Kasten bana çarpmaya çalıştı!!

geçmiş olsu alp.... böyle bir durum olduğunda haber verde pasımızı atalım....çok zaman oldu kimlik göstermeyli:mrgreen: (isoooooooo yarın bunları merkezde istiorum)
tabi bir tande yanında fişek başkan gezdirmen gerekiyor:mrgreen:

Arkadaşlar önce plakasını alıp şikayetci olacaksınız kesinlikle polis hallediyor eskisi gibi değil arkadaşlar kanunlar bizzat şahit oldum adamı evinden alıyorlar,bu tarz olaylar çok sıklıkla yaşanıyor.Dikkatli olun adamın arabası ne olursa olsun o bir 4 tekerli Allah korusun vurur falan cahil adam çok etrafta motorla dengede kalma ihtimali çok zor ,böyle bir durumda kalırsanız motorunuzun özelliklerinden faydalanın trafik sıkışıklığı,aracın tersi istikametine yönelme yada güvenli park (kesinlikle yüksek hızla uzaklaşma yapmayın o andaki sinir ve stresle ciddi kaza yapabilirsiniz)sonrada 155 arayın ama kesin şikayetçi olunki başkalarına yapamasınlar.Adana gibi yerlerde adama saldırmayı falan tavsiye etmiyorum seni kolay bulurlar hemde polisten önce akrabalarının oraya gelme olasılığı yüksektir :cherry:

geçmiş olsu alp.... böyle bir durum olduğunda haber verde pasımızı atalım....çok zaman oldu kimlik göstermeyli:mrgreen: (isoooooooo yarın bunları merkezde istiorum)
tabi bir tande yanında fişek başkan gezdirmen gerekiyor:mrgreen:

benide carın benide hatoori hanzoooo kılıcımı çeker gelirim hata kuküp felan da kuralım her gün birini dögeriz eeee işleyen demir pas tutmaz :wiinkk::bounce:

benide carın benide hatoori hanzoooo kılıcımı çeker gelirim hata kuküp felan da kuralım her gün birini dögeriz eeee işleyen demir pas tutmaz :wiinkk::bounce:

iso&fişek&lütfü&köstü ve cengizin dedesi fight clup vadaaaaaaaaaa:queen::queen:

kar2mg.jpg

vit vitt:queen:

:silent: :silent:

ilgili kişinin adı ecem yani ece değil ecem:)

iso&fişek&lütfü&köstü ve cengizin dedesi fight clup vadaaaaaaaaaa:queen::queen:

kar2mg.jpg

vit vitt

köstüü kim olm valaa gönüllü trafik memuru yapmazlarmı laa biziii olayı hemen oracıkta cözüp hastaneye yollasak vatandaşlarııı olmaz mııı
yada sallandıralım böyle hanzolardan bir iki tanesini bak bakıym bidaha yapıyolarmı :bounce:

köstüü kim olm valaa gönüllü trafik memuru yapmazlarmı laa biziii olayı hemen oracıkta cözüp hastaneye yollasak vatandaşlarııı olmaz mııı
yada sallandıralım böyle hanzolardan bir iki tanesini bak bakıym bidaha yapıyolarmı :bounce:

sen sırma saçlarınla,ben kültürümle,lütfüde iğrenç esprileriyle döveriz kankaaa:queen:

hatırlarmısın kanka zamanında bana da hatoori hanzoo kılıcını çekmiştin o zaman daha kanka oolmamıştım iso giriyodu aramıza hey gidi hey :cherry:

hatırlarmısın kanka zamanında bana da hatoori hanzoo kılıcını çekmiştin o zaman daha kanka oolmamıştım iso giriyodu aramıza hey gidi hey :cherry:

eski günler güzeldi be kankooo ama bu günler de güzel:wiinkk: yine çektirdiler bana kılıcımı bakalım araya hangi talihli girecek :p

sen sırma saçlarınla,ben kültürümle,lütfüde iğrenç esprileriyle döveriz kankaaa:queen:

kankaaa sendeki kültür bende olacak uzaya cıkarım beeee.... fişek ne yapacak pekiii pansuman mıı??:p

Son düzenleme:
kankaaa sendeki kültür bende olacak uzaya cıkarım beeee.... fişek ne yapacak pekiii pansuman mıı??:p

fişek sorgusuz sualsiz dalanlardan kanka,adam normal yollardan diyaloğa girmeyi bilmiyoo,elinde boks eldivenleriyle geziyo,selam vereni dövüyo adres soranı dövüyoo:queen:

ben başkomiser olursam olay çözülür isoooo fişek bana bağlııı.... emraahhh gel buraya:mrgreen:

ben başkomiser olursam olay çözülür isoooo fişek bana bağlııı.... emraahhh gel buraya:mrgreen:

sen niye başkomiser oluyon aalaa alaaaa yazı tura atarık kime cıkarsa fişekde k9 gibi desene bir ara şahane pazar vardı süheyl ve behzat uygurun :mrgreen: orda ne diyodu atıl kurt :mrgreen: birde kara murat la bebür vardııı heeeeeeeeeyyyyytt yeminimi bozdum uleyynn :mrgreen:

lütfüüü bak bozluyorum haaa ( emrah smileysi ):queen::queen: beni hiç bozmadılar biliyormusunnnnn ( buda küçük emrah smileysi ):queen::queen:

bozulana meysuuu :p seni kim bozdu isooo yoksa hep mi bozuktun :p

sen niye başkomiser oluyon aalaa alaaaa yazı tura atarık kime cıkarsa fişekde k9 gibi desene bir ara şahane pazar vardı süheyl ve behzat uygurun :mrgreen: orda ne diyodu atıl kurt :mrgreen: birde kara murat la bebür vardııı heeeeeeeeeyyyyytt yeminimi bozdum uleyynn :mrgreen:

bozulana meysuuu :p seni kim bozdu isooo yoksa hep mi bozuktun :p

öyle deme olm adam bozuluo emrah duymasın :p

han bi şarkı vardıyaa aramızda bir ... ben onu annadım cengiz olm ayıo emrah duymasın...(Emrahın ZZR1400 üsssündeki smileysi uygun olur diye düşünüyorum) :queen:

sendeki şu zeka bi devrime çalışmıyo,içinde bulunduğumuz durumun taktik ve stratejik çözümlemesini yaparmısın lütfüü:queen::queen:

sendeki şu zeka bi devrime çalışmıyo,içinde bulunduğumuz durumun taktik ve stratejik çözümlemesini yaparmısın lütfüü:queen::queen:

şimdik çapraz atese elalım derim ben... şimdik emrah iki yerden yumuşak çıkar bir isonun tükanındannn.........:)

bu arada isoo cum koyunlar kamyona binmiş biri de kornaya başıyor nan ne ayak:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar