sanki akşam gidip bulacaksın okulu. kardeşim sabahtan git olmadı chatkut a sor. bırak bu işleri yemezler. o yüzden kaçışın yok geleceksin
güncelleme yapayım dedim sercan burayı iyi oku
valla kanka, biliyosun ne zaman vaktim olsa hafta ici hafta sonu farketmiyor arıyorum sizi... bugun butun gun yagmurda sürdüm, eve gelip üstümü degistim bi daha sürdüm... dun Manisa dan narth(Hamdi) bendeydi, guzel vakit gecirdik... gazi kadınlarda takıldık biraz. bagrımız acık bi sekilde
FENERBAHCE konvoyuna eşlik ettik...sabah yagmurunda onu bornovaya bırakıp, sırılsıklam bi sekilde acıkogretim burosuna gidip kitaplarımı ve ogrenci kartımı yenilettim... aksamda gittardando yu Alsancak pizza pizza da yakalayip pizzasindan bi parca yiyerek eve geldim... hastayım... öhü öhüüü...
ama ayakkabı koruyucularımdan almak isteyenler varsa gelirim tabii:mrgreen:
Ben de önce bornova sonra atakente gidicem sınav için, akşama da Buca'ya geçerim MT'de ilk katıldığım buluşma Mağarada olucak ne mutlu bana :queen:
aramıza hosgeldin... grupla ilgili kuralları vasco nickli uyeden detaylıca alabilirsin...:cat:
inşallahhhh. tabi aksilik çıkmazsa gelcemmmmmm gelemezsem şaşırmayınnnn:cat:
gelemessen hic sasirmayız Burcu:wiinkk: Anladın sen onu...:rendeer:
hangi okul..?
ben vali erol çakır lisesinde görevli olucam...:cat:
Kardesim adresi biliyorsan yardım et bana

:rendeer: gogıl örtten(google earth) nasıl bulacagız bunu...
TARİH: 05/04/2008 09:00 CUMARTESİ
ADRES:
ANKARA İLKÖĞRETİM OKULU KARŞIYAKA SALON NO: 11907 SALON: ÜST SALON 02 SIRA NO: 006 DERSLER: 3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
3169 - MALİYET MUHASEBESİ
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ
yarın ne yapıp edip Muzaffer icin orda olmaya calısacagım... Hersey muzo icin

:mrgreen: geliyom Muzo... senin icin bi de sarkı soyleyecegim ve ordaki son işin olacak:mrgreen: