xena x 14 alarmlı disk kilidi ennginn(abi)
xena x 14 alarmlı disk kilidi ennginn(abi)
s.a yaklasık 350 tane 125 lik motor var tamamını alabilecek esnaf arkadaşların dikkatine 0532-291-05-73 numaramdan ulasabılırsınız Ahmet Sağlam
s.a yaklasık 350 tane 125 lik motor var tamamını alabilecek esnaf arkadaşların dikkatine 0532-291-05-73 numaramdan ulasabılırsınız Ahmet Sağlam
119 sayfada konuştuğumuz bir durumdu sanırım gözünden kaçmış olmalı okuduğunda anlayacaksındır abicim orda bu konudan bahsediyoduk sanırım atlamış olmalısınArkadaş yazarken ne demek istediğini pek anlatamamışda merak ettim.Yoksa çin malı race motormu yaptılarda biz görmedikmi dedim
slm sende bızden olana ama bıraz tuhaf değilmi ?shadow 750 avaratında resımde gsxr600 ne ayak
![]()
körfez pisti parayla girişe açık mı acaba?
değerli arkadaşlar 15000 km suzuki gsx 600 f deneyiminden sonra 600rr a geçiş yaptım. şu an 600 kmde . şöyle boş düzgün asfaltlı ve virajlı (abarmadan) yol peşindeyim. şile yolunda kamyondan geçilmiyor izmit ankara yolu genelde çok kalabalık tekirdağ tarafıda avcılar çıkışına kadar belki daha da öte eminim öyledir. sormak istediğim siz hangi yolda gaz açıyorsunuz ? önerilerinizi bekliyorum