Motosikletçi kadınların sloganı 2 TEKER 10 MARİFET

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika yaa bayıldım ben helal olsun valla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadın dayanışması diye bişiy var..

dişi yakarış gibi..(şahan):mrgreen:

Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Fuardaki esprili posterimizi sizinle de paylaşmak istedim:)

hanım arkadaşları tebrik ediyorum çok güzel bir gurup , sıkıştırma olayını hepimiz yaşıyoruz . Bayan motor kullanıcılarına tam destek

En cüzel tebrikler ...
Ellerinin hamuru ile bulaştıkları motorsikkletleri güzel ve neşeli kullanmalarını
temenni ediyorum .

Umarım topluluğunuz dahada büyür, üye sayınız fazlalaşır. Böylesine bir topluluk görmek çok güzel.

Biri benim sinrlerimi almış
elimde değil kolay kolay sinirlenemiorum birde
karşımdaki insanın tanıyorsam hiç ..
Şöyle bir baktım sana bu lafoı söyleyecek kadar, böyle eskiden kalmış laflarla dilini süsleyecek kadar biri olmadığını hemen anşadım:cherry::cherry:
Sonra dedim bu alptunay dalgasını geçiyor herhalde yoksa destek çıkması gereken arkadaşları için böyle düşünmez dedim:):bounce::rendeer:

Tugce Hanım sinirlerinizin alınmış olması cok guzel. Bu durum size yogun trafikte büyük fayda saglayacagı kanatindeyim. Hadi hayırlısı. Ayrıca sizden en kısa zamanda soyle bol foto lu geziler bekliyoruz... YOLUNUZ VE FARINIZ ACİK OLSUN

Son düzenleme:

Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Fuardaki esprili posterimizi sizinle de paylaşmak istedim:)

Seral fuarda dikkatimi çekmemişti ama detaylı incelediğimde gerçekten başarılı bir çalışma olduğunu belli ediyor...:cat:

Bu arada ben günlük normal kullanımındada aynı eldivenleri giymen konusunda tarafım...:cherry:

syriana,

o gün çekimde olan fazerlı senmiydin:)
arzu bahsetti fazerlı biri vardı diye..

Seral bende istiyorum ....o posterden çok güzel olmuş ...ellerinize sağlık...

eve asmak istiyorum...

Şimdi sen dersin belki fuara yanımıza gelmedin.... motoruda sattın göremez olduk seni... valla öyle motorsuz çok mutsuzum...

Son düzenleme:
ooooo aşmış abi bu bayamlar:p

helal olsun valla tebrik ederim buyuk cesaret bizim burda yılda belki 1 kez ya görürsünüz ya görmezsiniz motora binen bayanı

seral biliyorum senin oldugunu da,fazer kimin die merak ettim neyse karısık mevzu:)

Evet işte artık beklenen an oldukça yakın ben yıllardır derim bu yollara bayanlarında tekerlegi değmesi lazım diye; eskiden erkekler bile motorsiklet deyince şeytan arabası diyorlardı ama artık özelliklede bayanların çogunlugu arttıkça insanların kafasındaki bu fikirin değişecegine inanıyorum, aslında bilmiyorlar RÜZGARLA DANS ETMEK GİBİSİ YOK...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar