az daha niyazi oluyoduk yaw mevzu da ne biliyonmuu neden biz gecerken müzigin sesini fazla açtın bişey mi imaa etmeye çalışıyorsun valaaa arkama bakmadan vınnnnnnnnnn yaaaaaaaa adana tam aksiyon filmlerinin cenneti valaaa :pale:

Sağolasın Lütfü.Sen arabayla bizim yanımıza gelip durduğunda Latif demiştim sana sanki.Kusura bakma yav:mrgreen:Sen ltf yazmışsın ya aklımda öyle kalmış.Latif Doğan misali.:mrgreen:

al işte gene bir butjuva oyunu ile karşı karşıyayız:mrgreen:

kim dedi la bu çocuğa bana lütfü desin dieeee:silent:

latif abicim latif.... doğru biliosun...

bu lütfü konusunu başlatan banlandı dikkatli olum olm:queen:

alpcigim sana aynen katılıyorum adana da yaşamak zor iş be dostum her ana hazırlıklı olmak lazım... ben de bir ara iki arabanın arasında kaldım arabayla menderesteki adada sonra bunlar birbirlerine silah çekmesin mi nasılllllllllllllllllllll gazladım aradan anlatamam az daha niyazi oluyoduk yaw mevzu da ne biliyonmuu neden biz gecerken müzigin sesini fazla açtın bişey mi imaa etmeye çalışıyorsun valaaa arkama bakmadan vınnnnnnnnnn yaaaaaaaa adana tam aksiyon filmlerinin cenneti valaaa :pale:

sennde erkekmisin olm kaçıon delikanlı olsana biraz :cherry:

Son düzenleme:

:queen::queen: :queen:süper yaaaa :queen::queen:

wallaa ben başlatmadım ama sana lütfü ismi çok daha yakısıyoo nden dicen
lütfütam senlik çalışan emekci brinin ismi gibi duruyooo abi ondan :p:p

heeeeeeeeeee sen üzerin boşkene, hemide olayla uzaktan yakından alakan yok ken,hemde arabada kardeşin kız arkadaşın ve diher arkadaşların verken ve kızlar zırlayıp dururken ,,arada kalırsan sakın çekil me tamamı akıllı kankam cekilme lütfücümm sonra sana şehit demezler niyazi derler bizde mezarının başına gelip mok yoluna gitti salak mı deriz cok iyi biri mi deriz artıkın orası tartışmaya açık bir konu :bounce:

wallaa ben başlatmadım ama sana lütfü ismi çok daha yakısıyoo nden dicen
lütfütam senlik çalışan emekci brinin ismi gibi duruyooo abi ondan :p:p

sen öyle diossan öyledir zekiyecim :queen:

başlatanda rahmetli fulish şimd pembea2 de felandır die tahmin ediorum:queen:

heeeeeeeeeee sen üzerin boşkene, hemide olayla uzaktan yakından alakan yok ken,hemde arabada kardeşin kız arkadaşın ve diher arkadaşların verken ve kızlar zırlayıp dururken ,,arada kalırsan sakın çekil me tamamı akıllı kankam cekilme lütfücümm sonra sana şehit demezler niyazi derler bizde mezarının başına gelip mok yoluna gitti salak mı deriz cok iyi biri mi deriz artıkın orası tartışmaya açık bir konu :bounce:

ben çekilmem olm...gel deneyelim bu hafta:queen:

Son düzenleme:

olm bu tür ölüm nedeleri ,ilahi şehitlik değilde ,dünyaya şehitlik olarak görülüyoo,lütfü koyunlar korna çalıyomuş lannn,bekliyolar ne olduuu:queen::queen:

okuayamadım daha işim var iso benim senin gibi babamın yanında çalışıom olm:mrgreen:

Geçmiş olsun arkadaş.
Böyle adamları toplayıp ıslah etmek lazım, oluyorsa da vericen odunu :)

Son düzenleme:
yeter olm benden pass,Allah ın verdiği oksijeni birazda yararlı işler için kullanayımm

sen öyle diossan öyledir zekiyecim :queen:

başlatanda rahmetli fulish şimd pembea2 de felandır die tahmin ediorum:queen:

ben çekilmem olm...gel deneyelim bu hafta:queen:

işte akıl işte zekaaaa çekil me kankiii ortada sandıııııkkkk ............usandık olursun bizde isoynan mezarının başında kadeh tokuştururuk rahmetli şehit olamadı ama harbi cesurmuş beaaaa deriz :mrgreen::mrgreen:başka şeyler de deriz da burası musait degil:wiinkk:anladın sen onuuuuuu:bounce:

seni fişek başkanıma havale ediyor esenle kalın diorum sırma saçlı cengizim:mrgreen:

geçmiş olsu alp.... böyle bir durum olduğunda haber verde pasımızı atalım....çok zaman oldu kimlik göstermeyli:mrgreen: (isoooooooo yarın bunları merkezde istiorum)
tabi bir tande yanında fişek başkan gezdirmen gerekiyor:mrgreen:

Ya tamam bak zaten Latif demek:Lütfu ve bağışı çok olan kimse demek.Aha sözlükte öyle yazıyor:mrgreen:

Sizde çocuğun ismini doğru söyleyin arkadaşlar kafasını karıştırıyosunuz insanın

Ya tamam bak zaten Latif demek:Lütfu ve bağışı çok olan kimse demek.Aha sözlükte öyle yazıyor:mrgreen:

Sizde çocuğun ismini doğru söyleyin arkadaşlar kafasını karıştırıyosunuz insanın

o sözlükte bak bakem başka neler yazıoooo :queen:

::146:: yavv durun hele bi kamyonla oynuom daha işim çok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar