Motosikletçi kadınların sloganı 2 TEKER 10 MARİFET

oldumolası motosiklet süren bayanları takdir etmişimdir.. süper bi olay.. tebrikler..

Tebrikler;yolunuz açık olsun

Tebrik ediyorum sizi motorcu arkadaşlarım :cat:; gurur duydum...

hayatın her alanında bayanlar ne kadar kendilerini gizlemek zorunda bıraktırılırsa o toplum geri, kendi içinde kavgalı ve kapalı bir toplum haline geliyor. dostlarımızı ve ailelerini cesaretinden dolayı kutluyorum.

:mrgreen: kimin hemcinsleri :mrgreen:

Ben de adanada tek başıma pembea2 grubunu oluşturuom :p

:queen:valla bravo bayanlara bize yaklaşmaya başladılar on marifet birkaç yüz yıl daha uğraşırlarsa :) bizi yakalıcaklar şu anki skor (iki teker* on marifet) erkekler (iki teker 9999.... marifet netice belli az kaldı çalışmaya devam :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haber ilk okudumda baya etkilendim hanımların motosıklete ilgi duymaları ve kullanmaları güzel
yanlız kafama takılan birşey var galiba haberi yapan arkadaş yanlışlık yapmış
sadece kenan sofuoğlunu yakından tanıyan ve yurt dışında ortak dostları olan biri olarak (Ünlü motorcunun bütün yarışlarına gidip destek veriyorlar)
demelerine biraz güldüm benim bildiğim sadece kenan ın hep yanında olan dostlar aynı avrupada yaşayan gurbetci dostları arkadaşları ,
yanı gurbetmotorculari ve diğer guruplar bunu düzeltmekte fayda var
başarılar diliyorum saygılar

Bravo siz bayanlara:)
biri birinize destek olmak adına güzel bir oluşum amaaa...
biraz haremlik,selamlık gibi olmuş sizin gruplaşma:bounce:

pek anlam veremiyorum ama saygı duyarım..

allah yardımcıları olsun.valla biz erkek halimizle bile zor baş ediyoruz araba kullanabilen öküzlerle....:)

basarılarının devamını diler allah kaza bela vermesin tekerleri hep düz bassın

Bravo siz bayanlara:)
biri birinize destek olmak adına güzel bir oluşum amaaa...
biraz haremlik,selamlık gibi olmuş sizin gruplaşma:bounce:

pek anlam veremiyorum ama saygı duyarım..

Aynen katılıyorum şunuda ekliyim allah sabır versin bayanlara trafikte :)

bayanlar helal olsun bende görüyorum yollarda bayanları sıkıstıran sürücüler çok berbat bi durum ben beyoğlunda oturuyorum cihangir kesiminde vespa kullanan bayanlar var bunları rahatsız eden insanlar daha doğrusu şaşırmış erkekler ...

helal olsun wallah ne denir tutkunun cinsiyeti olmazdiye düşünüyorum kuoför kuoför gezip röfle baryj yok perma diye kendilerini kokoşluğa tutsak ediceklerine özgürlüğün tutsağı olmaları süperr:cat:

Ne güzel işte keşke benim eşimide kandırıp kullanmaya ikna edebilsem. ama o artcılıkdan mutluyum diyor sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar