evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun yurekten tebrık ederım.

hayırlı ugurlu olsun ve sizingibi herkeze eşit davranan polisler oldukca daha bilinçli suruculer ortaya cıkar inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde ehliyetim yokkk :thumright
araba ehliyeti olmas mı ::pembe::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koptum yaa:mrgreen:, trafik polisiyle pazarlığa oturduk resmen, topcase'de 70'lik olacaktı ya, şöyle çimlere oturalım memur bey , eheuheuehu:mrgreen:

Eksik evrakla alkollü araç kullanarak insan öldürmeye teşebbüs edenlere yasalar dahilinde ceza uygulaman dileğiyle yeni görevinde başarılar diliyorum.....

Ender kardeşim hayrola tatlı,yemek falan ne oluyo böyle,bugün beni fena atlattın hiç bahsetmedin bunlardan:queen::queen::queen:
Şaka bir yana yeni görevin hayırlı uğurlu olsun,gözlerinden ne kadar sevinçli olduğun belliydi.Aileninde rızası olmuştur artık.

Not:Canım kardeşim aman konuştuklarımızı unutma(dirsek !!!)Ayrıca peder beye hürmetler,belli etmiyordu ama bu atamadan gurur duyduğu çok belliydi:wiinkk:

GKN

hayırlı uğurlu olsun yeni görevin hem sana hem vatanımıza milletimize:rendeer:

Hayırlı olsun ... hem vatana hem sana ..

Siparişimi veriom

:queen: Kuzu cevırme :queen:

Ender kardeşim hayrola tatlı,yemek falan ne oluyo böyle,bugün beni fena atlattın hiç bahsetmedin bunlardan:queen::queen::queen:
Şaka bir yana yeni görevin hayırlı uğurlu olsun,gözlerinden ne kadar sevinçli olduğun belliydi.Aileninde rızası olmuştur artık.

Not:Canım kardeşim aman konuştuklarımızı unutma(dirsek !!!)Ayrıca peder beye hürmetler,belli etmiyordu ama bu atamadan gurur duyduğu çok belliydi:wiinkk:

evet abi çok sağol valla ben heyecandan ne tatlı ne yemek fırsat bulamadım ama havalar düzelince mangal sözüm olsun tüm arkadaşlara.tüm tavsiyelerinizi dikkate alacağım.danışacağım ilk kişiler sizlersiniz eksik olmayınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar