Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu arada hemen son yakıt sarfiyatımı yazayım...300 km 27 ytl kmde 90ykr yakmış benim makina...orta kararlı ve karışık kullanım :cat:

bu arada hemen son yakıt sarfiyatımı yazayım...300 km 27 ytl kmde 90ykr yakmış benim makina...orta kararlı ve karışık kullanım :cat:

iyi bi tüketim genelde motor yeni bakımdan çıktıktan sonra tüketim değerleri baya iyi oluyor....karma kullanım için iyi.:cat:

Bari topik renklenmiş bendende bir foto

iyi olmuş devam devam hani diğerleri nerde resimler..

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar. Ön amartisörleri biraz sertleştirmek istiyorum. İki kişi ile giderken yoldaki dalgalanmalarda bazan (biraz suratlı girince) Ön amartisör vurntu yapıyor. cbf150 lerin geneli aynımı yoksa benim amartisör de bir sorun mu varr.. konu hakkındaki bilgilendirmenizi rica ederim

Merhaba Arkadaşlar. Ön amartisörleri biraz sertleştirmek istiyorum. İki kişi ile giderken yoldaki dalgalanmalarda bazan (biraz suratlı girince) Ön amartisör vurntu yapıyor. cbf150 lerin geneli aynımı yoksa benim amartisör de bir sorun mu varr.. konu hakkındaki bilgilendirmenizi rica ederim

cbf in amortisörleri baya bi yumuşak oldugundan kasislerde ve dalgalanmalarda rahatsız edici olabiliyor (hepsi böyle) çözümü 50 şer gr castrol forkoil ekleyerek amortisörlerin biraz daha yükselmesini sağlamak benimki ani frende çamurluğa kadar deyiyor bazen...

arkadaşlar ben siteye fotograf koymak istiyorum ama koyamıyorumm Neden acabaa....??? Sanırm bu konuda uzman iki isim var METEHAN abi ve tabi son fotograflarla cıkış yapan AYKAN abi. ben henuz motora kıyamıyorumm vallaa helal olsunn. aykan

beni koruma demirimde çamurluk tarafından kesik olmadığındna sert girdiğimde tak tuk ediyor...ön çamurluğumda güzel bir iz bile aldığımdan beri oluştu servis sağolsun...benden sonrakilere kesilmiş koruma demiri taktılar...

beni koruma demirimde çamurluk tarafından kesik olmadığındna sert girdiğimde tak tuk ediyor...ön çamurluğumda güzel bir iz bile aldığımdan beri oluştu servis sağolsun...benden sonrakilere kesilmiş koruma demiri taktılar...

bende koruma demiri bile yok sen olduğuna şükret:pbitürlü koruma demiri bulamadım şu alete uygun burda...

arkadaşlar ben siteye fotograf koymak istiyorum ama koyamıyorumm Neden acabaa....??? Sanırm bu konuda uzman iki isim var METEHAN abi ve tabi son fotograflarla cıkış yapan AYKAN abi. ben henuz motora kıyamıyorumm vallaa helal olsunn. aykan

image shack diye bi site var hani bilirsiniz valla uğraştırma bizi resim koymak için okadar konu varki forumda araştır koy basittir....
ama kısaca açılınca browse diyosun msj a resim ekleyeceğin dosyayı seçiyorsun 640*480 işaretliyosun sonra host ist butonuna tıklıyorsun 2 dakka sonra açoılan linkte aşşagıda olan hotlink forforum daki linki buraya koppy yapıyosun basit..

Son düzenleme:
o koruma demiri motorun herşeyi...motoru devirdiğinde kafadan gidonun yamulur taş üzerine gelirse depon ezilir...depo 370 gayme...sırf onun için 30-40 liralık bi koruma demiri acilen ayarla haco...

http://www.motosiklet.net/forum/for...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

bu topikte resimli anlatım var..:cat:

Son düzenleme:
o koruma demiri motorun herşeyi...motoru devirdiğinde kafadan gidonun yamulur taş üzerine gelirse depon ezilir...depo 370 gayme...sırf onun için 30-40 liralık bi koruma demiri acilen ayarla haco...

http://www.motosiklet.net/forum/for...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

bu topikte resimli anlatım var..:cat:

yuh bide ucuz diyolar cbf 150 nin parçalarına oha ya bakıyorum demir varda nikelajlı çirkin bişey burada fazla seçenek yok izmire gittiğimde bakıcam bide..

yuh bide ucuz diyolar cbf 150 nin parçalarına oha ya bakıyorum demir varda nikelajlı çirkin bişey burada fazla seçenek yok izmire gittiğimde bakıcam bide..

işte benim 150 lik de bu kargıpınarı, elvanlı gezisi sırasında

AYKAN teşekkürler resimi ekledim bundan sonra kısmet olursa gittigim yere fotograf makinemi de götürecem. Ama bir sorun var eşim tofograf cekmeyi sevmiyo bende motoru kullanırken foto cekemiyorum. Neyse ilerleyen gunlerde buna da cözüm bulurum artıkk...

Son düzenleme:
Beyler bu motorun vergisi felan ne kadar , bir fikrimiz olsun bakarsın alırız , yani tüm vergileri trafik sigortası felan gibi ...

haco burdan yollayakmı kargoyla...ne dersin...fiyat alammı...

Beyler bu motorun vergisi felan ne kadar , bir fikrimiz olsun bakarsın alırız , yani tüm vergileri trafik sigortası felan gibi ...

36 ytl ...2.vergide yine 36 galiba...toplam 72..

34 ytl . mete_han kaç senedir vergi ödemiyon sen :p toplam yıllık 68 YTL arkadaşlar..

Motosikleti
Dl650vstorm
herkeze iyi akşamlar .arabalarda besleme rolesi vardır farlar için bizim motorlara da takılmazmı acep?eğer olursa farlar her daim aynı seviyede yanar.
bilen biri varsa söylesin yoksa ilk firsatta servise danışcam bu konuyu

korkulacak birşey yok arkadaşım.. 88 model doğan arabam var onunda vergisi 34 ytl =) yıllık 68 ytl :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar