Hyosung ve ben muhteşem ikiliydik rr böyle ilgi görmüyo

msn de sordugum sorunun cvp ı degıstı mı acaba araba mı motosiklet mi ismail abi ?? söz sende...
her zaman dediğim gibi araba abicim araba,motora siyah filim çekilmiyo camlar kapanmıyoo,ve bunu gibi bi sürü dezavantajı varr:p
yuhh yani başka resim mi yoktu inekli minekli, yok tarlada tapanda motorla tarlamı sürüyon baba
baba öyle bi aletkii,her şeye uygun tasarlamışlar bi yanlardan kanat açıp uçmuyo vallaha,onun eksikliği yüzünden sattım zaten:cherry:
MT nette fırlamalıkta seni tek geçerim isocum yok bu alemde senin gibisiiiiiiiii:queen:
ben sizin için varım dostlarım beni sizler var ettiniz,teveccühünüz:p
bi de keçiyle enduro fotoları vardı iso onlardanda koysana..
yok olm o fotolar koyulurmu buraya,hem oldum olası keçileri sevmem inatçı hayvanlardır çünküü:p
adanaya gelince boyarım :queen::queen::queen: tercih ettigin bi renk varsa şimdiden hazıylıyım sonra umurta kapıya dayanınca olmasın:queen::queen::queen:
Abi böyle koyu kahve renginin açığı,sarının koyusu,böyle alalı bulalıı ,tam olarak şey rengiii,yumurtaa:queen::queen::queen:
sen bu işi sektör haline gerirsin yakında:mrgreen:
Ticaret adamı herşeyden para kazanmasını bilen adamdır,sahibinden coma gir bütün elbiselerim çoraplarımda dahil satlıkk,satarım baba %25 karı görüm babamı bile satarımm:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koy kanka koy neşemizi bulalım seni de hayvan severler derneğine üye filen yaparız..:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
koptummmmm:queen: sabah sabah krize girecem yine :mrgreen: resimdeki ineğe bayıldım . :mrgreen: spekülatif bir yazı oldu galiba :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimdeki inek derkenn :p

koptum yaa koptummmm:queen::queen: alemsin yaaaaa:mrgreen: şimdi solda duran inek diye cevap verecem yine bi acayip olacak. soldaki mahlukat dicem daha bi garip olacak.siyah beyaz olan desem ......... yok yok battıkça batıyorum :queen::queen::mrgreen:

iso:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
efo fena battın ben bile zor çıkarırım..
iso sende rahat bırak ineği aa pardon efo yu..:mrgreen::p

çoraplarını %25 karla satabileceğin birini bulursan haberim olsun :p Benimde bi kaç şeyim var :p %10a da razıyım :p
Beyaz bi canlı varya onun yanındaki :p
ha ha ha Ceto.. TipiK bi BurJuva EspRisiyLe karsı kaRsıyayıS.:queen:
koptum yaa koptummmm:queen::queen: alemsin yaaaaa:mrgreen: şimdi solda duran inek diye cevap verecem yine bi acayip olacak. soldaki mahlukat dicem daha bi garip olacak.siyah beyaz olan desem ......... yok yok battıkça batıyorum :queen::queen::mrgreen:

iso:rendeer:
Çiçeği görmezden gelerekten ,saçını başını yolarım senin haaaaa ( burhan smileysi ):queen::queen:
efo fena battın ben bile zor çıkarırım..
iso sende rahat bırak ineği aa pardon efo yu..:mrgreen::p
aaaaa ne ayıppppp :p
İsoş senin bu makinayı sattığın adamda satış ilanı koymuş...ayyıldız stikırından tanıdım...kimseye yar olmadı valla...Kanuniye geçmeden kitledin bi garibana...şuydu dimi abi...:p

Kitlemek yok kitlemek yok satmak var,abi ben akıllı adamım :queen:evet benim motor,hayırdır hyolara niye bakıyon onumu alacan:silent::p
http://www.sahibinden.com/12_000_km_de_2006_hyosung_gt_250_rWQQaXQQ5839179WQQpXQQdisplayitem

iso tam kapak olmuşun :)
Hep o parisin suçuu:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dimi yaa hep parisin suçu olm sen başta hata yapmısın baska hatun mu yok tu reklam için..

şunun gibi bişiler bulsaydın reklam için daha güzel olurdu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar