[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay budane bişeyde yapmadım ama derken 1 nisan şakası oldugunu gördüm yoksa cok üzülecektim arkadaşlardan ayrılacagım icin biz bir aileyiz :)

amaaaaaan be abiiiiiiiiiii. bi sattir ne hata ettim diye arıyorum. canım çıktı :mrgreen:

Ulan sabah sabah duruşma yapıyoruz, bi ara verdik foruma bakayım dedim, ilk ağzımdan çıkan hass..tir oldu, sebep neymiş dedi, sonra haaaaaaaa dedim ehü ehü

Bugün bir şaka olacagını biliyordum ama bukadar kapsamlı birşey beklemiyordum:mrgreen:

ya benim üyeliğim niye iptal pardon anlamadım yani hergün takip ederim forumlara katılmasam bile

Yaww ben de sapıttım bir an, sebebini okuduğumda da biraz daha sapıttım :D

Sonra yanımdaki arkadaş şaka heralde dedi, zaten benim ayarlar da karışmış, bugünü 31 mart sanıyodum iyi mi :D:D:D

Siz beni kovamazsınız!
Asıl ben istifa ediyorum.

Hahaha :):):)
Çok güzel bir şaka kim akıl ettiyse tebrik ederim.

allahımmm nasıl bir şakadır bu ya:mrgreen: konu başlığını görünce dedim yine ne yaptım acaba:cat: bugün bana yapılan ilk şakaydı ve süperdiii ayrıca bugün benim burda üyeliğim TAM 1 SENE OLDU inş. nice senelere....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hahahahahahaaha:pale: <<<<<< acı acı gülmek :pale: bu şaka benim için de geçerli değil mi :pale::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten çok iyiydi, başlığı ilk fark ettiğimde 1 Nisan olduğu aklıma bile gelmedi. Okuyunca rahatladım. Off, he he ehü ehü:cherry:

Yahu şok oldum bir anda görünce. :)süper bir şaka.hatta bir anda dedim benim için birde özel biryer açmışlar bukadar önemli olduğumu bilmiyordum dicektim gerçi üyeliğimiz iptal edilmiş nasıl yazıcaktımki :p :mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Skullhunter kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir :mrgreen:

Sabah sabah şok oldum. Sitede bir hatam kusurumuda yoktu.
Beni niye attılar acaba diye merak ettim. Bu işin içinde kesin [you] vardır.
Alacağın olsun [you] ben sana yapacağımı bilirim. :)

[ek]Dün akşam Komtan ile nasıl bir şaka yapsak da üyelerimizi biraz şaşırtsak diye düşündük. Herkesin ismine özel bir konu açma olayını ayarlayınca. Şakalar oluşmaya başladı. Üye uzaklaştırmanın herkesi şok edeceğine karar verdik.
Alternatiflerimizde vardı ama en acımasız banlamaktı :) Herkes bana teşekkür ve sitem :) etmiş komtan da işin içinde onada biraz içinizi dökün ya :p

[you] yeni BMW'si hayırlı olsun.
[you] kaza yapmış, kendisi iyi. Geçmiş olsun.
İlginç protesto [you] motosiklete çıplak binenerek eyleme katıldı.
[/ek]

[not]Daha bu başlangıç hazırlıklı olun :bounce:[/not]

Son düzenleme:
Şaşırmadım desem yalan olur :)zekice yazılmış bir kod :p
Skullhunter valla ben bişey yapmadım :Dmotorada full koruma binerim çıplak asla :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar