LS2 marka kask aldım, incelemesi...

bende ls2 çeneden açılır aldım fakat içindeki pedler kaskın her tarafını tamamen kapatmıyor we kulaklarımı acıtmakta nasıl bır yontem kullanmalıyım bılmıyorm ama 20 dakıkadan fazla takılı kalınca kulaklarım cekılıyormuscasına acımakta:silent:

Söyleyeyim mi? :cherry: ............

Açıklıyorum, 600F aldım :queen::queen::queen:

2002 model, 25.000 km'de, çok çok temiz. Tanıdık çok paraya sıkışmıştı 7.500'e verdi. Yalnız çaktırmayın şimdilik, bikaç foto çekeyim öyle açıyorum konuyu :bounce: Şimdi atlayacak herkes "o mıotorla başlanmaz" diye, o yüzden acele etmiyorum konu açmaya.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ohoo sen dünden razıymışsın haberi vermeye, şimdi Mete gelir 25.000 binde temiz motor mu olur kütükcan diye çemkirir bak demedi deme. :p

Bu arada küçük cc alacaktın, o motorla başlanmaz. :)

2002 model, 25.000 km'de, çok çok temiz. Tanıdık çok paraya sıkışmıştı 7.500'e verdi. Yalnız çaktırmayın şimdilik, bikaç foto çekeyim öyle açıyorum konuyu :bounce: Şimdi atlayacak herkes "o mıotorla başlanmaz" diye, o yüzden acele etmiyorum konu açmaya.

İnanalım mı biz de:cherry: Fotoları görmeden inanmayız

Hayırlı olsun khutuck arkadaşımda başlamak derken,sıfırdanmı?:silent:.Sende motor var biliyodum oysaki:cherry:.

Bu kaskı bende denedim ama çeneyi kapatınca koca kafamı sıktı:cherry:.Sizce zamanla kafammı kaska alışır? Kasmı kafama?:)

Ohoo sen dünden razıymışsın haberi vermeye, şimdi Mete gelir 25.000 binde temiz motor mu olur kütükcan diye çemkirir bak demedi deme. :p

Bu arada küçük cc alacaktın, o motorla başlanmaz. :)

Hfta içi servise gidip iki silindiri iptal ettiricem zaten. 110'dan 55 beygire düşse yeter bana :cherry:

Hayırlı olsun khutuck arkadaşımda başlamak derken,sıfırdanmı?:silent:.Sende motor var biliyodum oysaki:cherry:.

Bu kaskı bende denedim ama çeneyi kapatınca koca kafamı sıktı:cherry:.Sizce zamanla kafammı kaska alışır? Kasmı kafama?:)

İlk motorum. Kaskın çeneyi kapatınca bnm de kafamı sıkıyor yanlardan, zamanla alışır diye umuyorum. Kafa Large'mış, kocakafa olduğum tescillendi :p

abi demedim mi sana o kadar moto gp oynama diye, aldın şimdi başına belayı:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederim arkadaşım, güle güle kullan

Bugün kaskı ilk kez kullandım, saatte 70'i geçince motor sesi duyamıyorum rüzgar sesinden. Tabii bugün çok rüzgarlıydı, ondan mı anlamadım, ama baya gürültü oluyor kaskta.

gecen arkadasıma aldık ls2 marka bır kask sonderece memnun kaldı ıyı gunlerde kullan

bende yenibir kask ararken bu topici gördüm fiyatı uygun 95 ytl cartoon modeli varmış ben mat olmasını tercih ederim (motorumlu uyumlu olur) onun fiyatıda mı aynı bir de güvenlik konusunda nasıl birmarka merak ettim ispanyol malı ama çinde üretiyorlarmış malzeme kalitesinide çin standartlarını uydurmuşlarsa pek sağlam olmaması gerekir .uzun süre kullanan arkadaşlar varsa bu kaskı kaza durumunda dayanıklılığı hakkında bilgi verirlerse sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar