[MT-İST]&[MT-LÜLEBURGAZ] ve Ben

Evet bugun gercek adı olan lüleburgaza gittim ve orda beni Emrah (ExTrAma) abım ve kardesı cok ıyı mısafır perverlık yaptılar bıde sarı :queen: Hepınızın ellerınızden opmusem abım 1 ay sonra ıstanbulda ınsallah gorusmek uzere...

Bunlarda fotolar;

Şimdiki koycagım resme lutfen MT-İSTANBUL kızmasın sızlerı temsılen gıttım sıze solemedım kusura bakmayın :queen::queen::queen: Bole temsil olmas olsun demeyın :queen:

Şimdiki fotoya ise acilll :queen::queen::queen:

evet abılerım tekrar tekrar tesekkur ederım benı yedırdınız ıcırdınız gezdırdınız ınsallah ıstanbulada beklerız... :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ne işiniz var memleketim de :)

patrondamı bizden yoksam :)
Bu arada hep sarıyı reklam yapmışız yarın adama bir gaz vereyimde zımparayı hemen bitirsin motorun :p

ne demek kardeşim her zaman başımızın üstünde yerin var.
sadece senin deil bütün arkadaşlar gelirseniz bi haber verin yeter...
patrondamı bizden yoksam :)
Bu arada hep sarıyı reklam yapmışız yarın adama bir gaz vereyimde zımparayı hemen bitirsin motorun :p
uheuheuh bide şu akvaryum muhabbetine koptum sarının ya alem adam he korku yok yerlere giriyo giremessin buraya de tamam ondan sonra pimi cekilmiş bomba gibi herif:D

Son düzenleme:
görüyomda kardeşime ii bakmışsınız. len sen ne ara gittinde tebelleş oldun milletin başına :D:D

vayyy...komşum yiğenim Selçük alemlere akmış...artık yuvadan koptu yeğen...kendi kanatlarıyla uçmakta...:p

görüyomda kardeşime ii bakmışsınız. len sen ne ara gittinde tebelleş oldun milletin başına :D:D

:queen::queen::queen: İyi baktılar hemde cok ıyı :rendeer: Ben en son fuardan bı gun sonra ılk ucakla gıttım :queen: hatta bırlıkte eve gıderken sen ındıkden sonra bende bı durak sonra ındım hemen havalımanına gıttım uctum oraya :queen::queen: otobus garına ındık ama orda havalımanı yoktu :queen:

vayyy...komşum yiğenim Selçük alemlere akmış...artık yuvadan koptu yeğen...kendi kanatlarıyla uçmakta...:p

Yaz gelıyor agabey artık bırlıkte akcaz ınsallah :queen::queen::queen:

bakmaz mıyız hava yagmurlu olmasa daha güsel olurdu ama bi dahakine artık :Dcok ii bi arkadaş öle deme şimdi kardeşime :D
off metehan abi ne alemlere aktık bi bilsen :cherry:

heee tamam ikinci ümmet geliyo valla :) boy aynı kilo aynı huy aynı valla türkiye ikinci ümmet babayı kaldırmazzzz:):):)

vayy selçuk ilk resimde şekil çıkmışsın dağ bayır eğlenmişsiniz ne güzel :queen::queen:

" Sarı " Namı sitelere TAşınmış:.. aman allahım Extrema yada Attraction ikisili bişey yapın bu adamı bizim siteye kayıt edin gelsin oda Gördüm Fotoları koptum yahu :D

selcuk bil bu resmı aprillanın sahibi bu motora senın bındıgını görse tazminat davası açar :queen::queen::queen:
ne uyuz bi adamım ya :D

" Sarı " Namı sitelere TAşınmış:.. aman allahım Extrema yada Attraction ikisili bişey yapın bu adamı bizim siteye kayıt edin gelsin oda Gördüm Fotoları koptum yahu :D

Sen birde orada olmalıydın özer adamı izlerken koptum :queen:
kaşla göz arasında selçuğa akvaryum satıyodu :queen:
Siteye üye aslında ama nickini unutmuş öyle diyor kendisi :p

La cengaver ne ettin Emrahgilin yanında...Ben sana fuara git dedim..
Sen Lüleburgaz'a gitmişsin...:p

Mete abinin dediği gibi valla...Kanatlanmışsın..Hemde uçmaya başlamışsın bile...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar