üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

efenimmm.... şöle kabaca kardeşlerimize, çocuklarımıza giderken yanımızda getirmemiz gereken olmazsa olmazlardan bir liste çıkardım... Ekleme yapılabilir... Fazla mala hayır demeyiz... Ama listeden birini seçip tamam ben bunu alabilirim diyen varsa... lütfen bilgi versin... alamama gibi birşey söz konusu olduğunda da haber versin lütfen...

::gozluk:: 30 adet meyveli süt
::gozluk:: 30 adet meyveli süt
::gozluk:: 30 adet toto (yumurta şeklinde içinden oyuncak çıkan çikolata)
::gozluk:: 30 adet toto
::gozluk:: 60 adet meyveli kek (topkek v.s.) vınvın temin edecek...
::gozluk:: 60 adet ............... (bisküvi türü)(akıl-fikir talebi.. ne olabilir?)
::gozluk:: 60 adet star ballons (oyuncak) delipoyraz temin edecek...::pala::
::gozluk:: 2-3 kilo kadar kurabiye (karışık)
::gozluk:: 40 adet Taç (kızlar için ponponlu)
::gozluk:: 40 adet ........(erkek çocukları için) ( ne olabilir bilmiyorum... akıl-fikir talebi)

Son düzenleme:
efenimmm.... şöle kabaca kardeşlerimize, çocuklarımıza giderken yanımızda getirmemiz gereken olmazsa olmazlardan bir liste çıkardım... Ekleme yapılabilir... Fazla mala hayır demeyiz... Ama listeden birini seçip tamam ben bunu alabilirim diyen varsa... lütfen bilgi versin... alamama gibi birşey söz konusu olduğunda da haber versin lütfen...

::gozluk:: 30 adet meyveli süt oğlum ve ben temin edecek::friends:
::gozluk:: 30 adet meyveli süt oğlum ve ben temin edecek::friends:
::gozluk:: 60 adet ............... (bisküvi türü)(akıl-fikir talebi.. ne olabilir?)
::gozluk:: 2-3 kilo kadar kurabiye (karışık)
::gozluk:: 40 adet ........(erkek çocukları için) ( ne olabilir bilmiyorum... akıl-fikir talebi)

+ 100 adet balon oğlum ve ben temin edecek::friends:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2- 3 kg kurabiyeleri ben alırım abi kurabiyeleri beni yaz

::gozluk:: 30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek::friends:
::gozluk:: 30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek::friends:
::gozluk:: 2-3 kilo kadar kurabiye (karışık) okan-gizem temin edecek::shake2::

+ 100 balon oğlumveben temin edecek::friends:

Son düzenleme:
sevindirmek güzeldir hele birde çocuksa gözlerinin içindeki parıltı dünyalara değer emeğine sağlık.
yaz benide usta listeye kızımla geliyorum bahçeli evlere götürmedim diye hala bozuk hani konuşmuştuk'ya eve gelince bahsettim dört gözle bekliyor haberin ola taçlarda benden

yaf ıyıde 4 mayıs pazara gelmıyor ki.cuma yanı ayrın ayın 4 ü pazar 6 sı oluyor bı yanlıslık var bu ısde.

yaf ıyıde 4 mayıs pazara gelmıyor ki.cuma yanı ayrın ayın 4 ü pazar 6 sı oluyor bı yanlıslık var bu ısde.

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry: tamam sen cuma olan 4 mayısta gidersin olurmu ? :cherry::cherry::cherry:
:queen::queen::queen::queen::queen:

30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek::friends:
30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek::friends:
30 adet toto sstek temin edecek::music2::
30 adet toto
60 adet meyveli kek (topkek v.s.) vınvın temin edecek...
60 adet ............... (bisküvi türü)(akıl-fikir talebi.. ne olabilir?)
60 adet star ballons (oyuncak) delipoyraz temin edecek...::pala::
2-3 kilo kadar kurabiye (karışık) okan-gizem temin edecek::shake2::
40 adet Taç (kızlar için ponponlu) aparat temin edecek::pulp::
40 adet ........(erkek çocukları için) ( ne olabilir bilmiyorum... akıl-fikir talebi)

+100 adet balon oğlumveben temin edecek::friends:

Son düzenleme:
sevindirmek güzeldir hele birde çocuksa gözlerinin içindeki parıltı dünyalara değer emeğine sağlık.
yaz benide usta listeye kızımla geliyorum bahçeli evlere götürmedim diye hala bozuk hani konuşmuştuk'ya eve gelince bahsettim dört gözle bekliyor haberin ola taçlarda benden

abi al bigun gene gel ya antremana biz her salı perşembe ordayız kızın içinde deişiklik olur bizim cocuklar içinde zihinsen engel için bu arada gene burhan felegin onunde bulusmak farz oldu gizemde selimiyede :) oturuyo gene bulusurz abim senle

sitede yeni bir furya başladı... abuk sabuk kişiler tanışma topikleri açıyor.. daha girişinden ne olduğu belli... ama bakarmısınız? bizim topikten daha fazla prim yapıyor... :farao::farao::farao::farao::farao: gerçekten ne kadar üzücü... bayan olduğunu saklayanlara kızmayın işte... ::rantinp:::angry2::::ranntign::cekic::::pokey::

sitede yeni bir furya başladı... abuk sabuk kişiler tanışma topikleri açıyor.. daha girişinden ne olduğu belli... ama bakarmısınız? bizim topikten daha fazla prim yapıyor... :farao::farao::farao::farao::farao: gerçekten ne kadar üzücü... bayan olduğunu saklayanlara kızmayın işte... ::rantinp:::angry2::::ranntign::cekic::::pokey::

boş ver takma sen onlarıı...

bu arada ben ne yapabilirim diye soracaktım... gerçi sormama gerek yok die düşünüyorum ama :cat:

neyse sen listenden bişeyleri benim için belirle artık... ne olursa...ç:)

boş ver takma sen onlarıı...

bu arada ben ne yapabilirim diye soracaktım... gerçi sormama gerek yok die düşünüyorum ama :cat:

neyse sen listenden bişeyleri benim için belirle artık... ne olursa...ç:)

40 adet erkek çocuklar için oyuncak ( ama ne olabilir? ) ufak araba belki.. ya da anahtarlık.. yaw bilemiyorum yardımcı olun lütfennn...

o zamann..

40 adet erkek çocuklara oyuncak SİLAH1 (TAÇI APARAT ALDI)

30 adet Toto (içinden oyuncak çıkan yumurta çikolata) ESKİCİ
uygunmudur?

haklısın abi ben iki turlude hem erkek hem bayan bölümünde olmak zorundayım :) hep bu gizem yuzunden saka biyana nese abi biz işimize bakalım boswer cok guzel gecicek eminim

40 adet erkek çocuklar için oyuncak ( ama ne olabilir? ) ufak araba belki.. ya da anahtarlık.. yaw bilemiyorum yardımcı olun lütfennn...

abi alabilen varsa ufak arabalar oluyo onlardan alsın benim para anca kurabiyelere yetiyor malum öğrenci cebi kusura bakmayın artık :pale:

Son düzenleme:
LİSTENİN SON HALİ

30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet meyveli süt oğlumveben temin edecek
30 adet toto sstek temin edecek
30 adet toto eskici temin edecek
60 adet meyveli kek (topkek v.s.) vınvın temin edecek...
60 adet bisküvi türü Marv temin edecek
60 adet star ballons (oyuncak) delipoyraz temin edecek...
2-3 kilo kadar kurabiye (karışık) okan-gizem temin edecek
40 adet Taç (kızlar için ponponlu) aparat temin edecek
40 adet erkek çocukları için oyuncak silah1 temin edecek

+100 adet balon oğlumveben temin edecek

. ben halederim arama
. tac ıda ben halderim

tacı dün aparat ben alırım dedi.. size de erkek çocuklar için oyuncakları yazdım.. ama biliyorsunuz fazlası zarar değil... uygun ve bütçenizi zorlamayan birşeyler bulursanız almamazlık etmeyin.. tahtakaleye yakın olmaz size biraz avantaj katıyor...

Son düzenleme:
Delipoyraz abi ben daha ayılamadım ama bende bişiy alırım,
hatta birgün seninle eminönüne oyuncakcıya gidelim beraber seçeriz
şimdi aklıma bişey gelmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar