[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-

bazı haftalar küçük aksamalar olabilir sorunu büyütmeyelim yarın akşam güzel olacak buna odaklanın relax olun gözlerinizi kapatın eğlenmeye bakın ve sayın müdürüm topiği biraz düzenlemek adına bazı konu dışı mesajları silmeni diliyorum istiyorum birkaç saatini ayırabilirsen izmiri bir elden geçir :rendeer:

sanki akşam gidip bulacaksın okulu. kardeşim sabahtan git olmadı chatkut a sor. bırak bu işleri yemezler. o yüzden kaçışın yok geleceksin

güncelleme yapayım dedim sercan burayı iyi oku

valla kanka, biliyosun ne zaman vaktim olsa hafta ici hafta sonu farketmiyor arıyorum sizi... bugun butun gun yagmurda sürdüm, eve gelip üstümü degistim bi daha sürdüm... dun Manisa dan narth(Hamdi) bendeydi, guzel vakit gecirdik... gazi kadınlarda takıldık biraz. bagrımız acık bi sekilde FENERBAHCE konvoyuna eşlik ettik...sabah yagmurunda onu bornovaya bırakıp, sırılsıklam bi sekilde acıkogretim burosuna gidip kitaplarımı ve ogrenci kartımı yenilettim... aksamda gittardando yu Alsancak pizza pizza da yakalayip pizzasindan bi parca yiyerek eve geldim... hastayım... öhü öhüüü...

ama ayakkabı koruyucularımdan almak isteyenler varsa gelirim tabii:mrgreen:

Ben de önce bornova sonra atakente gidicem sınav için, akşama da Buca'ya geçerim MT'de ilk katıldığım buluşma Mağarada olucak ne mutlu bana :queen:

aramıza hosgeldin... grupla ilgili kuralları vasco nickli uyeden detaylıca alabilirsin...:cat:

inşallahhhh. tabi aksilik çıkmazsa gelcemmmmmm gelemezsem şaşırmayınnnn:cat:

gelemessen hic sasirmayız Burcu:wiinkk: Anladın sen onu...:rendeer:

hangi okul..?
ben vali erol çakır lisesinde görevli olucam...:cat:

Kardesim adresi biliyorsan yardım et bana:) :rendeer: gogıl örtten(google earth) nasıl bulacagız bunu...

TARİH: 05/04/2008 09:00 CUMARTESİ

ADRES:
ANKARA İLKÖĞRETİM OKULU KARŞIYAKA SALON NO: 11907 SALON: ÜST SALON 02 SIRA NO: 006 DERSLER: 3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
3169 - MALİYET MUHASEBESİ
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

yarın ne yapıp edip Muzaffer icin orda olmaya calısacagım... Hersey muzo icin:):p:mrgreen: geliyom Muzo... senin icin bi de sarkı soyleyecegim ve ordaki son işin olacak:mrgreen:

yarın ne yapıp edip Muzaffer icin orda olmaya calısacagım... Hersey muzo icin:):p:mrgreen: geliyom Muzo... senin icin bi de sarkı soyleyecegim ve ordaki son işin olacak:mrgreen:

yandık desene o zaman dükkanı boşatsalar etraftaki apartmanlar boşalması lazım :p gel gel uglycim benim su ayağa takılan zava zingolardan istanbulda çok satmışşın çaylar sendenmiş :queen:

Kardesim adresi biliyorsan yardım et bana:) :rendeer: gogıl örtten(google earth) nasıl bulacagız bunu...

TARİH: 05/04/2008 09:00 CUMARTESİ

ADRES:
ANKARA İLKÖĞRETİM OKULU KARŞIYAKA SALON NO: 11907 SALON: ÜST SALON 02 SIRA NO: 006 DERSLER: 3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
3169 - MALİYET MUHASEBESİ
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

sercanım çok kolay bi yere düşmüşsün google earth'e falan ihtiyaç yok :wiinkk:
senle çarşıda döner yediğimiz sokağa gir dümdüz git okul karşına çıkıcak :queen:
hadi hayırlı traşlar akşam görüşürüz :bounce:

Bu akşam malesef aranızda olamayacağız:salut:
a) mesai var
B) mesai var
C) mesai vaaaaaarrrrrrrrrrrrrr aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:salut:

ben nöbette olucağım size iyi eğlenceler canım arkadaşlarım iyi dönüşler

eyvallah kardeşim sen gel şarkı söylede varsın son işim olsun bizimkiler senin o güzel sesinden mahrum kalmasınlar yeterki:rendeer:

bu akşam yanımda olacak herkeze şimdiden teşekkür ederim umarım hepimiz için eğlenceli geçecek bir akşam olur....

bu arada cengiz abi senin söyleyeceğin parçaya hazırlandım ona göre :rendeer:

akşama görüşmek üzere (saat 5 ten sonra mekanda olacağım ben erken gelmek isteyen olursa orda görüşrüz)

kısmetse görüşürüz marchocias, mekan kapanmadan buca belediyesini bulurum inşallah :p

şimdide hava günlük güneşlik:) arabayı verdik abiye motor sırılsıklam bende nası gelcem diye dusunup duruyodum :p ordayızz :cat:

şimdide hava günlük güneşlik:) arabayı verdik abiye motor sırılsıklam bende nası gelcem diye dusunup duruyodum :p ordayızz :cat:

Arkadaşlar Hıfzısıhha, Hatay, Nokta, Üçyol, Bozyaka tarafında oturan arkadaşları araba ile geçerken alabilirim, ben arabayla gelicem buluşmaya, havalara belli olmadığı için yağmur yağabilr motoruyla gelmek istemeyen arabası olmadığı için gelemeyen arkadaşlar için bir yardımım olur... Bana siteden özel mesaj atarsanız telefon numaramı veririm akşam buluşup Buca'ya geçeriz...

sağol bahri tşkler hava bozmadı böle gider insallah gitmezse ararım :cat:

20 dakika sonra yani 18:30 da çıkıcam arkadaşlar, son anda fikrini değiştirip gelmek isteyenler 0506 507 63 53

Hıfzısıhha, Hatay, Nokta, Bahçelievler, Üçyol, Bozyaka istikametinde olan arkadaşları alabilirim..

Belediye önünde görüşmek üzere...

dolmuş şöförü gibisin bahri haaa :queen::queen: güldürdün akşam akşam beni :) ben motorla geliyorum:cat:

mukemmel bır geceydı arkadaslar herkese sonsuz tesekkur ederım burdan bı cok sey yazmak ısterdım ama o yasananlar kelımelerle ıfade edılemez turdendi HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...:rendeer::rendeer:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
bikerboy35, OzCaN35

kım o mısafır bızden bırımı yoksa:D:D

butun mıllet eve gırer gırmez yatağa atladı sanırım nobet yınemı bende:p

Son düzenleme:
mukemmel bır geceydı arkadaslar herkese sonsuz tesekkur ederım burdan bı cok sey yazmak ısterdım ama o yasananlar kelımelerle ıfade edılemez turdendeı HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...:rendeer::rendeer:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
bikerboy35, OzCaN35

kım o mısafır bızden bırımı yoksa:D:D

butun mıllet eve gırer gırmez yatağa atladı sanırım nobet yınemı bende:p

Boşunamı bekçi bekçi diyip duruyoz sana bak bulaşmış bekçiden bişiler sana ki sürekli nöbet sende::koop::::koop::::koop::

:cat:süper bir geceydi ali ve muzafer murat ve sercana çok teşekürler:rendeer: çok güzel bir gece yaşatılar gitarları ve de yüreklerine sağlık
uzun zamandır böyle eylenmemiştim saygılar.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar