Ferhat arkadaş,
Ne yaparsan yap, ne kadar dikkatli kullanırsan kullan, bu motosikletlerde birazda Şansa ihtiyacın var:cat: Standartı olmayan bir motor

ale:
Bir Sevgili dostum 30.000 km sorunsuz yaptım derken Yağı Kontrol etmediği için yatak sardı

ale: ama bunun yanısıra sadec 20 evet yazıyla 20 km yapan dostum yaşadığı sorunlar yüzünden bir daha kullanamayıp satmak zorunda kaldı. Bu yüzden, bu motoru bırakıp (tabi eğer motor kullanmak daimi niyetin ise) tavsiye edilen motorlardan almanı ben de tavsiye ederim.:cat:
bakınız arkadaşlar tartışdığınız konu çok saçmadır çok saçma konudur.bakin size bir soruda bulunacağım acaba sizin ömrünüz ne kadar ? bilebilirmisiniz bilemezsiniz sağlıklı beslenirseniz huzurlu mutlu yaşarsanız uzun süre yaşarsınız tabi allahın bileceği iş bu işde böyle motorunuza ne kadar ii bakarsanız o kada rsiizn için iyidir bakımlarını düzgün yapdırırsanız düzgün kullanırsanız hiç bir sorunla karşılaşmassınız saygılarımla
Ehh be mevlüt arkadaş

ale: ne alakası var yazdıklarının:silent: Motor satın almak KADER satınalmak değilki:silent: Zaten mümkün değil. Burada tecrübeleri paylaşmaya çalışıyoruz Fal Bakıp Gelecek Tahmini Yapmıyoruz ki:silent: Bu bahsedilen motorun sıkıntılarını yaşamış arkdaşların tecrübelerini aktarmalıyız. Bendeniz ''İyiki almışım'' diyenini görmedim diyeyim de...