vallaha ben geliyom hande ve kahvaltı çok kalabalık olcak zannedersem bahçeye sığmıcaz.Kahvaltıya ve küçük kardeşlerimize gitmeye 26 gün kaldı. Evettt başka kimler geliyor. :wiinkk: Yani anlayacağınız topik güncellll :queen::queen::queen:
Kahvaltıya ve küçük kardeşlerimize gitmeye 26 gün kaldı. Evettt başka kimler geliyor. :wiinkk: Yani anlayacağınız topik güncellll :queen::queen::queen:
Kahvaltıya ve küçük kardeşlerimize gitmeye 26 gün kaldı. Evettt başka kimler geliyor. :wiinkk: Yani anlayacağınız topik güncellll :queen::queen::queen:
valla hıc bırsey untulmaz merak etme sen abıcım
ben de geliyorum demişmiydim....![]()
dünkü duruma göre büyük bir degişiklik olmasa bende geliyorum kahvaltıya antalya iş beli oldu :mrgreen:
sırf menemen için bile gidilir o kahvasltıya,geçensene sizi beklerken 1 tane yemiştim,sizgelince yine söledim iyi oluyor yahu.kaldıkı ordan çocuklara gidicez.
şöyle bir güncelleyelim.. görmemiştin duymamıştık diyen kalmasın....
bütün türkiye duysun :rendeer::rendeer::rendeer: sabırsızlıkla bekliyorum gidilecek güne güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllll:rendeer::rendeer:
olsun bende sonraki haftasonları giderim kuşadasınaama köfte yok orda haberin olsun kofteci kuşadasında :queen::queen: