üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

gercekten takdire sayan davranıslar var bu forumda ya, yaklasık bir haftalık üyeyim ama gercekten muhtesem bir forum oldugunu her gecen gün yeniden anlıyorum, emegi gecen herkesin ellerine saglık, saglıcakla kalın hep böyle ii kalın, belasız kazasız sürüşler dilerim...

inşallah ehliyetmi aldıktan sonraki toplantılarda tanışmak dilegiyle...

katılıyorum :p:p:p:p

Bu arada yurt çıkışı Öğretmen evine gelen var mı?

neden olmasın :wiinkk: hava güzel olursa ve gider bi yorgunluk çayı içeriz orada...

gercekten takdire sayan davranıslar var bu forumda ya, yaklasık bir haftalık üyeyim ama gercekten muhtesem bir forum oldugunu her gecen gün yeniden anlıyorum, emegi gecen herkesin ellerine saglık, saglıcakla kalın hep böyle ii kalın, belasız kazasız sürüşler dilerim...

inşallah ehliyetmi aldıktan sonraki toplantılarda tanışmak dilegiyle...

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz... Ayrıca atlada gelebilirsin.. ha at ha motor:cherry::cherry::cherry: sonuçta ikiside özgürlüğü temsil ediyor...

iki güsel etkinlik bir arada
evet kahvaltıya gidiyoruz ama bununla sınırlı değil yanında çocuklarımızı ziyarete gidicez ama bununlada kalmayıp bunlarında yanında sizlere bir gece tertip ediyoruz falan gibilerinden :)

inşallah aranızda olurum

Yuva ziyaretçi sayısı kısıtlıydı ve ne yazıkki o listemiz doldu.. Ama çengelköy deki kahvaltıya bekleriz.. :cherry::wiinkk::cherry::wiinkk: ve sanırım yuvadan sonrada öğretmen evine geçilecek.. gerçekten üstüste birkaç etkinlik... hızlı insanlarız vesselam..

Son düzenleme:
yurt çıkışı öğretmen evi mi dedi biri
yoksa bana mı öyle geldi
yok eğer dediyse biri
gidelim bari....:queen::queen::queen:

yurt çıkışı öğretmen evi mi dedi biri
yoksa bana mı öyle geldi
yok eğer dediyse biri
gidelim bari....:queen::queen::queen:

DEJAVU.... kahvaltı , yuva , öğretmen evi... sanki daha önce aynı sırayla bigün yaşadım ben :cherry::cherry: hatta sevgili dostdark ın doğumgünüşüydüüü... pastalar falan yemiştik öğretmen evinde:)

AYRICA.... yuvanın bahçesini süslesekmi acaba? Katılanlar biraz süs getirse, hepsi toplandığında bir sürü renk olur... tabii sizinde fikriniz önemli.. gerekir mi? süsleyelimm mi?

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok yok elden geldikce gündemde tutmak gerek elimizden geldigince

ilgilenebilecek vakti olan arkadaşlardan biri kahvaltı hakkında topik açsa önceliği kahvaltıya verse ama yuva için destekse istese iyi olur... O topik daha güncel kalır.. KAHVALTI topiği olduğu için... :salut::salut::salut::pr::pr:

ilgilenebilecek vakti olan arkadaşlardan biri kahvaltı hakkında topik açsa önceliği kahvaltıya verse ama yuva için destekse istese iyi olur... O topik daha güncel kalır.. KAHVALTI topiği olduğu için... :salut::salut::salut::pr::pr:

güncellemek lazım:rendeer::rendeer::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

bence gerek yok burdan devam etsin daha iyi günceler günceler dururuz şimdiden soyleyeyim ben emanetleri aldım ama antalyadan bir haber bekliyorum gelirse tarih cakısırsa ben antalya ya gitmem gerekcek şimdiden özür dilerim ama tabi beli degil kısmet

Evet ya geçen sene öğretmen evinde bana güzel bir doğumgünü süprizi yapılmıştı:)
Herkese tekrar teşekkürler:rendeer:
Bu arada doğumgünü kutluyacaksanız pastayı motorda taşımayın:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guncelllll.................

Bu arada doğumgünü kutluyacaksanız pastayı motorda taşımayın:queen:

serseri :):cherry: bu senede pastanı kendin al... hem doğumgünün ayın 6 sı değilmiydi...:queen::queen: hem almışız motorda taşıdık diye bi de eleştiriyor.. sor bakalım taşıyan arkadaşa kolay olmuş mu neleri göze aldılar senin için bea..:cherry::cherry:

bu gibi konuların MT ailesi tarafından asla unutulmayacağı ve gerçekleşene kadar güncel kalacağı mutlaktır:wiinkk:

Başarılar.....:cat:

bu gibi konuların MT ailesi tarafından asla unutulmayacağı ve gerçekleşene kadar güncel kalacağı mutlaktır:wiinkk:

Başarılar.....:cat:

umarız.... ::shifty2:::shifty2: ve teşekkürler...

::146::::146::::146::::141::::141::::ressam::::exclaim:::exclaim:::exclaim:::blusssh:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar