Taze taze 4.44 fotoğrafları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi bugün 4.44 te yeni modellerin tanıtımı için sezon açılışı vardı.

Kuralkan, Ferco Motor, Motomax bayilikleri ile sezona giren Ankaramızın sevilen bayilerinden biri olan 4.44 le bu gününde birlikte olmamak ayıp olurdu. Hele ekipmanlarımın neredeyse tamamını ordan almış olmamı da düşünürsek.. :)

İlk kalabalığın geçmesini bekleyip saat beşe doğru oraya vardım. Ankara nın bilindik bahar günlerinin özelliği olan yağmurlu hava yüzünden sanırım yeterince ilgi göstermemişiz ankaralı motosiklet severler olarak.

Kapıda Tolga her zamanki gibi dürüst ve güleryüzlü tavrıyla gelenleri karşılıyordu. 19 lu yaşlarımdan kalma arkadaşım olan Evren ile karşılaşmak ayaküstü laflamak güzeldi ama onun dışında çok tanıdığım olmadığı için sadece motosikletlerle ilgilendim.

ST Kanuni vs.. diyoruz lakin motosikletleri görünce ister istemez ağzımın suyu akmaya başladı her zamanki gibi :)

Buyrun size birkaç STkanuni lerden birkaç fotoğraf :)

ve benim ilk gördüğüm andan beri bittiğim hyosung gt 250 comet.... şimdi ona stkanuni gt 250 diyorlar..

resimde gördüğünüz gibi tüm 250 liklerde aynı motor var. GV-250:silent:

İncelediğimde farkettiğim şey motosikletlerin etiketleri dışında hiçbir değişikliğin yapılmamış olmasıydı. Ne yazık ki 250 liklerdeki insanın gözüne batan küçük kaynak hataları hala olduğu gibi duruyor. Sanki firma üretim yaparken 250 liklere değil de 650 liklere özeniyor gibi.. Bu kaynak hatalarını (hata demeyelim de 650 liklere nazaran daha özensiz diyelim isterseniz) anlamdırabilmek mümkün değil..

Resim çok net çıkmamış ama dikkatli bakarsanız neden bahsettiğimi anlayacaksınız..

GT250R sevenler içinse diğer renkler :) ki hyosung un (ağzım alışmış hala hyo diyorum bunlara stkanuni demeye alışsam en kısa zamanda iyi olacak ) bence en yakışıklı motosikletidir kendisi.. hele ki siyah renklisi :)

Her ne kadar motosikletlerin yağmur altında kalmalarına içim razı olmadıysa da. imkanlar dahilinde yapabilecek bir şey yoktu 4.44 çalışanları içinde.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi bugün 4.44 te yeni modellerin tanıtımı için sezon açılışı vardı.

Kuralkan, Ferco Motor, Motomax bayilikleri ile sezona giren Ankaramızın sevilen bayilerinden biri olan 4.44 le bu gününde birlikte olmamak ayıp olurdu. Hele ekipmanlarımın neredeyse tamamını ordan almış olmamı da sayarsak.. :)

Eee katıldın mı?.... Hani resimler nerde?..... :silent::silent::silent:

Mersin İl Temsilcisi
harika resimlermiş tebrikler, ellerinize ve emeğinize sağlık... demek isterdim ama resimler nerdeee?

evet resımler gorundu vav hos motor yaf sankı 600 luk gıbı duruyo

benm motorum gt250r gri siyah ve herkes 600-750'lik sanıyor, egsozuda kartalda ercandan smoke head, seside harika. gidişinede mükemmel diyebilirm bitek eksiği orjinal lastikleri çok sert kayıyor dğeiştirmek gerek.

bu kanunii bizim bilindik kanunimi yoksa S&T başka mı oluo anlatamadım:silent::silent::silent:

motoru olmayan bir motor sever olarak teşekkürler , harika resimler ağzım açık kaldı vallahi.:cat:

enduroyu satarsam GT250 R hoş makine düşünebilirim kırmızı olsun 10 ytl fazla olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
hyosung s&t kanuni xrx 125 fiyatı nedir..

bunların bana göre olanı yokmu?:p yere yakın olucak vitessiz olucak ucuz olucak yedak parçası dahada ucuz olucak malum düşe kalka öğrenicez :p

Hyosung markasi iyi kotu bir uluslararasi marka idi,ne japon ne cinli orta arada musterisini cok uzmeyen bir marka., Simdi kanuni oldu sahsen bu satislari ciddi anlamda dusurecek. Insanlar marka guvencesine para odemeyi sever. Ben suzuki aldim demek gibi scooter bile olsa suzuki aldim demek kendi basina bir prestijdir motor camiasinda. Simdi o kitlenin %50 silinecek sanmiyorum Kanuni aldim diyecekler bir 650 cc motor icin. Yada alanlarin cogu o etiketi sokecek geri hyosung yapistaracak.

harika resimlermiş tebrikler, ellerinize ve emeğinize sağlık... demek isterdim ama resimler nerdeee?

bağlantı problemi yüzünden oldukça geç yükleyebildim

motoru olmayan bir motor sever olarak teşekkürler , harika resimler ağzım açık kaldı vallahi.:cat:

teşekkür ederim, sizinle paylaşmak için hepsi zaten..

Fuarda gundeme gelen problem halledildi yani oylemi?

dürüstçe söylemek gerekirse ben kanuni yerine globalin temsilciliği sürdürmesini isterdim. kanuni düşmanı olduğumdan değil..

sadece ben türk evladıyım. o firma benim elimde olsa yemem içmem ne yapar ederim kendi motosikletimizi üretirim.. ama adamlar siyasilere yakın. çin mallarına türk malı diyip satmaya kalkacak ticari ahlak anlayışındalar..

4.44 ün ise Ankara piyasası için çok düzgün ve temiz bir adı vardır.. Bana hangi isim diye sorsan 4.44 ü kanuni isminin fersah fersah ötesine koyarım.

ST kanuni böyle güvenilir bir firmayı bayisi yaparak çok şey kazandı Ankara' da..

iyi yakalamışsın mı diyorsun :)

Hyosung markasi iyi kotu bir uluslararasi marka idi,ne japon ne cinli orta arada musterisini cok uzmeyen bir marka., Simdi kanuni oldu sahsen bu satislari ciddi anlamda dusurecek. Insanlar marka guvencesine para odemeyi sever. Ben suzuki aldim demek gibi scooter bile olsa suzuki aldim demek kendi basina bir prestijdir motor camiasinda. Simdi o kitlenin %50 silinecek sanmiyorum Kanuni aldim diyecekler bir 650 cc motor icin. Yada alanlarin cogu o etiketi sokecek geri hyosung yapistaracak.

valla benim param olsa ve alabilsem.. sadece model ismini bırakırdım motosiklet üzerinde..

Son düzenleme:
yaw bilmiyorum acaba ben mi çok duygusal davranıyorum acaba

kanuni nin ve hyosung ın global motora yaptığı ... dan (ne denmeli bilmiyorum) sonra benim ne kanuni ye (zaten güvenim yoktu) ne de hyosung a (gözümde kaliteli bi firma oluşturmuştum ama şimdi üstüne bi çizgi çektim) zerre kadar güvenim kalmadı

st&kanuni mallarına iğreti ile bakıyorum

Son düzenleme:
Biz de MT Ankara'nın bir kısmı (5-6 kişi) olarak ordaydık. Oturup yeni motor alacaklarla uzun uzun sohbet etme imkanım oldu. Yeni endurocular aramıza katılmak üzere :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar