sen onu bunu bırakda o GS plakanı değiştir...Adamın evi Mecidiyeköyde...Ali Sami Yenden çıkan rakip taraftarlar bunun makinayı görüyolar kapıda ver Allah ver...:queen:
kızmıyon dimi...:cherry:işin aslını yaz canımı ye...benim kişisel düşüncem bu...hafta içi bi uğrarız benim elemanlara...
@Mete_Han
Abi cidden çok özür diliyorum. Birazdan da gidip ayyaşın ailesinden özür dilicem sırf benim yüzümden adam geceyi nezarette geçirdi. Bundan sonra da motorumu yatağıma alıcam sarılır uyuruz

Şaka bir yana Çanta asla düşünmüyorum abi. O görüntü cidden hiç hoşuma gitmiyor. Koruma demirim tabiki var yoksa ön taraf da mahvolmuştu. Yolcu ayaklığını da orta sehpaya alırken dizimi yara yaptı geçen gün çarptı o yüzden kapatmıştım.
sen düşünme çanta...düşünme...ne diyim sana...çantasız makinamı olur len...1000 RR mı kullanıyon...içine bişey koymasanda meret işe yarıyo Kamil..

r:
ya kanka sıfır makina alıyosun ve kapı önünde makina...oldumu bu...bari 2-3 ay bi kapalı yere koy...mal kıymeti bilmiyon ben seni biliyorum...
karakolda hallolcak işler değil bunlar..mahallendeymiş işte bir şekilde parasını istersin...ama adam 7 bela hüsnüyse ne seni sallar ne hakimi ne polisi...vardır öyle tipler ya haco...dünyayla ilişiğini kesmiş...sen bir kere makinanı en azından gece Mecidiyeköy gibi biyerde gözden uzak tutmalısın...herifi linc etme olasılığın ne bilmiyorum...hani gördüğün yerde ya para ya kavga olayına girebilirmisin...yoksa soğuk suyu içersin...
o ayağına takılan zımbırtı bu çiziği engellerdi...aklında bulunsun...
e düşerken gidondada bişeyler vardır şimdi...ahh ahh...makinalarınızın kıymetini bilmiyorsunuz kapı önüne koyuyorsunuz bende burda çıldırıyorum kanka...

r:nap yap kapalı bi yer bul haco...
GS plakasıda ayrı bir hedef olur buda ayrı mevzu...
metehan kardeş kesinlikle :cat: haklı geçen hafta tam ara sokaktan anayola girerken bir yayayın (klasikleşmiş bir biçimde önüme atlamasıyla) ani bir fren ve tabiki yerdeyim. sağa yattım motor koruyucum ve sert deri çantam sayesinde altta kalan ayağıma hiç bir şey olmadı ayağımı kurtarır kurtarmaz hemen refleks bir biçimde arka sağ sinyale baktım o da yerinde sadece motor korumanın yere temas ettiği yerde belli belirsiz bir çizik oldu o yüzden koruma gerekli diyorum olursa çanta da tabiki...
aynen benimde kappa çantam var..ne zaman yatsam koruma demiri ve çanta ilk temas ediyo yırtıyorum...yoksa yalan olucak makina...
geçmiş olsun
gelen mala gelsin
sende 3 kelime mesaj yazarsın...motorunda yok...sıkma lan canımı keko...ne iş yaparsın bu sitede...geyik...cana gelen mala gelsinmiş...yürü ense traşını görelim ayar etme adamı...

r: