tesekkurler
APV 41 =( bisekilde oducem bidaha gelmez insallah =(
:cherry::rendeer:
BU ARADA 25 KARAKTER
19-20nisanda ankaradayım sanırım 26-27 nisanda da ayvalık yapacaz.
wallace'm ayvalık gezisimi yoksa tektenmi gidicen.hayır gezi falansa kaçırmayalımda o bakımdan :cat:
19-20nisanda ankaradayım sanırım 26-27 nisanda da ayvalık yapacaz.
wallace'm ayvalık gezisimi yoksa tektenmi gidicen.hayır gezi falansa kaçırmayalımda o bakımdan :cat:
Geçen seneki gibi ayvalık kardeşim hep beraber. hatta tavşanlar seni soruyorlarmış ayvalıkta. Haber edeceğim mutlaka size. kontenjanınız ayrılacak öncesinden. (hoş orda da bi motorlu sen varsın ama neyse:queen
:cherry::rendeer:
BU ARADA 25 KARAKTER
Kardeşim işletmenin bahçesine hamak ve çardak yaptırmışsınız doğru mu? tabi ya iyi düşünmüşsünüz tam zamanı bahar geldi iyi keyif yapılır oralarda.
(hoş orda da bi motorlu sen varsın ama neyse:queen
kardeşim üzülerek söylüyorum v-storm'u SATTIMr:
(hoş orda da bi motorlu sen varsın ama neyse:queen
kardeşim üzülerek söylüyorum v-storm'u SATTIMr:
Gürkay merhaba kardeş...
umarım iyisinizdir...epeyden buyana görüşemiyoruzale:
motosikletide satmışsın:salut:
şu günleri,,şu hareketlilii tekrardan görmek çok güzel....
Mecit sanada selamlar kardeş:rendeer: nehaber?
şu günleri,,şu hareketlilii tekrardan görmek çok güzel....
Canlandırırız topiğinizi.... Havalar da ısındı hani...![]()
abi potansiyel var ama fitili ateşlicek gücümüz yok..grubumuzun lideri serkan abim biraz uzak olsada,,bana onun maneviyatı yeter,,SERKAN abimin bana çok dua etti,,ben ve dostlarım manisada klübü kurduk...
siteden uzağız ama manisada fırtınalar estiriyoruz..
Gürkay merhaba kardeş...
Merhaba özer abi umarım sende iyisindir.bizde bi yaramazlık yok en kısa zamanda görüşücez inşallah tıpkı eski günlerde olduğu gibi yengeye selam ederim :cat: buarada senin yeni motorun hayırlı olsun abi kazasız belasız inşallah iyi günlerde kulanman dileğiyle:rendeer:
Ben hazırım vala Murat. Ne zaman isterseniz gelin. Ben söylenenlere kulak tıkadım bilem. Vala kızdırmayın beni motor alırım haaaaaaa. Zaten kendimi zor tutuyorum.
Gürkay merhaba kardeş...
Merhaba özer abi umarım sende iyisindir.bizde bi yaramazlık yok en kısa zamanda görüşücez inşallah tıpkı eski günlerde olduğu gibi yengeye selam ederim :cat: buarada senin yeni motorun hayırlı olsun abi kazasız belasız inşallah iyi günlerde kulanman dileğiyle:rendeer:
Sağol kardeşim benim...
eski günlerimizmi:mrgreen::mrgreen: yok daha çook genciz dur bakalım hele
25-30 sene dahaaa eskiyelim
selamın başüstüne sende selamlarımızı söyle hanım kardeşime:wiinkk: