Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

asım kardes oncelıkle egzozun hayırlı olsun buraya yazmadın ama ben gordum...ses performansı nasıl oldu ıstedıgın gıbı ses verdımı mrk ettım acıkcası...

asm

toplanır bnce ama bıraz pahalı olur.....

Masrafı bir yana,pek sağlıklı olmaz artık...

asım kardes oncelıkle egzozun hayırlı olsun buraya yazmadın ama ben gordum...ses performansı nasıl oldu ıstedıgın gıbı ses verdımı mrk ettım acıkcası...

Buralarda pek bir hareketlilik olmadığı için açıkçası buraya yazmaya gerek duymadım :) (muhtemelen ST&Kanuni alan arkadaşlar,küsen Hyo'cuların yerine burayı dolduracaktır.Onların görüşleri,tecrübeleri de değerlidir.)

Ses olarak fena değil. Her daim kafa ütüleyen bir sesi var. 4 silindirliler gibi alt devirlerde ince bir ses olmadığı için bu birazda.

Performans olarak bir değişme olmadı gibi. Alt devirlerden biraz kayıp var ama üst devirler eh işte daha iyi gibi.

Beklediğim gibi çıktı diyebilirim.

Konuşuruz bir ara okulda.

konusuruz vallaha ıı olur...

topıc bek bı cansız ....akıf motoru aldı kayboldu acaba bende alınca olemı olcam mrk ettım...

bu arada st&kanunıler 4.44 motorda yanı motomax ta satılıckmıs asım haberın olsun bı ara gıder bakarız yakın bızım okula baya...

motoru aldım kaybolmadım :D buralardayım ama motordan düştükten sonra açıkcası eskisi kadar gel bana bin demiyo :D bi servise göndericem aynası falan yapılsın diye.. babamın işleri var bu aralar yatıyo motor :D bugün gittim bi çalıştırdım gene binicem galiba :D

akıf korktum sana bısı oldu dıye nerelerdesın yaaa....bın tabı satma motoru duse kalka orencen ama en kotusu bole olur ınsallah....bende senırım sıfır almaya karar verdım ıstemeyerekte olsa st&kanunı alıcm sanırım pesınde 8200 veya 8100 vereceklermıs motoru...

motoru aldım kaybolmadım :D buralardayım ama motordan düştükten sonra açıkcası eskisi kadar gel bana bin demiyo :D bi servise göndericem aynası falan yapılsın diye.. babamın işleri var bu aralar yatıyo motor :D bugün gittim bi çalıştırdım gene binicem galiba :D

hocam ne zamandır takip ediyorum şu forumu ve dört gözle bekliyorum senin şu motoru alacağın günü:cherry:

valla ikinci konumunda gtr 250 olsa elimde al sende kalsın derdim kendi motorunu alana kadar.nasıl bi heves bu sendeki.

benim böyle çok isteyipte sahip olduğum birşey olmadı hiç hep hevesim geçtikten sonra elde ettim çoğunu.sende olmaz inşallah böyle bir durum.zaten sona yaklaşmışsın gibi görünüyor hadi hayırlısı şimdiden

hocam akıf motorunu aldı sen baya bı gec takıp etmıssın....dusurunce keyfı kactı sanırım...akıf bosver satma ama bu stakiyer ehliyet ısı senı nasıl etkılıcek onu bılemıorum bı acıklasana....

A K İ F !

Dostum kendine gel :) ikiteker bu tabi düşüşlerin de olcak takma kafana :)

İstesen bile motordan soğuyamassın :)

haklısın cakalaz kardes ıkı tekerden soğunurmu yaa mumkun deıl....helekı bu motordan....:p

valla soğumadım :D üstüne bindim bi çalıştırdım :D bi sesini duydum aşk tekrardan canlandı :D buralardayım ya bu hafta sınav haftası :D bakamadım :D yarında kapadokyaya gidicem arkadaşlarla 2 3 gün daha yokum yani :D

bu arada bayaa bi geriden geliosun kardeş :D ben bi motoru alıcaktım kapora verdim sonra gittim 0 km aldım :D 2 kerede düştüm :D üstünden bayaa bi olay geçti yani :D

bu arada resim çekemedim :(

kendi motorum var zaten :D aynasız olsada :D

hakkaten buraları fotolara boğcaktın hanı noldu olmuo ama bole yaaawww bılıosun alamayanların tek ılham kaynagı o fotolar...:mrgreen:

akıf motor askı bıtermı hıc yaaa bağimlılık yapıor kesınlıkle....

beyler nerdesınız allah askına...

hyosung adı altında bir çok konu var . karışmış artık. sadece gt250r den konuşmak karışıklığa genel sebep bence. ortak bir konu belirlenmeli . mesela gt250r - 250 comet 650 veya r olan toplu bir konu sonuçta aynı teknik servis muhabbet ve tarza hitap ediyor. düşüncem böyle. saygılar.:cat:

hyosung adı altında bir çok konu var . karışmış artık. sadece gt250r den konuşmak karışıklığa genel sebep bence. ortak bir konu belirlenmeli . mesela gt250r - 250 comet 650 veya r olan toplu bir konu sonuçta aynı teknik servis muhabbet ve tarza hitap ediyor. düşüncem böyle. saygılar.:cat:

bence yanlış herkes kendi motor grubuyla konuşmalı hem bilgi edinmeli hem bilgi vermeli yoksa hepsi bir arada oldumu konu karısır

hocam akıf motorunu aldı sen baya bı gec takıp etmıssın....dusurunce keyfı kactı sanırım...akıf bosver satma ama bu stakiyer ehliyet ısı senı nasıl etkılıcek onu bılemıorum bı acıklasana....

ben onu senin için yazmıştım hocam yanlış yerden alıntı yapmışım:queen:

ufuk kardes ole desene...vallaha benım derdım ulusal oldu artık kafam ııce karıstı.gıdıp s&tkanuni alıcm bole gıderse ne parca var ortada nede global motor ne garanti hıc bısı kalmadı....offf offf

ufuk kardes ole desene...vallaha benım derdım ulusal oldu artık kafam ııce karıstı.gıdıp s&tkanuni alıcm bole gıderse ne parca var ortada nede global motor ne garanti hıc bısı kalmadı....offf offf

arkadaş biraz daha sabret . en mantıklısı böyle olur . Yedek parça sıkıntısı o kadar çok varmıki . biraz açabilirmisin konuyu . bende seneye dogru gt250r almayı dusunuyorum. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar