mondial 151 rs nin ömrü sizce nekadardır

kullanımına göre değişir.....30 000km yi düzgün kullanım ve bakımda yapar.

kullanma klavuzuna bak:)topik acmana gerek yok 151 rs kullanıcılarının topıgınde sorabılırsın bu soruyu....sormana gerek yok sacma bi soru olur:) senin kullanımına ve şansına baglı tamamen bakımlarını yaparsan fazla yuklenmezsen fazla gider

15.000-25.000 Km arası kullanım ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterir materyal kalitesini gözönünde bulundurursak.

Nekadar Iyi Baksanda 3 Seneden Fazla Kullanamassın Diyolar Bu Motor Okadar Kötümü Ya

iyi bakarsan 20 sene saklarsın.sonra tahminen tamamen çürür.
binmeye kalkarsan 30 bin km.

Ben Günlük 4 Km Yapıyorum Yani Fazla Kullanmıyorum 8 9 Sene Gitmesi Lazım Ozaman

bizim bi arkadasta var 28000de ve duz yolda 120 yokusta 140a kadar cıkıo dhada bi okdr yol gider yani:wiinkk:

Aslında Niyetim Kymco Süper 8 Di Ama Gittik Mondial 151 Rs Aldık Gerçi Hiç Yolda Bırakmadı Sadece Bu Aralar Arka Tekerden Hatur Hutur Ses Geliyo Heralde Rulmandan Geliyo Ses. Bu Arada Youtube Açılmış Yeni öğrendim

bizim bi arkadasta var 28000de ve duz yolda 120 yokusta 140a kadar cıkıo dhada bi okdr yol gider yani:wiinkk:
ii de onların gösterge zaten sallıyor kafadan.gerçekte kaç acaba?
bir de düz yol ve yokuş aşşa sorun değil hepsi yapıyor onu.sen yokuş ta kaça düşüyor onu de bir hele.

arkdasta vardı bır kazalık omru varmıs sımdı curuyo kullanıma baglı

şimdi bu motoru kötülemek için bi başlık açmaya gerek yoktu. bende de var çinçançon. bugun 14,600ü geçtim daha bujisini sökmedim. yani ciğer röntgeni çekilmedi daha:p. sadece eksoz demiri biraz pas yaptı o kadar. kayış ta duruyor. düzenli olarak yağını ve filtrelerinin bakımını balatasının değişimini yaptırdıktan sonra binersin. korkmaya gerek yok şimi yani :)

ii de onların gösterge zaten sallıyor kafadan.gerçekte kaç acaba?
bir de düz yol ve yokuş aşşa sorun değil hepsi yapıyor onu.sen yokuş ta kaça düşüyor onu de bir hele.

ybr tokatlıo ole desem:p
beni itti ayagıyla o halde bile bn ibremde 90ı gordum yokus yukarı:cat:
tek basına oldugunda 100un altına dusmuyo yokuslardada:wiinkk:

şimdi bu motoru kötülemek için bi başlık açmaya gerek yoktu. bende de var çinçançon. bugun 14,600ü geçtim daha bujisini sökmedim. yani ciğer röntgeni çekilmedi daha:p. sadece eksoz demiri biraz pas yaptı o kadar. kayış ta duruyor. düzenli olarak yağını ve filtrelerinin bakımını balatasının değişimini yaptırdıktan sonra binersin. korkmaya gerek yok şimi yani :)

BEN 151 RS Yİ KÖTÜLEMEK İÇİN BAŞLIK AÇMADIM 2 SENEDİR KULLANIYORUM BENİ HİÇ YOLDA BIRAKMADI NİYE KÖTÜLEYİM 151 RS YE NE GARAZİM VAR BEN SADECE MERAK ETTİM SİZİNLE PAYLAŞTIM EĞER GERÇEKTEN 2-3 SENE ÖMRÜ VARSA SATARIM.

motorda anormel bi ses bi çıtırtı bi gürültü yoksa pistonuna bi baktır binmeye devam :)

o buji ve kayışı değiştirsen iyi olur yolda kalman yakındır:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar