Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
 |
Sebep: Başlık hakarete varan tartışmalar içerdiği için kilitlenmiştir. |
|
|
|
arkadaşların yazdıklarına bende çok güldüm onlar duracağı yeri biliyolar, ama bazı bayan arkadaşlaş(dengesiz) ne konuştuklarını bilmiyolar şu terbiyesiz mahluktan bahsediyorum adı tombiş midir dobiş midir saçı uzun aklı kısa. site yönetimi neden bunu uyarmıyo da benim yazdığım şeylere kilit koyuyo kendini bayan zanneden mahluklara ayrıcalıkmı tanınıyo hadi bunada kilit vurun ne kadar adaletli olduğunuzu gösterin herkese.
1-Bir bayanla nasıl konuşulacağını bilmiyorsun demeyeceğim,çünkü herşeyden önce bir insanla nasıl konuşulacağını bildiğinden de emin değilim.
2-Sitede bir problem olursa,bunu bize bildirirsin,biz gerekeni zaten yaparız,burada hakaret etmekle çözüme ulaşamazsın.Bu güne kadar binlerce üye şükür arkamızdan birşey konuşmadı,bize adaletsiz demedi.Ki adaletsizlik yapmak için hiç bir sebep de yok.Banane Tubiş in uyarılması ya da uyarılmamasından,ya da senin kilitlenen başlıklarından.Ben işimi yaparım,kurallara uymayan şeyler benim için aynıdır,kimin yazdığı önemli değil,ne yazıldığı önemli.
3-Kullandığın kelimeler direkt olarak hakaret.Seni siyasi konu açtığında uyarmıştım,üzerine bir de böyle bir mesajdan sonra 1 haftalık tatile göndermekten başka çare bırakmadın.
4-Tubiş de senin gibi bir üye,çok değil bir kaç gün önce sadece 1 uygunsuz kelime kullandı diye 3 gün onun da üyeliğini dondurdum.Ama o böyle garip cümleler sarfetmedi,seninle arasında ufak bir fark oluşursa da bu senin tarzından kaynaklıdır.Nerede ne yapması gerektiğini iyi biliyor diyemem,ama senden iyi bildiğinden eminim.
Foruma üye olan kullanıcılar forum kurallarını kabul etmiş sayılır.Üye olduğu süreç içerisinde foruma uyum sağlayamadığını düşünenler istekleri doğrultusunda üyeliklerini iptal ettirebilirler.
Saygılar
MT Yönetimi
forrap