msn de sordugum sorunun cvp ı degıstı mı acaba araba mı motosiklet mi ismail abi ?? söz sende...
her zaman dediğim gibi araba abicim araba,motora siyah filim çekilmiyo camlar kapanmıyoo,ve bunu gibi bi sürü dezavantajı varr
yuhh yani başka resim mi yoktu inekli minekli, yok tarlada tapanda motorla tarlamı sürüyon baba
baba öyle bi aletkii,her şeye uygun tasarlamışlar bi yanlardan kanat açıp uçmuyo vallaha,onun eksikliği yüzünden sattım zaten:cherry:
MT nette fırlamalıkta seni tek geçerim isocum yok bu alemde senin gibisiiiiiiiii:queen:
ben sizin için varım dostlarım beni sizler var ettiniz,teveccühünüz
bi de keçiyle enduro fotoları vardı iso onlardanda koysana..
yok olm o fotolar koyulurmu buraya,hem oldum olası keçileri sevmem inatçı hayvanlardır çünküü
adanaya gelince boyarım :queen::queen::queen: tercih ettigin bi renk varsa şimdiden hazıylıyım sonra umurta kapıya dayanınca olmasın:queen::queen::queen:
Abi böyle koyu kahve renginin açığı,sarının koyusu,böyle alalı bulalıı ,tam olarak şey rengiii,yumurtaa:queen::queen::queen:
sen bu işi sektör haline gerirsin yakında:mrgreen:
Ticaret adamı herşeyden para kazanmasını bilen adamdır,sahibinden coma gir bütün elbiselerim çoraplarımda dahil satlıkk,satarım baba %25 karı görüm babamı bile satarımm:queen: