mondial 151 rs nin ömrü sizce nekadardır

YOK BİRBUÇUK AY NEYAPTIN YA KARTONDANMI YAPILMIŞ BU MOTOR

ferhat kardeş hemen kızma

şimdi biz bu motorun sahiplerinin büyük çoğunluğunun neler çektiğini bildiğimiz için herkes düşüncesi beyan ediyor.

birazda şans işidir ben alırım iki gün sonra yolda kalırım sen alırsın 2 yıl problemsiz binersin:cat:

en kalite motorda bile 10km saatlik sapma oluyormuş.
çinlide bu 20 km ye kadar çıkar gibime geliyor.yani sen göstergede görebilirsin ama bence o doğru değildir.
sen 140 de be diyeyim 120

dedigine sonuna kadar katılıorum ama km saati dogru R6yla ve arabayla yanyana gittigindede gosterdigi hız aynı bu motorda:cherry::cherry:

150cc lik çin motorunu ucurumdan aşaya atsanız düşme hızı bile 140 ı bulmaz ucmadan soyleyın ya, yaş sınırı istiyorum forumda :)

ferhat kardeş hemen kızma

şimdi biz bu motorun sahiplerinin büyük çoğunluğunun neler çektiğini bildiğimiz için herkes düşüncesi beyan ediyor.

birazda şans işidir ben alırım iki gün sonra yolda kalırım sen alırsın 2 yıl problemsiz binersin:cat:

HAYIR BEN KIZMADIM DA ŞOK YAŞADIM 1 SENE DEYİNCE. BEN CİDDİ CİDDİ BUNU SATIP YADA SATMAM KYMCO SÜPER 8 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

150cc lik çin motorunu ucurumdan aşaya atsanız düşme hızı bile 140 ı bulmaz ucmadan soyleyın ya, yaş sınırı istiyorum forumda :)

bilmiorum senle tanıstıkmı ama istanbul mtde aktif olan herkes bizi cok ii tanır bn 21 yasındayım gkn 26 sınır için brz fazla geldiyse bide skullhuntera danış istersen oda ii tanır bizi ayrıca kendine cok guveniosan yolda gor bide nası oluyomus:bounce:

GKN

motisikletin hızını belirleyen çinli japon fransız yada italyan olması deil
motorunun sağlıklı çalışması, ateşleme düzeni, karbiratör ayarı varyatör debriyaj takımı ve kayıştır..

benim yaşım tutmuyosa erhana msj at o ilgilenir,
ama eminimki fiziksel, teknik bilgisel ve zekasal olarak yeterince yüksek..

Panik yok arkadaşlar cumlemın sonunda gordugunuz gulen yuz zaten ciddi olmadıgımı belirtiyor, sizi kırdıysam özürdilerim.

Motorların imal edildiği ulkeye göre hızlarının değişmiyeceğini herkez bilir, ama bir mondialın 140 yapmayacağınıda.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullanıma baglı bence eger motor yagı her zaman düzenli şekilde degişiyosa motora temiz bakılıyorrsa walla 70000 km kadar dayanır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl bi sorudur anlamadımmm,ne bilek müneccimmiyizz:farao:

bakınız arkadaşlar tartışdığınız konu çok saçmadır çok saçma konudur.bakin size bir soruda bulunacağım acaba sizin ömrünüz ne kadar ? bilebilirmisiniz bilemezsiniz sağlıklı beslenirseniz huzurlu mutlu yaşarsanız uzun süre yaşarsınız tabi allahın bileceği iş bu işde böyle motorunuza ne kadar ii bakarsanız o kada rsiizn için iyidir bakımlarını düzgün yapdırırsanız düzgün kullanırsanız hiç bir sorunla karşılaşmassınız saygılarımla

Ferhat arkadaş,

Ne yaparsan yap, ne kadar dikkatli kullanırsan kullan, bu motosikletlerde birazda Şansa ihtiyacın var:cat: Standartı olmayan bir motor:pale:
Bir Sevgili dostum 30.000 km sorunsuz yaptım derken Yağı Kontrol etmediği için yatak sardı:pale: ama bunun yanısıra sadec 20 evet yazıyla 20 km yapan dostum yaşadığı sorunlar yüzünden bir daha kullanamayıp satmak zorunda kaldı. Bu yüzden, bu motoru bırakıp (tabi eğer motor kullanmak daimi niyetin ise) tavsiye edilen motorlardan almanı ben de tavsiye ederim.:cat:

bakınız arkadaşlar tartışdığınız konu çok saçmadır çok saçma konudur.bakin size bir soruda bulunacağım acaba sizin ömrünüz ne kadar ? bilebilirmisiniz bilemezsiniz sağlıklı beslenirseniz huzurlu mutlu yaşarsanız uzun süre yaşarsınız tabi allahın bileceği iş bu işde böyle motorunuza ne kadar ii bakarsanız o kada rsiizn için iyidir bakımlarını düzgün yapdırırsanız düzgün kullanırsanız hiç bir sorunla karşılaşmassınız saygılarımla

Ehh be mevlüt arkadaş:pale: ne alakası var yazdıklarının:silent: Motor satın almak KADER satınalmak değilki:silent: Zaten mümkün değil. Burada tecrübeleri paylaşmaya çalışıyoruz Fal Bakıp Gelecek Tahmini Yapmıyoruz ki:silent: Bu bahsedilen motorun sıkıntılarını yaşamış arkdaşların tecrübelerini aktarmalıyız. Bendeniz ''İyiki almışım'' diyenini görmedim diyeyim de...

Son düzenleme:
ybr tokatlıo ole desem:p
beni itti ayagıyla o halde bile bn ibremde 90ı gordum yokus yukarı:cat:
tek basına oldugunda 100un altına dusmuyo yokuslardada:wiinkk:

muharrem olm bu motor nasıl gidiyor bukadar benim motoru falan tokatlar bu yaw :p

asya t ler yanlış gösteriyor hemde sürat arttıkça farkta artıyor ben100 km süratle giderken t ler 140 ı gösteriyor ama diğer scooterler yanlış göstermiyor sanırsam arkadaşın bianchi benim ibreyle aynı düzde alayını tokatlıyorum :mrgreen:

muharrem olm bu motor nasıl gidiyor bukadar benim motoru falan tokatlar bu yaw :p

asya t ler yanlış gösteriyor hemde sürat arttıkça farkta artıyor ben100 km süratle giderken t ler 140 ı gösteriyor ama diğer scooterler yanlış göstermiyor sanırsam arkadaşın bianchi benim ibreyle aynı düzde alayını tokatlıyorum :mrgreen:

arkadaş tamirci motoru ilk aldıgında sökmus tamamen ve montajını kendi yapmış hiç bi parcayıda degstrmeden ztn bunlarda sorun montajda duzgun montajlandıgında canavar gibi aletler:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar