LS2 marka kask aldım, incelemesi...

arkadaslar..
bende motofuar dan ls2 cenesız kask aldım..
Yalnız ıkı sorunum var ,
1. si vizorun kosesınde cok fena ruzgar alıyor ınce ıslık sesı yapıyor...
2, sorunda gozum gıbı baktıgım kılıfında tasıdıgım kask ı yanlıslıkca cıkartırken graj da on camını cızdım ve bu gozumu rahatsız edıyor!!
Vizoru degıstırmeden nasıl bu cızıgı en aza ındergerız !!
saolun

BEn feyizoğlunun sitesinde gördüğüm gün bakmak için gittiğimde almış olarak buldum kendimi. Bende airohun fullface speed fire modeli vardı. İlk ene açılırlı kaskım ve gayet memnunum. çene perdesini söktüm o şekilde kullanıyorum. Gayet şık. Mat siyah düşünüyordum fakat çizilme riski fazla olacağı için vazgeçtim. vizrün açısı daha geniş geldi bana. Güneş vizörü tam kapanmasa da fazla dikkat çekmiyor. Yakında çok şık birde kask kılıfı var. Fiyat kalite bakımında orantılı bir ürün.
Sağlıcakla.

ls2 den 2 tane aldım..gayet guzel tavsıye ederım ama sunu solım kısın kullanılmaz ceneden fazla ruzgar alıyor ama yaz ıcın mukemmel ..

3 gündür kaskı kullanma imkanım oldu kafayı sağa sola oynatıp eğmedikçe pek bir sorun yok. kaliteli bir kask izlenimi vermekten öte yani kaliteli kaza anında koruyacağını hissediyorsunuz. nolan marka kaskımda kafam daha çok terliyordu ve daha rahatsızdı sünger bölüm tamamen çıkıp yıkanabiliyor görünümüde oldukça şık tavsiye edebilirim artık :)

emreben çeneden acılırmı aldın yoksa cartoon modelını mı ? bugun bende LS2 Cartoon modelini siyah vizörü ile beraber sipariş ettim.... toplam kargo dahil 125,80 ytl adrese teslim..

2.5 aydır bu kaskı kullanıyorum. 100km/saati geçince çok ses yapıyor, ama zaten ben o hıza zor çıkıyorum, uzun süre o hızlarda gideceksem de kulaklık takıyorum. Vizör kapalıyken hiç rüzgar almıyor, sadece güneş vizörü kapalıyken gözler hariç yüze rüzgar geliyor, bu sayede sıcakta bile havadar sürüş yapabiliyorum. Çene açıkken öne çok ağırlık biniyor, rahatsız edici oluyor. Çenesi açılır olması çok işime geliyor, numaralı gözlük kullandığım için takıp çıkartmak çok kolay. Yine de uzun yol için bir de tam kapalı LS2 Cartoon almayı planlıyorum.

Bugün bende gidip ls2 cartoon modelini almayı planlıyorum zaten bu fiyatada bu kalite bulunmaz

güncelleme yapıldı

Arkadaslar biliyorum konuyu 2 defa yazmak zorunda kaldım ama bir konuda eger bilginiz varsa yardımınıza ihtiyacım var.

Motorsiklet ok karar verildi AGILITY CITY 125 (beyaz) gelmesini bekleyecegiz

mont 1-2 alternatif var problem degil

kask ta yanlız şöyle bir sıkıntım var LS2 DELTA çeneden açılır bir kask alacagım fakat beyaz rengi sanırım türkiyede yok.
Motorum (agility city 125) beyaz olacagı için kaskıda beyaz almak istiyorum

hem motorsikletle renk uyumu
hem görülebilirliğin fazla olması (özellikle gece)
hemde büyük oranda yaz aylarında kullandıgımızdan beyaz renkli bir kaskın
siyah renkli bir kaska oranla daha az güneş ışıgını çekmesi vs

gibi nedenler yüzünden beyaz kaskı tercih ettim, fiyat/kalite/görünüm/özellik olarakta en uygunu benim için LS2 DELTA modeli

Sizlerden ricam eger bu kaskı Türkiyeye getiren ithalatcı firmayı biliyorsanız beni bilgilendirmeniz.

Firma ile iletişme geçip beyaz renk getirip getiremeyeceklerini soracagım. Şimdiden tşk ederim.

3aa71kh4.jpg

38651qo2.jpg

3b361qi2.jpg

38e91kh7.jpg

Son düzenleme:
selam,ls2 cartoon modelini kullananlar memnun mu acaba? son mesaj haziran ayı gibi yazılmış üstünden baya süre geçmiş.. kaskın iyi ve kötü yönleri sanırım iyice belli olmuştur..
cvp vereceklere teşekkür.

arkadaşlar bende armode speed modelı var,
buna renkli vizör bulamıyordum,

artçı kaskı olarak LS2 aldım ve süper bişiy oldu:queen:bunun renkli vizörü CUK OTURDU.

armode kulalanan varsa tavsiye ederim...

Vizörün içine üst taraftan su giriyor şiddetli yağmurda. Vizör tam kapalıyken üstteki lastiğe tam deymiyor. Acaba sorun benim kasktamı yoksa hepsi mi böyle?

kask bedeni ile vizör uyumu çok öenmli bedeni ne ? L bedende tam oturuyor bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar