lafın iyiside şakayla söylenirmiş ama öyle olsun bakalımmm ecemm
geçmiş olsu alp.... böyle bir durum olduğunda haber verde pasımızı atalım....çok zaman oldu kimlik göstermeyli:mrgreen: (isoooooooo yarın bunları merkezde istiorum)
tabi bir tande yanında fişek başkan gezdirmen gerekiyor:mrgreen:
benide carın benide hatoori hanzoooo kılıcımı çeker gelirim hata kuküp felan da kuralım her gün birini dögeriz eeee işleyen demir pas tutmaz :wiinkk::bounce:
:silent: :silent:
iso&fişek&lütfü&köstü ve cengizin dedesi fight clup vadaaaaaaaaaa:queen::queen:
![]()
vit vitt
köstüü kim olm valaa gönüllü trafik memuru yapmazlarmı laa biziii olayı hemen oracıkta cözüp hastaneye yollasak vatandaşlarııı olmaz mııı
yada sallandıralım böyle hanzolardan bir iki tanesini bak bakıym bidaha yapıyolarmı :bounce:
benide carın benide hatoori hanzoooo kılıcımı çeker gelirim hata kuküp felan da kuralım her gün birini dögeriz eeee işleyen demir pas tutmaz :wiinkk::bounce:
hatırlarmısın kanka zamanında bana da hatoori hanzoo kılıcını çekmiştin o zaman daha kanka oolmamıştım iso giriyodu aramıza hey gidi hey :cherry:
sen sırma saçlarınla,ben kültürümle,lütfüde iğrenç esprileriyle döveriz kankaaa:queen:
kankaaa sendeki kültür bende olacak uzaya cıkarım beeee.... fişek ne yapacak pekiii pansuman mıı??![]()
ben başkomiser olursam olay çözülür isoooo fişek bana bağlııı.... emraahhh gel buraya:mrgreen:
ben başkomiser olursam olay çözülür isoooo fişek bana bağlııı.... emraahhh gel buraya:mrgreen:
lütfüüü bak bozluyorum haaa ( emrah smileysi ):queen::queen: beni hiç bozmadılar biliyormusunnnnn ( buda küçük emrah smileysi ):queen::queen:
sen niye başkomiser oluyon aalaa alaaaa yazı tura atarık kime cıkarsa fişekde k9 gibi desene bir ara şahane pazar vardı süheyl ve behzat uygurun :mrgreen: orda ne diyodu atıl kurt :mrgreen: birde kara murat la bebür vardııı heeeeeeeeeyyyyytt yeminimi bozdum uleyynn :mrgreen:
bozulana meysuuuseni kim bozdu isooo yoksa hep mi bozuktun
![]()
öyle deme olm adam bozuluo emrah duymasın![]()
adamı da şu siteye bir türlü üye yapamadık ya yanarım yanarım ona yanarım yaw emrah duy sesimizi bak halk seni istiyor gel seni de aramıza alak olm![]()
aramıza derkenn:silent::queen::queen:
aramıza işteee ..... sen ne anladın kiiiii:silent:
han bi şarkı vardıyaa aramızda bir ... ben onu annadım cengiz olm ayıo emrah duymasın...(Emrahın ZZR1400 üsssündeki smileysi uygun olur diye düşünüyorum) :queen:
sendeki şu zeka bi devrime çalışmıyo,içinde bulunduğumuz durumun taktik ve stratejik çözümlemesini yaparmısın lütfüü:queen::queen: