üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

ohooo ne güzel gelişmeler olmuş... müzik işi hallolmuş... DESPERADOST GELECEKMİŞ...:cherry::cherry::cherry::cherry::rendeer::rendeer: özellikle bu habere çok sevindim.. Eski dostları tekrardan görebilmek bu güne daha da güzellik katacak.

Bisküviler boştaysa ben alırım.

bisküviler de tamam.. Marv çok teşekkür ederiz....kahvaltıya mı gelirsiniz... öncesinde mi buluşuır teslim edersiniz... Aslında kahvaltıya gelmenizi tercih ederiz.. :)

Son düzenleme:
dha onumuzda bi ay var alınıcaklar konusunu genişletebiliriz herhlde:cat:

bide bnm tanıdıgım bi delipoyraz vardı cok tatlı bi cocugu olan anlamadıgım nie herkes abii demiş:p

hoşgeldin.... haklısın alacaklar konusunda kısıtlama yok zaten... Oradaki liste olmazsa olmazlar... fazlasına açığız...

Neden herkes abi demişe gelince... beni öle sevdiler.. beni onlar var etti..:queen::queen::queen::queen::queen: sankim sen biliyordun geçen haftaya kadar di mi...:p kahvaltıya gelecen mi?

arkadaşlar uzatma kablosunu kac metre ıstıosunuz ve kaclı olsun
:cherry:
onu ben temin edebılırım boyutlarını söylemeniz yeterli;)
kahvaltıya gelebilirsen seviniriz.

LİSTENİN SON HALİ

30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet toto sstek temin edecek
30 adet toto eskici temin edecek
60 adet meyveli kek (topkek v.s.) delipoyraz temin edecek...
60 adet bisküvi türü Marv temin edecek
60 adet star ballons (oyuncak) delipoyraz temin edecek...
2-3 kilo kadar kurabiye (karışık) okan-gizem temin edecek
40 adet Taç (kızlar için ponponlu) aparat temin edecek
40 adet erkek çocukları için oyuncak silah1 temin edecek

+100 adet balon oğlumveben temin edecek

Arkadaşlar bunlar o gün olmazsa olmazlarımız.. Tabi daha fazlası mümkün olursa çocukların hayır diyeceğini sanmıyorum.. Destek verecek ve emeği geçecek herkese sonsuz teşekkür ::143::::143::

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallahi ben biliyordum ama ilk telefon konuşmasında kem küm falan oldum :p

vallahi ben biliyordum ama ilk telefon konuşmasında kem küm falan oldum :p

hayatın en sevdiğim yani bu... tahminlerle hareket etmeyeceksin ... :queen::queen::queen:

Yaw bu arada alışveriş için dostdark a eminönüne gideceğiz bir ara... sen o bölgeye yakınsan bilgi verde çayını içmeye gelelim...

gülmeee......::cekic:: hep senin başının altından çıkıyor bunlar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eee beni yazmamışınız daha biraz ayıpolmuyomu poyraz,geçensenede gelmemiştim ben ikiseferlik gelcem onagöre.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1. DELİPOYRAZ
2. BURAKİ 77 + 1
3. EDY
4. DOSTDARK
5. SİLAH1
6. TUGCETUGCE
7. SSTEK (Laptop + Kolon getiriyor)
8. VINVIN
9. SEDAT2020
10. OKAN-GİZEM
11. ARSLANFB
12. İHSANHAKAN
13. İSTBURAK+1
14. OĞLUM VE BEN
15. THAİİ-VTEC
16. ESKİCİ
17. DARKDIAMOND
18. APARAT +1 (kontenjan)
19. OS.OZGEN (kontenjan)
20. desperadost
21. ümmet pertikan (yanlış olan)
21.ümmet perkitan(doğrusu)

poyraz adımı yanlış yazmışın ben düzelttim aslın da önemli değil ama harf işte

hayatın en sevdiğim yani bu... tahminlerle hareket etmeyeceksin ... :queen::queen::queen:

Yaw bu arada alışveriş için dostdark a eminönüne gideceğiz bir ara... sen o bölgeye yakınsan bilgi verde çayını içmeye gelelim...
yakın yakın eminönünden öksürsen duyar .:queen::queen:

Son düzenleme:
kahvaltıya gelirim umarım bir mani olmazsa.marka olarak özel istek varmı yoksa kafama göre alıyım mı?

Delipoyraz Abii,

Ben de gelmek istiyom ama çok uzaktayım:pale:denizcieylem desen pek meşkul durumda:pale:

Bir abilik yapta benim yerimede öp haylazları:p (Dans grubu kesin gelişmiştir biz gitmeyeli:cat: O kız başlarında oldukça vallah zorla geliştirir zati diğerlerini:mrgreen:)

Abimm benim:p:mrgreen:

Eneeee şimdi gördüm:silent: Eskici demi geliyo yaavv:silent: listeye yazmışınız ama şakadan olmasın? adam uzaklarda ekmek peşindeydi:)

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok çok çok onemli bir olay olmazsa ordayım hem kahvaltı hem cocuklara(bu arada HASAN TAN İlköğretimde okumuştum bende başka kimse var mı ?)

ÇOK ÖNEMLİ..

YUVA ZİYARETİ sayımız kısıtlı aslında 12 kişiye izin verdiler... ama bi şekilde 15-17 gireriz diyordum şimdi bayağı bi kalabalıklaştık... Üzülerek belirtiyorum ki.. listeye şimdilik yeni birini yazmam mümkün değil... ANCAK kahvaltı katılım LİSTEMİZ sonsuzz :cherry::cherry::cherry: orada yuva ziyaret listesinden önemli bir işi çıkıpta gelemeyen olursa hemen yerine birini alabiliriz.. SEVGİLER:::

delipoyraz abiyy:pale:
Bana açıkçana gelme sen,.. kalsın diyosan tamam:salut:
ama sana yükledim abiiyy bütün öpücük görevlerimi o na göre:):)
İsmail vardı ya yüzünden işaretli, o na özellikle selamlar abiyy:mrgreen:
Dostdark, Vınvın, eskici.. listeyi yazmaya kalksak amma uzun...
selamlar, sevgiler

poyraz adımı yanlış yazmışın ben düzelttim aslın da önemli değil ama harf işte

DÜZELTTİM USTA... Kusura bakma... bi anlık dikkatsizlik...

delipoyraz abiyy:pale:
Bana açıkçana gelme sen,.. kalsın diyosan tamam:salut:
ama sana yükledim abiiyy bütün öpücük görevlerimi o na göre:):)
İsmail vardı ya yüzünden işaretli, o na özellikle selamlar abiyy:mrgreen:
Dostdark, Vınvın, eskici.. listeyi yazmaya kalksak amma uzun...
selamlar, sevgiler

kardeşim olur mu öle şey... sen çok yoğunsun biliyorum, üstüne gelmek istemiyorum.. kaç kere geliyorum dediniz gelemediniz bildiğim için ve anladığım için durumunuzu üstelemiyorum... sen merak etme koklaya koklaya öpeceğim senin için çocukları.... aslında sizleri çok özledik seni ve eylemi belki kahvaltıda gelebilirsiniz... gene de aklınızın bi köşesinde olsun... tarih ve saat.. :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: bu arada ismaili hatırlıyamadım ben.. resmi varsa sende topiğe yükle orada görürsem mutlaka iletirim selamını...

Eneeee şimdi gördüm:silent: Eskici demi geliyo yaavv:silent: listeye yazmışınız ama şakadan olmasın? adam uzaklarda ekmek peşindeydi:)

haftasonu tatilini denk getirecek o tarihe saolsun...

Son düzenleme:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
ÇOK ÖNEMLİ..

YUVA ZİYARETİ sayımız kısıtlı aslında 12 kişiye izin verdiler... ama bi şekilde 15-17 gireriz diyordum şimdi bayağı bi kalabalıklaştık... Üzülerek belirtiyorum ki.. listeye şimdilik yeni birini yazmam mümkün değil... ANCAK kahvaltı katılım LİSTEMİZ sonsuzz :cherry::cherry::cherry: orada yuva ziyaret listesinden önemli bir işi çıkıpta gelemeyen olursa hemen yerine birini alabiliriz.. SEVGİLER:::[/QU
kahvaltıda gorusuruz o zaman

abi biz kesin gelcez cıkarma bizi listeden hor gorme :mrgreen: kurabiyelerimi alcam gelcem kapıdan almassanız bacadan girerim :cherry:

güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllll

abi al bigun gene gel ya antremana biz her salı perşembe ordayız kızın içinde deişiklik olur bizim cocuklar içinde zihinsen engel için bu arada gene burhan felegin onunde bulusmak farz oldu gizemde selimiyede :) oturuyo gene bulusurz abim senle

canım kerdeşim canı gönülden isterimde hafta arası malum benim iş kızın okul davetin için teşekkürler çok incesin bu arada kahvaltıya geliyomusunuz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar