- Konu Yazar
mondial 151 rs nin ömrü sizce nekadardır
ii de onların gösterge zaten sallıyor kafadan.gerçekte kaç acaba?bizim bi arkadasta var 28000de ve duz yolda 120 yokusta 140a kadar cıkıo dhada bi okdr yol gider yani:wiinkk:
ii de onların gösterge zaten sallıyor kafadan.gerçekte kaç acaba?
bir de düz yol ve yokuş aşşa sorun değil hepsi yapıyor onu.sen yokuş ta kaça düşüyor onu de bir hele.
şimdi bu motoru kötülemek için bi başlık açmaya gerek yoktu. bende de var çinçançon. bugun 14,600ü geçtim daha bujisini sökmedim. yani ciğer röntgeni çekilmedi daha. sadece eksoz demiri biraz pas yaptı o kadar. kayış ta duruyor. düzenli olarak yağını ve filtrelerinin bakımını balatasının değişimini yaptırdıktan sonra binersin. korkmaya gerek yok şimi yani
![]()
şimdi bu motoru kötülemek için bi başlık açmaya gerek yoktu. bende de var çinçançon. bugun 14,600ü geçtim daha bujisini sökmedim. yani ciğer röntgeni çekilmedi daha. sadece eksoz demiri biraz pas yaptı o kadar. kayış ta duruyor. düzenli olarak yağını ve filtrelerinin bakımını balatasının değişimini yaptırdıktan sonra binersin. korkmaya gerek yok şimi yani
![]()
YOK BİRBUÇUK AY NEYAPTIN YA KARTONDANMI YAPILMIŞ BU MOTORben dıyım 1 sen de ıkı......![]()