Rüya motorunuz hangisi?

600cc bir street bike hiç fena olmazdı:)
mesela; hornet gibi birşey:cherry:

Ben hyosung gt 250 r kullanıyorum niyetim kawasaki zx6 almak ama bu rengi türkiyede yokmuş olsa hemen alırdım ateş gibi valla zaten iyi şeyleri göndermezler buraya.
abi bişi sorcam hyo verdıgın paranın tam hakkını vere bılıyomu yedekparca,servıs,kalıte,vs. bana gordugun olumlu ve olumsuz ozellıklerını sıralarmısın rıca etsem:silent:

ya fiyatına göre iyi bir makine gören 1000 lik sanıyor serviste sıkıntı yok viteste problem var klasik hyo problemi ses tiger eksozla idare eder sarsıntılarda vidalar bazen gevşiyor onun için japondan şaşma

abı bı de bu motor da gaz yememe olayı var mıs daha once hyo kullanmadım onuda acıklarmısın tam anlamıyla:)

Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım 250cc den zaten fazla gaz yemesini bekleme gazı bir anda köklediğin zaman bazen pır pır yapıyor ama burda vitesede dikkat etmen lazım aynen araba gibi hemen vites küçültüp roketlemeyi yapabilirsin ben şu anda 100 oktan kullanıyorum o pır pır vaziyetlerinede kesmiş oldum canavar gibi gidiyor ama 100 oktan motor için iyi değil diyorlar.

Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım 250cc den zaten fazla gaz yemesini bekleme gazı bir anda köklediğin zaman bazen pır pır yapıyor ama burda vitesede dikkat etmen lazım aynen araba gibi hemen vites küçültüp roketlemeyi yapabilirsin ben şu anda 100 oktan kullanıyorum o pır pır vaziyetlerinede kesmiş oldum canavar gibi gidiyor ama 100 oktan motor için iyi değil diyorlar.

100 oktanı bende duydum abı..:pr: hyo kullanan arkadaslarım var mesela 3000 devırle 5000 devır arası gaz yemedıgını ancak o arada almadıgı gazı bı anda cekınce motor dırek atlıyomus kı bende uzerındeyken ole oldu.:pr:acaba bu hyo ların genel hastalıgımı... rica etsem onuda soylermısın abı:silent:

100 oktanı bende duydum abı..:pr: hyo kullanan arkadaslarım var mesela 3000 devırle 5000 devır arası gaz yemedıgını ancak o arada almadıgı gazı bı anda cekınce motor dırek atlıyomus kı bende uzerındeyken ole oldu.:pr:acaba bu hyo ların genel hastalıgımı... rica etsem onuda soylermısın abı:silent:

Valla genelmi değilmi o kadarını bilemiyorum hyosung fanclub e gir orada bir sor arkadaşlara.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ali demir o avatar ne öle nah alırsın gibisinden :p
evet konu başlıgına uygun bir avatar:D

RHF_700p.jpg

kawasaki vulcan 2000.. hiç fena makine değil ...terminatör filmindeki motor...

Gilera Nexus 500

ve

Honda CBF600 ABS

------
İkisinden biri olursa 10 numara olur!
Noel Baba, yetiş imdadımaaa! :p

Biz buna benzin yetiştiremeyiz valaa :pale:

Bi z75o'im olsaydı güzel olurdu.:pale::salut:::surprise::crying::::xcrying:

benzin yetiştiremeyiz derken hornetin çok yaktıgını kastediyorsan z 750'yi hiç düşünme:mrgreen:

Bu motorları kurye olarak kullanmayacaksan benzin olayının okadarda sorun olacagını düşünümyorum.Hornetin test videosunu izlemiştim orda bir depo benzinle normal kullanımda 300 km civarı gittigini söylemişlerdi??

yamaha fz6 fazer

yamaha fz6 fazer... fuarda birdenbire aşık olduğum tek motor... daha kullanmayı bile bilmediğim halde direk bu motorla başlamak istiyorum.İlk başlayanlara bile kullanımının kolay olduğu söyleniyor.

wallaha banada bı gsxr-1000 yada r1 ıı olursu son modelınden...yanında uyurdum vallaha ustune bınmezdım:mrgreen:

yamaha fz6 fazer... fuarda birdenbire aşık olduğum tek motor... daha kullanmayı bile bilmediğim halde direk bu motorla başlamak istiyorum.İlk başlayanlara bile kullanımının kolay olduğu söyleniyor.

Onlar yanlış biliyor, kimsenin suçu değil buuu:p:cherry:

Hayalimde birçok motor var.Fazer, VFR 800, GSR 600, Er6F ve benzer dik oturuşlu, grenajlı, mümkünse az yakan çok kaçan, güzel sesli motorlar:p:queen::queen::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar