[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )

:mrgreen:Adana mt yi tebrik ederim. Sezonu erken başlatmışsınız. Paylaşımınız için teşekkür ederim. İso o nekadar fotoğraf yahu. Bakmaktan usandım. Hepsinde de sen varsın illa beni çekin der gibi.:p Biz daha sezonu açmadık. Allah izin verirse bir sezonu açalım görün bakalım mangal nasıl oluyormuş. Haydi kalın sağlıcakla Adana Mt.

Bensiz gezilere iyi alıştınız ama.. :salut:
Bak 1200GS alırım :p
f56srb.jpg

Abi ne torpili yaa,torpil yok torpil yok,herkes beni çekmiş ne yapayım ünlü olmak suçmuu,hadi suçsa bu benim suçummu:p:cherry:

slm ben caner abi gezi de güzel olmuş ama sucuk başka bir güzel olmuş heee lokma olunca akan sular dururor motor bulamadım :pr:bulsam katılacaktım bidahiki zaman inşallah :queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
iso can harıkasınız devamını bekleriz bak sucuk canım cektı olmaskı böyle:p:p

antep den selamlar.......

Böyle bir guruba ilk defa katıldım ve çok memnun oldum, çerezciye sucuklar için çoook teşekür ederim. Ayrıca tanışmış olduğum diğer arkadaşlarla tanışdığım için çok memnun oldum, emeğe geçen tüm arkadaşlara tşk.ler. Bu vesileyle devamını beklerim.:cat:

bende devamını değiil aynısını istiyorum bu hafta sonu :cherry:

ordan bakınca geçen pazarı yeniden yaşamak nası bi fikir gibi geliyoo sizeee :cherry:
hem kendi adıma hem gelmek isteyipde gelemeyen arkadaslar adına istiyorum bunu :cherry:

ordan bakınca geçen pazarı yeniden yaşamak nası bi fikir gibi geliyoo sizeee :cherry:
hem kendi adıma hem gelmek isteyipde gelemeyen arkadaslar adına istiyorum bunu :cherry:

benzin masrafı çok oluyo.Bir miktarını karşılaman şartıyla olur farkmaz :p

benzin masrafı çok oluyo.Bir miktarını karşılaman şartıyla olur farkmaz :p

sorma kanka benimde ocağımı söndürdü yaramaz alet,ama çok güzeldi bi daha gitmeye değerr:)

+1111111111111 kere katlıyorumm:)

Son düzenleme:
gezi ile ilgili 3 tane resim var nasıl ekleneceğini bilemiyorum. yardımcı olmak isteyen varsa bana yol göstersin....:pr:

http://www.tinypic.com/

bu adrese girin,gözattan atmak istediğiniz resmi seçin,resize bölümünden 15 ekran 800/600 ü seçin sonra aploada tıklayın bekleyin linkler çıkacaktır

img for forums yazan yerdeki linki alın mesaj yazdığınız yere yapıştırın saygılar

Güzel bir günmüş ama neden ban yokum. Sanırım haberim olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar