Karakolda gecen gecem !

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi motorumu alalı daha 3 hafta olmadı. Bu akşam misafirliğe geldiğim abimlerin kapısının önüne motorumu zincirledim.

22:30 gibi motoru bağladıktan sonra yukarı çıkıp yeğenimle kakara kikiri yaparken saat 02:20 sularında komşulardan biri bizi arayıp "motorun sahibini soruyolar camdan bakın " dedi.
Camdan baktığımda motorun yerde boylu boyunca yattığını başında 2 ekip otosunun ve birsürü insanın olduğunu gördüm direk ruhsatımı alıp aşağı koştum.
Deli olduğu idda edilen sarhoş elemanın biri bira şişesini sokaktaki arabanın camlarına çarpmış, arabanın ön camı çatlatıp, şöför mahalindeki camı ise komple kırmış.

Benim motoru da götürmeye mi çalıştı, tekme mi attı hiçbir fikrim yok. Motorun arka sinyal lambası, debriyaj kolu , sol ayaklığı ve arka (grenaj) taraf komple çizilmişti. Polislerle konuştuktan sonra soluğu karakolda aldım. Motorumun kaskosu olmadığı için sanırım birşey alamayacağım. İfadem alındı ve tutanak tutuldu. Masrafımın karşılanması koşulu ile şikayetci olmayacağımı belirttim.

CBF'ci arkadaşlar bana tahmini bir masraf listesi yaparsa çok sevinirim. Sağlam bir motorunuz varsa hele ki maddi değeri yüksek bir motor ise ya kasko yaptırın ya motorunuzu kapalı otoparka bırakın derim.

Bunları yapan sarhoş elemanın annesinden başka yakını çıkmadı. Karakoldan bana haber gelecekmiş. Bakalım gelişmeleri sizinle paylaşırım.

Geçmiş olsun...
Ruh sağlığının yerinde olmaması gibi bir durum söz konusu değilse, sarhoşsa yani, kesinlikle yakasını bırakma derim ben...

Kimliğinde akli dengesinin yerinde olmadığına dair bir ibare görmedim. Ama karakoldaki memurların dediğine göre de 2-3 hafta önce başka bir mahallede benzer bir olaydan yine getirmişler. Davacı olsam da akli dengesinin yerinde olmadığına dair bir rapor alacaklar ben de verdiğim dosya masrafı şudur budur masraf ile kalacağım.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
MSN de yazdıklarımı buraya da yazmayayım.
Bi de küfür yemeyelim sabahın bu vaktinde.:)

Kısaca,
geçmiş olsun..

Saol. Tek tesellim üzerinde ben olmayışım motorun. Cana geleceğine mala gelsin diyosun ama içinden bir taraf da Mal canın yongasıdır diyor. Öyle arada kaldım anlayacağın

Geçmiş olsun...
Daha kötüsü olabilirdi diye bakarsan olaya biraz da olsa rahatlarsın.
Umarım masrafların karşılanır.

@Gorkem

Saolasın. Servisin faturası elime geçince rahatlayacağım sanırım

Hiçbiryere bırakmadım kapıda duruyo motor... Gider aksamında birşey olmadığı için...

geçmiş olsun,karakoldan haber bekle ve iki günde bir git haber varmı diye birde sigorta şirketine haber ver tutanak ile birlikte

Büyük geçmiş olsun....

Allah beterinden sakındırsın....
Valla üzüldüm be sabah sabah...

Ne hayaller kurmuştun halbuki o makina için...

hani aynasını değişecektin ya...Buda bir vesile olmuş diye düşünüp
sıkma tatlı canını diyorum...

bu nasıl bir memleket yaa :pr::pr::pr:
geçmiş olsun hocam artk sağlık olsun dicez:(

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda maddi, manevi istediğin sonuca ulaşırsın.

geçmiş olsun ddostum ama kasko çok pahalı 2 senelik kasko ücreti yeni bi motor parası:)

cbf150 mi senin?

Hocam çok geçmiş olsun.

Sarhoşsa kendisine dava aç,
eğer akli dengesi yerinde değilse ; ailesine veya ona bakmakla yükümlü olan kişiye dava aç (tabi böyle biri varsa)...

Bu işin peşini bırakma... :cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun.:rendeer: allah akıl fikir versin diyorum o vatandaşa:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar