çok geçmiş olsun, bu Allah tarafından çok büyük bir sabır imtihanı olsa gerek..
geçmiş olsun.yanında iyi bir sopa taşı bence:mrgreen:
Tam korumalı diyebileceğimiz, bot, kask, eldiven, dizlik, bellik, dirseklik, eldiven takan bir motosiklet sürücüsünün şiddete mağruz kalsa da en az zarar göreceğine inanıyorum, kullandığımız korumalar tam bir savunma ve saldırı aracına dönüşebilir.
Bot ile kaval kemiğine bir tekme, eldiven ile çene altına bir yumruk karşı taraftakine gerçekten zarar verebilir.
Peki buna gerek var mı? Sakin kullanmak özellikle motosiklet olsun otomobille olsun trafikte sakin olmak her zaman bizim yararımızadır. Gerek güvenliğimiz açısından, gerek psikolojimiz açısından stressiz sakin bir trafik seyri en sağlıklı olanı.
Tabiki insanın bir sınır noktası var, kasti yapılanlara da nereye kadar kayıtsız kalınır, görmezden gelinir o da tartışılır. Dilerim kimse böyle bir sınavdan geçmez.
ben benim motorda koltuk altında hayvan gıbı kalın zıncır saklıyorum her ıhtımale karşı =))![]()
dikkat edin de sizi 9 milimlik bir sigsauer'le tanıştırmasınlar.zincirinize sopanıza bu kadar güvenmeyin derim.![]()
dikkat edin de sizi 9 milimlik bir sigsauer'le tanıştırmasınlar.zincirinize sopanıza bu kadar güvenmeyin derim.![]()