Dostum birincisi buna herhangi bir çare bulamazsın. En fazla krom parlatıcılarla parlatırsın 1-2 hafta sonra eski halini alır.

Yani boşu boşuna uğraşıp kendini yorma motoru bu şekilde kabul et. :wiinkk:
İkincisi bu konu zahmetli olduğu kadarda zor bir iş tamamiyle siyaha boyatman için motoru komple indirtmen lazım. Kaldıki bana göre böyle birşeye hiç gerek yok çünkü ne kadar siyah Fazer varsa hepsi gri şase zaten. Senin söylediğini yapmak yerine 2006 siyah yada mavi fazer alıp siyaha boyamak daha mantıklı geldi bana.
Her iki yorumun icin de tesekkur ederim...
1) Tamam, beni bir dertten kurtarmis oldun, yani daha yeni parlatmistik, kisa zamanda tekrar eskisi gibi olunca dertlenmistim, ilk parlatma ustanin fikriydi, bosuna yapilmis oldugunu dusunmeye baslamistim, demek ki zaten o hale gelecekti.
2) Aslinda onerin gercekten mantikli, aklima da gelmemisti, fakat elde Siyah Fazer olunca Mavisiyle, Kirmizisiyla ugrasamiyorum. Motoru indirmek falan ciddi isler, hem de fabrika cikisi gibi olacagini sanmiyorum. Belki ufak tefek bazi yerlerine rotus atabilirim diye dusunmustum. Mesela hic olmazsa ruzgarliga film cekebilirim. Egzost cikislarini boyamak mumkun galiba ama ana govde gri kalinca kesin siritacaktir. SKULL gibi detaylarla ugrasmak icin tecrube, vakit ve nakit lazim.
Aslinda 1 sene sorunsuz kullandiktan sonra degistirmeyi dusunuyordum, ama kullandikca yerine birsey begenemiyorum. Su an ise sadece biraz degisiklik yapmak istiyorum. Bunu arabalarimda da uygulamistim, ask tazelemek gibi oluyor.