- Konu Yazar
ben gürültü sevmesemde yükses sesli eksozların trafikte farkedilebilirliği arttırdığını düşünüyorum.. standart dışı eksoz kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.....
ben gürültü sevmesemde yükses sesli eksozların trafikte farkedilebilirliği arttırdığını düşünüyorum.. standart dışı eksoz kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.....
Race ve cruiserlarda evet güzel.Scooter mobilet vs de hayır çok iğrenç bir ses çıkıyor.Race le trfikte aragazınıza yol vermeyen ben daha karşılaşmadım.:cherry:
ss' lerde kesinlikle qerekli birşey...
Rceing ve Chopper larda süper, bence bu tip makinalara sahip olanlar egzozu susturmasınlarne kadar temiz ses çıkarsa o kadar dikkat çekici olur, motosikleti fark ettirmenin yollarından biri.
Race ve cruiserlarda evet güzel.Scooter mobilet vs de hayır çok iğrenç bir ses çıkıyor.Race le trfikte aragazınıza yol vermeyen ben daha karşılaşmadım.:cherry:
abi peki açık egzos yakıtı nasıl etkiler? otomobillerde egzost durumu performansla birlikte yakıtı da etkiliyor mesela böyle bariz bir durum motosikletler için de geçerli mi? mesela 150cc bir makine için..Ses değildir motosikleti motosilet yapan.....Performanstır ...Performans....
Egzoz motosikletin performansını sağlayan/etkileyen yegane parçalardan biridir!
Egzoz petekleri tahrip edilerek ya da tamamen sökülerek bir gürültü kaynağına dönüştürülmesi sadece gürültü yaptığı ile kalmaz, güce ihtiyaç olduğunda da motosikletin performansını düşürür:wiinkk:
Üretici firmalar ARGE aşamasında boşyere birdünya para harcamıyor üretikkleri Performans Egzozlarına......
abi peki açık egzos yakıtı nasıl etkiler? otomobillerde egzost durumu performansla birlikte yakıtı da etkiliyor mesela böyle bariz bir durum motosikletler için de geçerli mi? mesela 150cc bir makine için..
hadi hadi söylyivereyim, keeway için. alacaz ya ondan soruyoz..:mrgreen:
150cc makinelerin her tarafından ses geliyor:mrgreen: özellikle bir işlem yapmana gerek yok kardeşim:queen:
açmakla kalma egzozunu hatta sök tamamen.........
150cc de yakıt tüketimi +'sa neolur +'masa neolurkafana göre takıl derim....
Ses değildir motosikleti motosilet yapan.....Performanstır ...Performans....
Egzoz motosikletin performansını sağlayan/etkileyen yegane parçalardan biridir!
Egzoz petekleri tahrip edilerek ya da tamamen sökülerek bir gürültü kaynağına dönüştürülmesi sadece gürültü yaptığı ile kalmaz, güce ihtiyaç olduğunda da motosikletin performansını düşürür:wiinkk:
Üretici firmalar ARGE aşamasında boşyere birdünya para harcamıyor üretikkleri Performans Egzozlarına......
Hı şimdi diyosunki abi,bi yoşi yada akrapovic eksoz taktığında aldığın sadece sestir,yapılan arge teknolojilerine göre takılan orjinal eksozu daha çok performans sağlar,söz konusu diğer açık eksozlar performans kaybına neden olur,doğru anlamışmıyım
Bu arada bende ara gazı verdiğimde dikiz aynadan arkaya bakmayan şöför görmedimm,dikkat çekicilik olarak harika:rendeer:
aman abi tamamen sökünce helikopter gibi ses çıkıyo :cherry::queen::queen: