Mükemmel bir motosiklet kampanyası-plakaları ihbar edelim mutlaka okuyunuz!!!!!!!!

yurtdısında gayet güzel anlıyorlar ama.su da var anlamaları için hiçbirşey yapmıyoruz bence birşeyler yapmalıyız,buyrun yapalım :)

Motosikleti
Dl650vstorm
bu nasıl?
LÜTFEN DİKKAT ZİRA KAPORTAMIZ YOK yanında da motosikletli bi sürücü resmi.

bu nasıl?
LÜTFEN DİKKAT ZİRA KAPORTAMIZ YOK yanında da motosikletli bi sürücü resmi.
süper bence hepsinden daha çok beğendim

1- Trafikte biz de varız

2- Motosikleti farkedin

3- Trafik Hepimizin

4- Biz de eve gidiyoruz
5- KAPORTAM YOK ÇARPARSAN ÖLDÜRÜRSÜN
6-BEN MOTOSİKLETİ FARK EDİYORUM YA SEN?
7-''Senin kaportan var,benim sadece kaskım''
** Seninki canda benimki patlıcan mı :queen::queen::queen:

ARKADAŞLAR BİKAÇ SAYFA OLUŞSUN SONRA HEPSİNİ TOPLAYIP ELEME YAPARIZ ARALARINDAN

Son düzenleme:
eeee hadi o zaman lafta bırakmayalım slogan'lar bulunur o iş kolay zira sitede bir dünya insanız
yanlız öyle şeyler bulmalıyızki hem akılda kalıcı hemde düşündürücü olsun yanlız bir etkende şu var bizler bilinçli sürücüleriz işin acı yanı diğer bir grup sürücüyle aynı kefeye konuluyoruz asıl kendimizi bu durumdan nasıl soyutlarız
yane önümüzde epey uzun bir yol var

Arkadaslar Konuyu Yeni Bir Başlık Altında Tekrar Açtım Bu Baslıkla Istedigimiz Ilgiyi Göremeyiz Diğer Baslığa Bekliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonuç olarak 4 teker kullanan biri 2 teker kullanmadığı sürece bizi ANLAYAMAYACAKTIR.... boşuna nefesinizi tüketmeyin..

bunu ben de düşündüm.. yani ehliyetlern sıra ile verilmesi fikri.. mesela a1, sonra b gibi.. ama olanaksız..
neden diyeceksin.. çoğumuz askerlik yaptık. mutlaka her takımda koordinasyon hareketlerinde sorun yaşayan insanlar çıkar.. bu gibi insanları bisiklet üstüne otutmak bile tehlikeli.. ki biz rahatlıkla araç kullanma izni veriyoruz..

bence daha çok eğitimle önü alınabilir.. tek ihtiyacımız bu.. düzenli ve sistemli eğitim..

merter kerestecilerde bisürü var küçük yaşta ehliyetsiz büyük ihtimalle vede kask kullanmak yok hiçbirinde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben sadece ciddi derecede tehlike yaratanları şikayet ediyorum..
sarhoş ve benzeri gibi nedenler..

plaka , aydınlatma , elektronik ve mekanik sorunları olan motorlara karışmıyorum
belki tamir ettirecek durumu yoktur yada bu durumun farkında değildir motorunun teisatı arızalı olanları yada kask takmayanları uyarıyorum..

bluedragger arkadaşıma katılıyorum adamın yolda gıderken motoru elektrik arızası yaptı bi şekılde bır yere ulaşmak zorunda naapsın adam aynı şeyi kendinde düşün ondan sonra kampanya yap. biri bişekilde senı şikayet etti polis çevirdiğinde cezayı yersın bıde şikayet edene söversin bırakın bu işleri şikayet etmek yerıne gidip yardıma ihtiyacınız varmı deyip durumu öğrensen bence daha motosever ve insancıl davranmış olursun derim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar