arkadaslar bana cok acıl supershadow koruma demırı ve ruzgarlıgı lazım acıl yardım nereden bulabılırım cıkma bıle olur bana ozelden yazın lutfen :queen::cat:
Benim motor henüz 1000 km yi yeni devirdi.Hiççç sorun yok.tüm Keeway kullanıcılarına selamlar arkadaşlar bir araştırma yapıyorum ama açıkcası tüm topiği okuyamadım.
50000 veya 100000 kmleri devirmiş kullanıcı varmı acaba?
Motosikleti ne gibi sorunlar çıkardı? (çıkardı mı?)
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Benim motor henüz 1000 km yi yeni devirdi.Hiççç sorun yok.
yaptığım hesaba göre 50.000 olması için 25 yıl geçmesi gerekiyo.
Ben o zaman 69 yaşında olacağım.Ömrüm yeterse,motor sağlam kalırsa o zaman ak saçlarımı at kuyruğu yapıp sarkık bıyık salacağım,kask falan da takmam,sadece bandana o saatten sonra.Belki tüm sırtıma dögme filan da yaptırır,sarkık yerlerimi çengelli iğne ile tuttururum ama motora da biner raporumu da veririm.
gururla derim ki" kardeş 50.000 km yi gördük,boşuna demedik bu motorlar sağlam" diye
rapor veririm.
shadow slx, bende şansa bugün motorumu muayeneye götürdüm. Benim ki de 2006 model ve bende 2. sahibiyim. Motorun muayenesi de 2007 de bitti. Yani 1 yıl. Sordum muayene istasyonunda birine 2 yıl dediler. sanırım bu 2 yıl olması geçen sene çıkan bir kanun..
Ve ben motorumu aldıktan bir ay sonra ruhsatı üzerime geçirdim. Geçen seneden kalan ve bu senenin de vergilerini ödemem gerekiyordu muayene için.. Ama bilgisayarda motorum hala, motoru aldığım kişinin üzerine görünüyor. Yani ne vergisini yatırabiliyorum ne de muayenesini yaptırabiliyorum. Bu nasıl iştir anlamadım!!:farao: Orda işlemi yapan memurların aptallığını biz çekiyoruz.. Şimdi gidip tekrar uğraşacam trafik şubede...
Bu arada motorların muayenesi, araç trafik muayene istasyonlarında yapılıyor. Ruhsattaki muayene tarihi bitmeden ya da biter bitmez hemen en yakın araç trafik muayene istasyonuna gidiyorsunuz. Orda maliyenin de veznesi var. Motorlu taşıtınızın eksik olan (varsa) vergilerini yatırarak temiz kağıdı alıyorsunuz.. Zaten gerisini orada söylerler ne yapmanız gerekiyor. Muayene de 60 ytl civarında bişey.. Aracınızın muayenesi olmazsa ne mi olur?? Polis çevirirse motorunuzu bağlar..