Gecen hafta dayanamadim, persembe gun feyizoglu'ndan siparisi verdim, cuma gun kask elimdeydi. Cartoon modelinin gri'sinden + siyah cam aldim. Kalitesi gayet yerinde. Mat boya oldugu icin cilasi yok, pahali markalar gibi parildamiyor. Ic astari ve pad'leri gayet rahat. Haftasonu deneme firsatim oldu. Havalandirmasi ve sessizligi de yeterli geldi. Eski kaskim Nolan N100E'nin 1630gr agirligindan sonra 1550gr cok da agir gelmedi. Nolan'a gore cok daha az ses aliyor. Yanak padleri daha dolgun, Nolan'la gozluk takabiliyordum, bunda ona imkan yok. Neyse ki siyah cam ile gerek de yok.
Bir dezavantaji tum boylarinda tek dis kalip (shell) kullaniliyormus, o yuzden benim S Nolan'a gore daha iri. Yuksek hizda kafami yan cevirdigimde basim ruzgardan biraz fazla savruldu, alismak lazim. One bakarken aerodinamigi guzel, basimi kaldirmiyor.
QUOTE]
scorpi0 isimli arkadaş çok güzel tespitler yapmış, ona tamamen katılıyorum.
Ona bende birkaç şey eklemek isterim
Evet rüzgar ve ses pek duyulmuyor ama kulakta sürekli bir ıslık sesine benzer ses duyuyorum. Kafayı sağa sola çevirirsen tonu değişiyor! :mrgreen:
Daha doğrusu hani deniz kabuğuna kulağı dayarız da bir ses duyarız, işte ona çok benziyor. Tabi uzun süre o sesi duymak pek hoş değil..
Bir de ense kısmını sanki tam olarak örtmüyor kask!
Çene kilidi çok kullanışlı ve rahat!
Kask sağa sola pek oynamıyor ama öne arkaya epey gidiyor. (Diğer kaskımda da gidiyordu ama sanki bunda daha çok.) Yere ters bir çarpma anında Allah korusun burun kaskın tepesinde kalabilir gibime geliyor.
İşte böyle, önceki kaskım bir boy büyüktü ve rahatsızlık veriyordu. Şimdilik bu kasktan memnunum, bakalım ileriki günler ne gösterecek!
Adnan_