Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet evet orası uygun fatihsevim orada bi nokta var
onu yakalayınca motor hafifçe fırlıyordu zaten..

fatihsevim..

evet o noktada motor artık tam performansta(redlıne harıcı) oyuzden ozellıkte elcıkte tıtresım olusuyor..

ben kacar ıyı geceler herkese..
erman_erkan plaka degısmelı:rendeer:

saolun :) bende bi ara silivrive gelcem bi tur atcam kaccamm bızım yazlık ordaydı parkkoyde oraya bi ugrıcam :)

ngk'nın iridyum bujisi var cbr125r'a göre kodu;CR9EIX-IRIDYUM 53ytl civarında,dün sordum.
hızında artış olmaz fakat daha fazla kullanım ömrü var 20bin küsür km,değiştirmeden kullanabiliyormuşsun.
mototal'dan öyle bilgi aldım buji orada satılıyor.
ben kullanım kılavuzunda yazan 2.seçenek olan NGKCR9E,aldım 18ytl.

bilgiler için sağol dostum.yalnız şu son hız konusunda pek yorum yapılmadı.

birdaha sölim ; düz yolda 110 a kadar problem yok bi yarım saat sora 120 e ulaşıyor.kafa aşşağı ise 130.normalmi bu değerler yani benim motorumda problem yok dimi

bilgiler için sağol dostum.yalnız şu son hız konusunda pek yorum yapılmadı.

birdaha sölim ; düz yolda 110 a kadar problem yok bi yarım saat sora 120 e ulaşıyor.kafa aşşağı ise 130.normalmi bu değerler yani benim motorumda problem yok dimi

bence var eger motorunda teker değişikliği yoksa gercekten normal değil senın 120 yaptıgını duz yolda sabit gidebilmen 130u da duz yolda son gazla yapmaz lazım hatta 135-140 duz yolda 145ide yokuşta yapman lazım fakat motorunun rodaj donemi onemli nasıl geçirildigini bilmen lazım

benım motorum honda cgl125 bile duzde 105-110 rahat cıkıyor aynı senınki gibi 120yi yarım saat sonra goruyor fakat fark benımki 9 beygir seninki 13

Son düzenleme:
duz yolda sabıt olarak 130 gıtmesı pek olası degıl acıkcası hafıf meyılle ulasıyor o hıza(anlık olan mucızevı yada mukemmel kosullardakı denemeler harıc tabı)
son hızda rodaj agırlık bakım zamanı gıbı faktorler bırlesıyor..
gorkıyle ben gıderken,gorkı yatmaya baslayınca ben arkada kalırdım
mesela:D

ERRTech
Aklında ne vaRR meRRak ettim abi???

spawnem
Ümraniye D&B motor
Cevizli Mehmet Konşuk
Hasanpaşa Mototal

Bu arada Ngk bujiler Mototal'da satılıyor...

bence var eger motorunda teker değişikliği yoksa gercekten normal değil senın 120 yaptıgını duz yolda sabit gidebilmen 130u da duz yolda son gazla yapmaz lazım hatta 135-140 duz yolda 145ide yokuşta yapman lazım fakat motorunun rodaj donemi onemli nasıl geçirildigini bilmen lazım

benım motorum honda cgl125 bile duzde 105-110 rahat cıkıyor aynı senınki gibi 120yi yarım saat sonra goruyor fakat fark benımki 9 beygir seninki 13

lastik orjinal,değişme yok.
racer 200 le düz yol 130 görüyorum diyenler var,bende bu yüzden dedim problem benim motordamı diye.

rodaj nasıl yapıldı bilmiyorum ilk sahibi değilim.umarım filtreler falan değişince biraz düzelme olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar