[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-

iyiydi abartmayın :p daha iyilerini yaptık yine yaparız sizler daha iyilerine layıksınız :mrgreen: bu sefer mağaraya soktuk diye sıradan bir şey oldu sanmayın daha iyisini isteyin daha iyisini yapalım YAPIMDA VE YAYINDA EMEĞİ GEÇEN HERKEZE teşekkürler ( beğenmeyen varsa YÜZYÜZE görüşelim ::evil::::huuuh::::whip::::pokey::)

iyiydi abartmayın :p daha iyilerini yaptık yine yaparız sizler daha iyilerine layıksınız :mrgreen: bu sefer mağaraya soktuk diye sıradan bir şey oldu sanmayın daha iyisini isteyin daha iyisini yapalım YAPIMDA VE YAYINDA EMEĞİ GEÇEN HERKEZE teşekkürler ( beğenmeyen varsa YÜZYÜZE görüşelim ::evil::::huuuh::::whip::::pokey::)

varsa oyle bı delıkanlı bende yanındayım cengız abı goruselım onlarla::cekic:: ::cekic:: ::cekic:: ::sapkaa:: ::sapkaa:: ::sapkaa::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla ne yalan söyleyim Süperdi.... Şarkı söyleyenlere geceyi düzenleyenlere katılanlara teşekkür ederim şahsım adına.....

Amma şarkı söyledik ha.... :p

Orkestra iyi çalıyordu..... Dayanamadık.... :cherry::cherry::cherry:

Bak doğruyu söyleyenleri severük :cat: Kıyıtırığız işte nabarsın :bounce:
Bende sandım mağaranın akustiği falan sizi galyana getirdi:queen:
Bi re minörr ver baim Alper abiii :queen:

haftanın yorgunluğuyla geldiğim mağrada öyle bi motivasyon almışımki gazımız bitmedi bizde şimdi eve geldik özgürlen,

ne mt izmiriz be maşallah , mekana evsahipliği yapan muzeffer bizden, orkestra bizden hatta yetmedi ithal solist getirttik renk olsun diye, gecenin rengarenk geçmesi için de bir kaç deli lazım zaten ondan bol bol var, bunları güzelce sentezleyince çok özel ve keyifli bir gece oldu, nazar değmesin,

başta telleri titreten muzeffer , ali, murat, sercan'a, organizasyonu ayarlayan forrapa ( gelmeyeni banlayacam dedi:p) ve katılan herkese teşekkürler

Süper bi geceydi gerçekten :rendeer: muzaffer kardeşime ve ali'ye ayrıca tşkler harika bir gece yaşattılar bize :rendeer:

en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ben çok sevdim mağarayı :queen:

ben sevmedim abi mangal havasını vermedi bana basık geldi şöyle çayırda çimende bunun tekrarını yapalım yayılalım açık hava zamanı geldi birde gitarı açık havada dinleyelim kış mekanı olarak burayı elde tutalım :rendeer:

dün gece için başta Ali Murat ve Sercan'a(şimdi yazmassam kesin bişiler yapar:p)

geceyi organize eden ve şarkılarda süper performans gösteren forrapim müdürüme danslarıyla geceye renk katan cengiz abim ve cesiye şarkının sözlerini unuttuğumda alkışıyla motive eden alp abime ve katılan herkeze sonsuz teşekkürler...:rendeer::rendeer:

Sizi seviyorum MT İzmir AİLESİ:rendeer::rendeer::rendeer:

"ben ne yazacam bilmiyorum.Kısaca iyiki varım mt izmirde diyecem ama bu kelimeler yetmez
dün benim canım gercekten cok sıkkındı taki magaraya gelene kadar sizleri ortamı yaşayınca anlıyor insan HAYATTA YAPACAK DAHA ÇOK İŞLER VAR.Gecedeki herkes ayrı bi güzeldi hepinize cok teşekkürler.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

gerçekten güzel bi geceydi yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler......
(fotolar nerde fotolar)

güzel bir geceydi bence de... Muzaffer başarılar diliyorum sana ayrıca. Umarım senin için iyi şeyler olur. arkadaşlar bende biraz foto var ama yükleyemiyorum ben Gittardandomun marmarise inmesini bekleyeceğiz o atacak siteye akşam 9 u bulur tabi.

güzel bir geceydi bence de... Muzaffer başarılar diliyorum sana ayrıca. Umarım senin için iyi şeyler olur. arkadaşlar bende biraz foto var ama yükleyemiyorum ben Gittardandomun marmarise inmesini bekleyeceğiz o atacak siteye akşam 9 u bulur tabi.

istersen msn den bana yolla ben yükleyeyim siteye...... msn adresimi p.m atarım sana

FOTOLARI İSTERÜÜÜKKKK:cherry::cherry::cherry:

EN AZINDAN BEN İSTERÜM :queen::queen::queen::queen:

ben sevmedim abi mangal havasını vermedi bana basık geldi şöyle çayırda çimende bunun tekrarını yapalım yayılalım açık hava zamanı geldi birde gitarı açık havada dinleyelim kış mekanı olarak burayı elde tutalım :rendeer:

Şimdi orda bi dur abi :) bana kalırsa hiç bi etkinlik mangal olayının yerini tutamaz :wiinkk: ama mangaldan da pek kalır yanı yoktu dün gecenin, herkese çok teşekkür ederim sınav öncesi iyi geldi diyebilirim :) sınav olmasaydı daha fazla o güzel ortamda bulunabilirdim fakat malum sabahın köründe bizi yollara koyanlar utansın :pr:

Müzk etkinliğinde, dans etkinliğinde bilimum eğlence adına, bilgi ve paylaşım adına emeği geçen herkese teşekkür ederim..

İyi ki aranızdayım :)

:cat:süper bir geceydi ali ve muzafer murat ve sercana çok teşekürler:rendeer: çok güzel bir gece yaşatılar gitarları ve de yüreklerine sağlık
uzun zamandır böyle eylenmemiştim saygılar.:rendeer:

biz de uzun zamansır sana bakıp bu kadar eğlenmemiştik :) neydi dünkü halin, bir bohem, bir hiperaktif...:queen:
Valla ne yalan söyleyim Süperdi.... Şarkı söyleyenlere geceyi düzenleyenlere katılanlara teşekkür ederim şahsım adına.....

Amma şarkı söyledik ha.... :p
abii yalnızım dostlarımı söylerken çok içli söyledin yahu, tebrik ediyorum seni...

Gitar açık havada bu tAdı vermez güzel abim...
dün gece için başta Ali Murat ve Sercan'a(şimdi yazmassam kesin bişiler yapar:p)

geceyi organize eden ve şarkılarda süper performans gösteren forrapim müdürüme danslarıyla geceye renk katan cengiz abim ve cesiye şarkının sözlerini unuttuğumda alkışıyla motive eden alp abime ve katılan herkeze sonsuz teşekkürler...:rendeer::rendeer:

Sizi seviyorum MT İzmir AİLESİ:rendeer::rendeer::rendeer:

Muzaffer, biz sana teşekkür ederiz sahneni paylaştığın için... Hatta sahne mangala döndü desek daha doğru olur, herkes çıktı işini gördü vallahi:queen:

Güzel geceydi, emei geçen herkese teşekkürler, yoldayım, otobüsün wireless'ını kullanıyorum, bu mesajı yazana kadar 2 defa gitti bağlantı, fotolar gece yüklenecek, idare edin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar